merhaba yaklaşık1 haftadır gece uyurken sağ yada sol bacagıma ama genellikle sağ bacagım aniden kramp giriyor ve uyanıyorum o acıyla bir süre kımıldatamıyorum sonra kendiliğinden geçiyor. ama gece uykum parça pinçik oldu ve çok cnm yanıyor. sabak yataktan kalktıgımda sanki bir önceki günden cok yorulmusumda dinlenememişim gibi bir agrı oluyor dizimden aşagısında. bu arada 27 haftalık hamileyim. süt 3 bardak hergün içiyorum. ama ne yazık ki bu kasılmalara maruz kalıyorum genede.. sizde de aynı sorunu yaşayan var mı? nasıl bir çözüm buldunuz?
merhaba, öncelikle bebeğin hayırla gelir inşallah. gebelerde oluyor bu çok duymuştum. ben gebe değilim ancak benim de eskiden çok olurdu. inancın nedir bilmiyorum ama ben namaza başlayınca kesildi. yani sanırım egzersiz iyi geldi. gebelik nedeniyle az hareket ediyorsan ondan kaynaklanabilir. ayrıca vitamin eksikliğinden kaynaklandığını da duymuştum. Allah şifa versin
bu kramplar yüzünden 2 gün topalladım ama kendiliğinden geciyor yapacak birşey yok.
merhaba hareketsiz değilim aslında önceden böyle bir sıkıntımda yoktu dediğim gibi 1 haftadır sadece geceleri yaşıyorum bu sıkıntıyı. namaz namaz evet ama egazersiz niyetiyle kılmam. Rabbim emrettiği için bile nefsime agır geliyor bazen.
yanlış anladınyani kılmıyorsan bile egzersiz yap demek istedim. nefsimize ağır geldiğinde kılmak da çok sevapmış bu arada :)
yanlış anladınyani kılmıyorsan bile egzersiz yap demek istedim. nefsimize ağır geldiğinde kılmak da çok sevapmış bu arada :)
Merhaba
gecmis olsun.
ben bekarken, bi gece oyle aniden bir krampla uyandim. ama kramp oldugunu anlamam birkac dakika surdu. cunku o kadar siddetli bir aciydi ki, aklima ilk gelen (yalniz yasiyordum o donem) eve birinin girdigi ve beni bicakladigi oldu :» sonrasinda da bi kac gun topalladim, o kadar kotuydu. dra gittim ve magnezyum eksikliginden olur dedi, gercekten de magnezyum kullandim ve sonrasinda sorun kalmadi. dr unuza soylerseniz, hamilelikte de veriyor bazisi, folik asit gibi.
Bende 30haftlk hamileyim bnde de kramp problemi var bnm artk kasığıma bile kramp gireblyr magnezyum eksiliginden kaynaklaniyor bu problemi doktoruna dile getrdiğinde magnezyum yazcaktr. Muz yersen faydasını görürsün en yüksek magnezyum olan meyvelerden
doktora söylediğimde hiç bir muayene yapmadan mı veriyor ilacı? başka bişiden olma ihtimali yok mu ki. cıkayımda muz alayım nasıl çıkcaksam bacaklarım tutmuyor
bende aynı sorun için dün doktoru aradım.
git sağlık ocağından magnezyum yazdır dedi.
ilk hamileliğimdede bu kramplar yüzünden magnezyum kullandım.yiyeceklerden alınan magnezyum yeterli olmuyor
muz onerm doktora gdne kadr idare etsin diyeydi zaten doktora kramplarm var dedgmde direk magnezyum yazdi cnim gercktn cok faydasi oluyor
anladım bana doktor yolu göründükadının suratını da hiç göresim yok halbuki.
suratını gormen sart degil ki, telefonla da sorabilirsin
saglık ocagında da receteyi yaptırabilirsin, hatta receteye bile gerek yok, hatırladıgım kadarıyla pahalı bişey degil... ugrasmak istemezsen direkt alabilrsin..
anladım bana doktor yolu göründükadının suratını da hiç göresim yok halbuki.
Doktorunu görmek seni bu kadar rahatsız ederken nasl o doktorda doğum yapcan cnim merak ettm
zaten deli gibi başka doktor araştırıyorum ama bulamadım. çok şey mi istiyorum bilemedim devlet hastanesi olsun iyi bir doktor olsun kadın erkek farketmez. doğumuma girsin ve sezeryan istiyorum. çarşamba etlik zübeyde hanımda bi doktor buldumona gideceğim kamber oğuzer bilmiyorum iyise onla devam edeceğim değilse araştırmaya devam..
Ya çok şey istemiyrsun ama aradklrni devlet hasthnsnde bulman biraz zor gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?