Bacaklarımdaki morluklar

tatili de umursama, tadını çıkarmaya çalış canım
ben tatile gitmeden önce düşmüştüm çok fena..bacağımda koca koca morluklarla gezindim tatilde
ama umrumda bile olmadı
siz aşkınızı yaşayın, mutluluklar dilerim

Hehehe, kızın konusunu yanlış yere çekmeyim. Onun derdi , eşinin görmesi değilmiş tam anlamıyla.
Ama sapık düşüncelerim ortaya çıktı , utandım desem yalan olur hahaha

Şaka yapıyoruz canım morali yerine gelsin. Onlar balayına kadar geçer,geçmezse de iki gönül bir olunca morluklar pembeleşirmiş :)

bende de var onlardan.. her tarafım kırmızı noktalarla dolu oldu ağda sonrası.. c.tesi denize gidecem inşallah geçer yaaa :2:

Loenela sapıttık iyice konuyu :) Kızıcaklar şimdi bize kızlar

Nerde yeni evlenecek görsem sapıtıyorum ben ya ...
Şaka maka, sustum artık. Morlukların pazartesiye kadar geçeceğine inanıyorum.

ay canım yaa saolasın valla ... akşam akşam soytarı olduk burda baksana

yarın kına düğün bi arada tatlım. pazar akşamı da nişanlımın memleketınde yıne düğün var.

Ay bunun üstüne bişey söylemek isterdim ama demicem yaaaa
Süpermiş.
Bu arada aşkolsun canım. Soytarı olmadın. Estafurullah .Aksine ben kendimi soytarı ettim

evet öle bi yere çarpmışım gibi değil nokta nokta bi sürü morluk var ... inşallahhh geçer yaaaa

Aslında bir önerim daha var bronzan kullanabilirsiniz hem o kalıcı olur denizde de akmaz ama ilk sürüşte istenilen tonu ayarlamak zor oluyor ve de rengin oturması için 2-3 gün gerekiyor en azından benim kullandığım bir marka öyleydi, balayınızı benim yüzümden turuncu bacaklarla geçirirseniz çok vicdan azabı duyarım

Son düzenleme:
soğuk kompres uygula canım.. soğuk su da tutabilirsin dayanabildiğin kadar... tatil için de garnier'in bronzlaştırıcı yağını öneririm.. bir günde yanarsın, daha az belli olur.. (kakao yağı da kullanabilirsin-krem gibi oluyor-)

Hirudoid forte jel al hemen eczaneden, 2 güne geçirir günde 3 kez sürersen benim kolum da ağda sırasında mosmor olmuştu, gecmis olsun.

canım benim başımada buna benzer bişey gelmişti kapatıcı fondoten daha kötü duruyor morlukları tercih edersin yani o derece.paranı hiç boşa harcama derim.zaten sen denize gidene kadar morluklar biraz azalır sonrada bi güzel yanarsın belli bile olmazzzz ayrıca eşinin farkedeceğini bile sanmam o heyecanla:))

geçmezse sally hansen airbrush legs bacak spreyi al. eczaneden parfümerilerden bulabilirsin. kapatmıcağı hiçbi leke yok. suya dayanıklı ayrıca,sadece sabunlarsan çıkıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…