Bacak silikonu yaptirdim

Arzu_1991

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
16
1
1
33
Bacak silikonu yaptırdım yeni. Yaptıran arkadaslar varmı. Yeni nesil. Patlamayan katı kesilebilen silikon yaptırdım Ankara'da. İstanbul'da yaşıyorum ama. İlk firmayi buldum sonra firmanın tavsiye ettiği cerraha gittim. Vaser lipo için doktoruda burdan bulmustum. Smdi sıra bende yardımcı olmak için üye oldum. Çünkü çok araştırdım

Bacak silikonu yaptırdım yeni. Yaptıran arkadaslar varmı. Yeni nesil. Patlamayan katı kesilebilen silikon yaptırdım Ankara'da. İstanbul'da yaşıyorum ama. İlk firmayi buldum sonra firmanın tavsiye ettiği cerraha gittim. Vaser lipo için doktoruda burdan bulmustum. Smdi sıra bende yardımcı olmak için üye oldum. Çünkü çok araştırdım
Hangi doktora yaptırdınız bir de önceki ve sonraki halini gösterem fotoğraf gönderir misiniz

Hangi doktora yaptırdınız bir de önceki ve sonraki halini gösterem fotoğraf gönderir misiniz
Başar kaya doktor resim cekilicem. Braz ödem var. Mutlaka yollicam isteyenlere. Cnku çoğu doktor bacak silikonu kullanıyor meme gibi. Bnm ki yeni nesil kesilen silikon. Katı jel olmayan. İlk önce firmayı arastirdim ben Instagram'da sonra onların tavsiye ettiği doktora gttim

Dosya ekleye basıyorsunuz oradan foto yüklüyorsunuz ekte çekip daire içine aldım neresi olduğunu

Eklentiler

• EB66CF65-FEC9-4D9C-A1EA-E1B1133D4CF1.webp
    EB66CF65-FEC9-4D9C-A1EA-E1B1133D4CF1.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 79
Hangi doktora yaptırdınız Bir de öncesi sonrası fotoğraf yollar mısınız
Dosya eklede resm atamadm yuklenmedi email atın yollayim ben size. Detaylı bilgi için kesilebilen bacak silikonu diye araştırın. Artık popoda da uretiyolarmis. Çok sevindim buna patlar mı aklım almaz 😍😂

Banada resim atar mısınız

Back
X