- 2 Kasım 2023
- 191
- 57
- 18
- Konu Sahibi lilamucize
Sol bacağım kalçadan itibaren aşağıya kadar ağrıyor vajina ve kasığa da vuruyor gibi bu normal mi yaşayan var mı 10 haftalık gebeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu normal bir durum muSol bacağım kalçadan itibaren aşağıya kadar ağrıyor vajina ve kasığa da vuruyor gibi bu normal mi yaşayan var mı 10 haftalık gebeyim
Merhabalar. Bu genelde rahimin genişlemesine bağlı oluşuyor. Ve ya magnezyum eksikliği kaynaklı oluyor. Doktorunuzla görüşün . Canınızı sıkmayın inşallahBu normal bir durum mu
Çok sağolun teşekkürler bugün gittim çok şükür sorun çıkmadıMerhabalar. Bu genelde rahimin genişlemesine bağlı oluşuyor. Ve ya magnezyum eksikliği kaynaklı oluyor. Doktorunuzla görüşün . Canınızı sıkmayın inşallah![]()
Çok teşekkürler sağlıkla kucağımıza alalım bu süreçleri kolayca güzelce geçirelim inşallahCanım arkadaşın da dediği gibi rahim büyümesinden kaynaklı ağrılar oluyor, benim de zaman zaman oldu. Şu an 18. haftamdayım 1 haftadır magnezyum kullanıyorum doktor tavsiyesi ile. Onun eksikliği de direkt karın-kasık-bacaklara vuruyor. Doktorunla bi görüş. Ama normal ağrılar, hafifletmek için magnezyum verir muhtemelen korkma.
Çok sevindim sizin ve bebeğin için. Sağlıkla kalın. Ben de hamileyim herhalde . Yarın kan vercem bakalım.Çok sağolun teşekkürler bugün gittim çok şükür sorun çıkmadı![]()
Ayyyy silik çizgi var ben de bu şekilde öğrenmiştiimmÇok sevindim sizin ve bebeğin için. Sağlıkla kalın. Ben de hamileyim herhalde . Yarın kan vercem bakalım.
Yanlış değildir inşallah diye ümit ediyorum. İlk bir kaç dakika cikmadi hafif belli belirsizdi. Beş dakika sonra baktım bu şekildeydi. Suya tuttum kuruma çizgisi mi diye geçmedi aynı şekilde duruyor. Bakalım mm dua edin.Ayyyy silik çizgi var ben de bu şekilde öğrenmiştiimmdaha çok yeni oluşmuştur önce kanda görünüyormuş sonra da idrara yansıyormuş. Sağlıkla gelsin inşallah siz de güzel haberle gelin yarın
![]()
Ederim tabii kiiiYanlış değildir inşallah diye ümit ediyorum. İlk bir kaç dakika cikmadi hafif belli belirsizdi. Beş dakika sonra baktım bu şekildeydi. Suya tuttum kuruma çizgisi mi diye geçmedi aynı şekilde duruyor. Bakalım mm dua edin.![]()
Günaydınlar canlar. Sabah ilk idrarla yineledim testi yine çift çizgi. Şimdi kan vereceğim. Dua edinEderim tabii kiiiben 15 dkdan sonra falan kuruma çizgisi çıkıyor diye biliyorum yani ilk anlarda çıkan doğru diyorlar genelde inşallah da öyledir haberinizi bekliyorum mutlaka
![]()
Dualarım sizinle ve isteyen tüm herkesleGünaydınlar canlar. Sabah ilk idrarla yineledim testi yine çift çizgi. Şimdi kan vereceğim. Dua edin![]()
Çok sağolun gece baya korkmuştum internete yazınca çok şey çıkıyor insanı daha da kaygılandırıyorCanım o magnezyum ve kalsiyumdan oluyor doktorunla görüş vitamin verecektir o haftalarda çok sık olabiliyor
Dikkat et ben bu arada doktorun verdiği ilaç yanında maden suyu içmiştim ama bu doğal olan maden sularından beni öyle rahatlatıyordu ki hem mide hem ağrı kalmıyordu bende , maden suyu bebeğe de çok faydalı araştırabilirsin canım korkma bunların hepsi normal şeylerÇok sağolun gece baya korkmuştum internete yazınca çok şey çıkıyor insanı daha da kaygılandırıyordoktorum bol su iç dedi biraz da yorulmuştum o gün evi sildim falan pişman oldum sonradan dikkat ediyorum şimdi çok teşekkürler
sadece kasık ağrım gelip gidiyor şimdi
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın dikkat edeceğim insan ister istemez korkuyor kaygılanıyor inşallah sağlıkla kucağımıza alalımDikkat et ben bu arada doktorun verdiği ilaç yanında maden suyu içmiştim ama bu doğal olan maden sularından beni öyle rahatlatıyordu ki hem mide hem ağrı kalmıyordu bende , maden suyu bebeğe de çok faydalı araştırabilirsin canım korkma bunların hepsi normal şeyler![]()