• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarım kasılıyor

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Arkadaşlar uzun süredir burayı takip ediyorum sonunda cesaret edip konu açmaya karar verdim ben bacaklarımı tam olarak açamıyorum çok az açılıyor çok tedavi gördüm en son bir doktor ameliyat dedi ama kesin düzelme olur falan demedi pek ümitli iç açıcı konuşmadı yakın bir akrabam ameliyat olmuştu daha kötü oldu şuan için hayatımı etkilemiyor ama bir gün evlenmek istersem nasıl ilişki yaşıcam daha önce hiç cinsel birliktelik yasamadım hiç açılmıyor değil ama bu kadar açılmasının yeterli olucağını sanmıyorum çocuğum olur mu bilmiyorum tüm bunları düşünmek beni çok üzüyor evlendiğimde ne yaparım bunun yüzünden ayrılmak zorunda kalırım diye çok korkuyorum .

Öncelikle geçmiş olsun bacaklarınızı açmadanda ilişkiye girebilirsiniz sanırım bu evlenmenize engel olmucaktır üzmeyin kendinizi allah nasip ederse çocuk sahibide olursunuz inşallah sizinle evlenen rahatsızlığınızı bilip kabul edicek tir.

Öncelikle geçmiş olsun bacaklarınızı açmadanda ilişkiye girebilirsiniz sanırım bu evlenmenize engel olmucaktır üzmeyin kendinizi allah nasip ederse çocuk sahibide olursunuz inşallah sizinle evlenen rahatsızlığınızı bilip kabul edicek tir.
Sağolun inşallah dediğiniz gbi olur

Hiçbirine engel değil.
Biraz tanımım iğrenç olacak ama alafranga tuvalette omuz hizasında açıktır ya ayak arası, 30 cm falan, bacaklar da bir karış kadar, o kadarı tüm her şey için yeterli.
Hatta açılmadan da birçok pozisyon var.
Doğumda da keza öyle, öne eğilme ile doğum yaygın bu aralar.
Sezaryen diye de seçeneğiniz var.
Hiç aklınıza takmayın, her şey çok da güzel olur.
Önemli olan günlük rutininizi etkilememesi.

Arkadaşlar uzun süredir burayı takip ediyorum sonunda cesaret edip konu açmaya karar verdim ben bacaklarımı tam olarak açamıyorum çok az açılıyor çok tedavi gördüm en son bir doktor ameliyat dedi ama kesin düzelme olur falan demedi pek ümitli iç açıcı konuşmadı yakın bir akrabam ameliyat olmuştu daha kötü oldu şuan için hayatımı etkilemiyor ama bir gün evlenmek istersem nasıl ilişki yaşıcam daha önce hiç cinsel birliktelik yasamadım hiç açılmıyor değil ama bu kadar açılmasının yeterli olucağını sanmıyorum çocuğum olur mu bilmiyorum tüm bunları düşünmek beni çok üzüyor evlendiğimde ne yaparım bunun yüzünden ayrılmak zorunda kalırım diye çok korkuyorum .
Hayatınızı etkilemiyorsa ve ameliyat riskli ise hiç yanaşmayın. Evelneceğiniz kişiye karşı bunu kensinizde bir eksiklik görmeyin ama tabi ki bu rahatsızlığınızdan bahsedin ki sonrasında neden önceden söylemedin gibi bir tepkiyle karşılaşmayın. Mesela şuan yatağa uzanıp açmaya çalıştığınızda max ne kadar açabiliyorsunuz?

Hiçbirine engel değil.
Biraz tanımım iğrenç olacak ama alafranga tuvalette omuz hizasında açıktır ya ayak arası, 30 cm falan, bacaklar da bir karış kadar, o kadarı tüm her şey için yeterli.
Hatta açılmadan da birçok pozisyon var.
Doğumda da keza öyle, öne eğilme ile doğum yaygın bu aralar.
Sezaryen diye de seçeneğiniz var.
Hiç aklınıza takmayın, her şey çok da güzel olur.
Önemli olan günlük rutininizi etkilememesi.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Hayatınızı etkilemiyorsa ve ameliyat riskli ise hiç yanaşmayın. Evelneceğiniz kişiye karşı bunu kensinizde bir eksiklik görmeyin ama tabi ki bu rahatsızlığınızdan bahsedin ki sonrasında neden önceden söylemedin gibi bir tepkiyle karşılaşmayın. Mesela şuan yatağa uzanıp açmaya çalıştığınızda max ne kadar açabiliyorsunuz?
Nasıl desem 5 veya 10 cm kadar açılıyordur yanlış değilse

Yok onlarda zorlanmıyorum belki 10 cm dan fazla açıyorumdurda 30 cm olmadığı kesin yani bir sandalye düşünün yada bir at Bn ona bacaklarım açık oturamıyorum
Çömelirken sıkıntı yoksa korkmayın Allah nasip ederse ilişkide olur çocuk da. Ama lütfen bunu kendşnizde bir eksiklik görüp de karşınızdaki insanın sizi burdan vurmasına müsade etmeyin.

Hic mi bir doktora bu soruyu sormadiniz peki? sonuçta biz burada nasıl hareketler yapabiliyorsunuz bilmiyoruz. Hangi durumda hareket kısıtlı bilmiyorz
Tedavi gördüğüm doktorlara sormadım bir kadın doğum uzmanına sormuş annem bunu yıllar önce kendi doktoruydu doğum yapabilir demiş ama ben arada aklıma gelince tedirgin oluyorum .

Back
X