Lekeler, Çiller Bacaklarımda Kırmızı Noktacıklar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Bacaklarımdaki kırmızı noktacıklar geçer mi?

• geçer

• geçmez

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

karbeyazkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
42
2
28
Kızlar çok mutsuzum. Derim hassaslaşmış. Bacaklarımda çil gibi kıl köklerinde kırmızı noktacıklar var. Doktor lazer epilasyon dedi. Ama maddi durumum yok. Başka şekilde çözüme kavuşan var mı? Lütfen yardımedin. Bu bacaklarla ben etek şort giyemem :KK43:

benim de öyle oluyor maalesef, beyaz ve hassas olmanın sıkıntısı. ben ağda sonrası bebek pudrası sürüyorum, daha iyi oluyor. bir de kolonya denemiştim o da iyi

benim de öyle oluyor maalesef, beyaz ve hassas olmanın sıkıntısı. ben ağda sonrası bebek pudrası sürüyorum, daha iyi oluyor. bir de kolonya denemiştim o da iyi

Tatlım benim cildim hiç böyle değildi. Ne zaman kolonya kullanmaya başladım o zaman oldu. Sana tavsiyem kolonya dökme. Alkol deriyi kurutarak daha da hassaslaştırıyor. Pudrayı nasıl uyguluyorsun peki?

Tatlım benim cildim hiç böyle değildi. Ne zaman kolonya kullanmaya başladım o zaman oldu. Sana tavsiyem kolonya dökme. Alkol deriyi kurutarak daha da hassaslaştırıyor. Pudrayı nasıl uyguluyorsun peki?
Bunu bilmiyordum, neyse ki birkaç kez denedim.
Ağdayı yapıp mendillerle temizlendikten sonra döküyorum ve elimle yayarak tüm bölgeye uyguluyorum. Bol bol döküyorum ben. Hem tahriş olmasını da engelliyor

Bunu bilmiyordum, neyse ki birkaç kez denedim.
Ağdayı yapıp mendillerle temizlendikten sonra döküyorum ve elimle yayarak tüm bölgeye uyguluyorum. Bol bol döküyorum ben. Hem tahriş olmasını da engelliyor

Peki tatlım bunu da bir deneyeyim çok sağol yaz da geldi. Napacağımı hiç bilmiyorum batık lekelerim de var. Korkunçlar.

X