Bacakları kaldırıp bir süre beklemek

Hamile kalan arkadaşlar ilişki sonrası yattınız mı bu işlemi yapmadan hamile kalanlar kimler
Canm bnm bi arkadasim 6 aydir hamile kalamiyordu.sabaha kadar kalkmadan yattigi ay hamile kaldi..tabi bu durum saglik acisindan ne kadar dogru bilmiyorum.bana pek hijyenik gelmiyor.paylasmak istedim

Ben cok komik buluyorum bu durumu ve ilk çıkan sperm in o hızla yumurtaya ulaştığını biliyorum o yüzden saçma mantıken de ;) gene tabi denesen ne kaybedersin o da var

Evet bana da saçma geliyo ama etrafımda insanlar gerekli görüyor ondan sizin fikrinizi almak istedim

Bende cok merak ediyorum bu sorunun cevabını . 15 dk beklesemde lavobaya gidince yine akan akıyor sperm dışarı çıkıyor beklemesemde yine giden gidiyor bu nasıl is :63: bat a 13 gün var bakalım beklemediyim. Takvime göre yumurtlama gününün tutmama ihtimali var
Mi ya yoksa onun öncesi ve sonrasını değerlendirmeli miyim :sus:

Bende cok merak ediyorum bu sorunun cevabını . 15 dk beklesemde lavobaya gidince yine akan akıyor sperm dışarı çıkıyor beklemesemde yine giden gidiyor bu nasıl is :63: bat a 13 gün var bakalım beklemediyim. Takvime göre yumurtlama gününün tutmama ihtimali var
Yumurtlama gunu öncesi 2 gun sonrası 2 gun kolay geldi valla zor iş.Bende denedim hemde çok ama işe yaramadı canım bacak kaldırmayı ya aynen benimkide akıp gidiyor sperm testi yaptırdın mı hiç eşine

Yumurtlama gunu öncesi 2 gun sonrası 2 gun kolay geldi valla zor iş.Bende denedim hemde çok ama işe yaramadı canım bacak kaldırmayı ya aynen benimkide akıp gidiyor sperm testi yaptırdın mı hiç eşine
Yok yaptırmadım canim ama eger bu ayda olmazsa birşey ne olur ne olmaz diye kontrol amaçlı gitmeyi düşünüyoruz . En iyisi birer gün arayla olması ya vallahi zormus

Yok yaptırmadım canim ama eger bu ayda olmazsa birşey ne olur ne olmaz diye kontrol amaçlı gitmeyi düşünüyoruz . En iyisi birer gün arayla olması ya vallahi zormus
Ya bir gun arayla bende yaptım 3 gun ara verdim 2 gun ara verdim tövbe yattım uyudum hiç
Kalkmadım idrarımı bile yapmak istemedim akıyor diye ama yokk kısmet bu ayda olmazsam ki artık alıştım negatife hormon testi yaptırcam ve eşimde sperm testi yaptircak yoksat rahim içi yumurtlama heo iyi çıktıçıktı

Hep yaptım ama işe yaramadı.şimdi hamileyim ama hangi gün hangi ilişkide oldu bilmiyorum. Gereksiz bişey gerçekten.

Ya arkadaş bir de o kadar sperm içerde nereye gidecek kara delik mi bu kaybolsun :70: ilk fışkırma anındakiler yumurtaya ulaşır ;) gerisi ziyan

Kızlar gebe kalmanın o pozisyonla alakası yok Bn 3 gebelik geçirdim 2 kaybım var suan18 haftalık hamileyim ama hepsinden ilişkiden sonra kalktığımda oldu hemn sperme akıyor ne kadar beklersen bekle yanı genede hamile kaldım demekki anlık bısey o

Can'ım bat'a 13 gün var demişsin bugün 12 . benim de aynı 28 şubat hatta 27 şubatta bekliyorum umarım gelme :) adet yumurtlamadan 14 gün sonra oluyormuş yani döllenme olduysa şimdiye olmuştur değil mi Hakkı'mızda hayırlısı olsun güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah

Tek ilişkide ve ilişki sonrası hemen duşa girmiş, hamile kalmış biri olarak bence bunlar saçmalık zaten giden ilk anda gidiyor içeri yatmanın ne anlamı var.

Can'ım bat'a 13 gün var demişsin bugün 12 . benim de aynı 28 şubat hatta 27 şubatta bekliyorum umarım gelme :) adet yumurtlamadan 14 gün sonra oluyormuş yani döllenme olduysa şimdiye olmuştur değil mi Hakkı'mızda hayırlısı olsun güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah
Aynen canim ikimizde ayni şeyi yasıyoruz suan demek ki benimde bat ya 1 i ya 2 su bakalım kısmet herşey gönlümüze göre verir insallah Allahım .yumurtlama gününü takvime göre kacirmadim ama yine de emin olamıyorum iste hayırlısı artık

Back
X