B benkibele Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2008 4.925 45 116 44 Ankara 25 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi benkibele #1 Kizlar var midir bu uzun cizmeleri daralttirmanin bir caresi. Bacaklarim ince oldugu icin cizmelerin ust kismi genis duruyor. ustu elastik olanlari sevmiyorum. deri seviyorum ben.
Kizlar var midir bu uzun cizmeleri daralttirmanin bir caresi. Bacaklarim ince oldugu icin cizmelerin ust kismi genis duruyor. ustu elastik olanlari sevmiyorum. deri seviyorum ben.
M minel axsxk HİSLERİMİN TALEBESİYİM Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2008 1.200 15 116 Diğer 25 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi benkibele #2 kibele .!.: Kizlar var midir bu uzun cizmeleri daralttirmanin bir caresi. Bacaklarim ince oldugu icin cizmelerin ust kismi genis duruyor. ustu elastik olanlari sevmiyorum. deri seviyorum ben. Genişletmek için tıkla... canım daraltma var mı bilmiyorum ama genişletme vardı herhalde o da vardırr
kibele .!.: Kizlar var midir bu uzun cizmeleri daralttirmanin bir caresi. Bacaklarim ince oldugu icin cizmelerin ust kismi genis duruyor. ustu elastik olanlari sevmiyorum. deri seviyorum ben. Genişletmek için tıkla... canım daraltma var mı bilmiyorum ama genişletme vardı herhalde o da vardırr
kulitta İlahi Adalet Kayıtlı Üye 17 Kasım 2008 12.049 2.245 448 25 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi benkibele #3 Ben de çizmeyi yukarı çekebilmek için ter dökerdim korse gibi bacağımı sarardı. Bacaklarım ağrırdı. sositososito Çeşitli kalıp ölçüleri vardır canım. Ayakkabıcıya denemeden önce söylersen yardımcı olurlar. Bu da olmuyorsa ısmarlama yaptıracaksın. a.s
Ben de çizmeyi yukarı çekebilmek için ter dökerdim korse gibi bacağımı sarardı. Bacaklarım ağrırdı. sositososito Çeşitli kalıp ölçüleri vardır canım. Ayakkabıcıya denemeden önce söylersen yardımcı olurlar. Bu da olmuyorsa ısmarlama yaptıracaksın. a.s
lirik guzel bekle beni 35.5 :) Kayıtlı Üye 4 Ekim 2007 8.479 2.639 723 25 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi benkibele #4 Süet ve dökümlü olanları tercih etsen olmaz mı?Onlar da çok moda ve şık.Artı modern:enbuyukkk:
daylight Suna Keskin Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2008 2.455 45 358 Adana 25 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi benkibele #5 aldıgın yer tadilat hizmetini verir hem de süresiz olarak aynen götür başka yer orijinal yapamaz çizmen bozulur
aldıgın yer tadilat hizmetini verir hem de süresiz olarak aynen götür başka yer orijinal yapamaz çizmen bozulur