Bacaklarıma kilo aldıramıyorum. Psikolojm çok bozuk.

calimeros_82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
216
1
116
43
İstanbul
yediklerim basene belime gidiyor. bacaklarım yine aynı incelikte. psikolojik olarak moralim çok bozuk. giydiklerim hiç güzel durmuyor. ben de tayt ya da streç pantolon giymek istiyorum .mafoldumben.
ben de ayak bileğimin doldurduğu botlar giymek istiyorum.

ağırlık aldım 3 er kiloluktan ve o bölgeleri çalıştıracak hareketler yapmaya çalışıyorum. yararı olur mu dersiniz.
bacak için yapabileceğim aklınıza gelen önerileriniz var mı?
gerçekten psikolojim çok bozuk.

gir çık bebe bisküvisi ve muz yeee düz ugg lardan giyyy içine de çorapçıdan kalın külotlu çorap al onun üstünede kalın yün taytlar var onlardan giyyy ne takıyosunnn bu kadar çevredeki herkes şişman sen ince gözüküyosunnn televizyonda görmüyomusun bihteri filan incecikkk :))))

Kalın ,odun gibi bir bacaktansa ,ince bacağı tercih ederim ben . Neden bu kadar taktınız ki ?.mirmirmirmir.

yediklerim basene belime gidiyor. bacaklarım yine aynı incelikte. psikolojik olarak moralim çok bozuk. giydiklerim hiç güzel durmuyor. ben de tayt ya da streç pantolon giymek istiyorum .mafoldumben.
ben de ayak bileğimin doldurduğu botlar giymek istiyorum.

ağırlık aldım 3 er kiloluktan ve o bölgeleri çalıştıracak hareketler yapmaya çalışıyorum. yararı olur mu dersiniz.
bacak için yapabileceğim aklınıza gelen önerileriniz var mı?
gerçekten psikolojim çok bozuk.

canım bi zmanlar benim en büyük derdim di ama artık dert etmiyorum ayrıca kilo da aldım kilon iyise vaktinde varsa bi spor salonuna git derim eğer yoksa evde bişeyler yapmaya çalış faydasını düzenli yaparsan tabiki görürsün canım kilon nasıl bu arada

Kalın ,odun gibi bir bacaktansa ,ince bacağı tercih ederim ben . Neden bu kadar taktınız ki ?.mirmirmirmir.

kızın sölemek istediğini yanlış anlamışsınız heralde...
tabiki oda kimse gibi odun bacaklara sahip olmayı istemiyodur ama incecik bacakta eğer vücuduna da orantısız duruyosa inceliği dert edilicek bi konu bence...
/I]

aslında bacaklarımın şekli falan çok düzgün ama işte pantolonu doldurmuyor, sinirimi bozuyor. ince bacak tabii ki güzel ama herşeyin bir sınırı var di mi. çok zayıf bacaklı olunca hiç kadınsı durmuyorsun. çocuk gibi aynı. çok çirkin.
ayrıca muz çok yiyorum. muz ağacı çıkcak içimde:delphin: hiç bişeyimi takmam ama bunu takıyorum işte napim ya.
şuan 1,58 boyunda ve 46 kiloyum. çok aşırı zayıflık yok ilk bakıldığında ama bacaklarım aşırı ince. 36 beden giyorum kalçadan dolayı.

kızın sölemek istediğini yanlış anlamışsınız heralde...
tabiki oda kimse gibi odun bacaklara sahip olmayı istemiyodur ama incecik bacakta eğer vücuduna da orantısız duruyosa inceliği dert edilicek bi konu bence...
/I]

Yanlış anlamadım.Kendini böyle önemsiz bir konuda üzmesini istemem . Allah başka dert vermesin .sengözlerimebaksanab

doğru allah başka dert vermesin dediğiniz gibi. ama insan görüntüsüne de özen göstermek, aynaya baktığında kendini mutlu hissetmek istiyor. ne giysen içinde kayboluyorsun o kadar zor geliyor ki insana(benim bacaklarım için geçerli bu.)

bende kilo alınca bel göbek aynen 5 aylık hamile gibi oluyorum 46 kiloyum herkes zayıfsın diyor ama en azından hamilemisin demiyor

ben de bacaklarımı ve kalçamı inceltemiyorum belim kadar üst bacağım var nerdeyse halinize şükredin kızlar :(

benımde ınceceık napım salla ya bıhterınde ınce ozgu namalında ooo herkesın ınce ne yapalım:)

evet o ikisinin de bacakları ince farkındayım. ama ben bişey yakıştıramıyorum kendime.
şu son trendler bana hiç yaramadı söliim.. dar pantolonlar, botlar.
eskiden ne güzel bol paça pantolon giyerdik bi tarafımız belli olmazdı. şimdi o pantolonlarımı giyip çıksam kendimi başka senelerde yaşıyormuş gibi hissediyorum geri kaldım yaaaaaa:hulya:

evet o ikisinin de bacakları ince farkındayım. ama ben bişey yakıştıramıyorum kendime.
şu son trendler bana hiç yaramadı söliim.. dar pantolonlar, botlar.
eskiden ne güzel bol paça pantolon giyerdik bi tarafımız belli olmazdı. şimdi o pantolonlarımı giyip çıksam kendimi başka senelerde yaşıyormuş gibi hissediyorum geri kaldım yaaaaaa:hulya:

ben sana bişi sölim mi asıl geniş pantolonlar moda böle bol bol giyceksin salaş salla o taytları oldum olsı sevmem daracık:D

calimeros mrb. bende aynı dertten muzdaribim. artık mini etek giymek istiyorum.benimde bacaklarım aşırı zayıf we dizlerim beni taşıyamayacak kadar zayıf.kendim 48 kilo 170 boyundayım .we çok mutsuz hissediorum kendimi. uyguladığınız bişi warmı.. biras kilo ii olurdu:(

kıslar sadece bacak kaslarını geliştiren hareketler var onları düzenli olarak yapın bacaklar kaslandıkça yada kaslar çalıştıkça şişer tabı duzenli yapmak lazım yoksa puf diye yıne iniverır ama fazla deil gunde 10 dk nızı ayırarak bacakları çalıştırmak mumkun banım bacaklarda sorunyok tam tersi aldığım kiloyu bacaklara alıorum ust tarafa kaydırmak için bacak hareketleri yapıorum aldığım kilolarım yukarı doğru kayıyor şukur ama aynı zamandada bacaklarım kaslanıor ve şekil almaya başladı oyle çırkın bı kas kutlesi deil tabi ama gören arkadaşlarım bacakların iyi olmuş dio hem şeklı duzeldi hemde sıkılaştı hemde giydiğim şeyler yakışıor kaslar çalıştıkça bacak kalınlaşıor

kıslar sadece bacak kaslarını geliştiren hareketler var onları düzenli olarak yapın bacaklar kaslandıkça yada kaslar çalıştıkça şişer tabı duzenli yapmak lazım yoksa puf diye yıne iniverır ama fazla deil gunde 10 dk nızı ayırarak bacakları çalıştırmak mumkun banım bacaklarda sorunyok tam tersi aldığım kiloyu bacaklara alıorum ust tarafa kaydırmak için bacak hareketleri yapıorum aldığım kilolarım yukarı doğru kayıyor şukur ama aynı zamandada bacaklarım kaslanıor ve şekil almaya başladı oyle çırkın bı kas kutlesi deil tabi ama gören arkadaşlarım bacakların iyi olmuş dio hem şeklı duzeldi hemde sıkılaştı hemde giydiğim şeyler yakışıor kaslar çalıştıkça bacak kalınlaşıor

merhaba.. ne tür hareketler yapıyorsun peki... dambılla çalışmak işe yarıyor mu?

calimeros ben dambılla hiç çalışmadım yanı sadece ilk zamanlar omuzlarımı genışletmek için kullandım sonra halter barına geçtim bacaklar için kullanmadım hıç bır kaç yerded yazdım arkadaşlara nette kaan ile zayıflama diye site var oraya gir 8 dk da popokaldırın falan diye video çıkıo ben uzun zamandır yapıorum googleden hemen çıkıo site hem popomu kaldırdı dıkılaştırdı hem bacaklarım daha duzgun şekıl almaya başladı bide bacak kasları çalıştıkça zamanla şişior ve kalınlaşıor ben ilk olarak 8+8=16 lık setlerle başladım uzunsuredir yaptığım için şimdi 60 a kadar çıkardım hareketleri yazardım ama o sitede videoda birebir görmen daha iyi olur diye düşündüm ayrıca bi faydasını da gördum selulıtlerım vardı giderek azaldı hatta çok az kaldı diyebilirim umarım işe yarar sizdede açılmazsa site hareketleri yazarım sağlıklı gunler by by

Back
X