Gebeliğe Hazırlık BACILAR GEBELIK BELIRTISI OLABILIR MI?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay gecikti ama normalde duzenliydi,herhangi bi rahatsızlığım falanda yok çok şükür rahim yumurtalık falan tertemizşüpheleniyorum ama psikolojik olmasından korkuyorum
İki yıldır boş gebelik dışında gebelik olmadı mı ? Sıfır bilgi ile soruyorum bir yıl sonrası doktora gitmek gerekiyor diyor herkes

İki yıldır boş gebelik dışında gebelik olmadı mı ? Sıfır bilgi ile soruyorum bir yıl sonrası doktora gitmek gerekiyor diyor herkes
Yok canım maalesef oluşmadı,8. Ayında gittim 1 sene dolunca gel dediler.1 seneyi 1 Ay geçti tekrar gittim rahim filmi falan çekeceklerdi o Ay boş gebeliğe hamile kaldım sonra kürtaj oldum maalesef... 10 aydır deniyorum doktora gidip geliyorum ama olmadı bu ay klomrn kullandım yumurta gelişmesi için yarın doktor kontrolüm var yumurtaların gelişimine bakılacak ve catlatma iğnesi olacağım ona göre canim 4 Ay bu şekilde tedavi decam edecek eğer gebelik yine olusmazsa rahim filmi çekilecek ondan sonra da olmazsa aşılama o da tutmazsa en son çare tüp bebek dedi doktorum bu ay ilk kullandım hakkımda hayırlısı olur inşallah xanim

Geçen ay gecikti ama normalde duzenliydi,herhangi bi rahatsızlığım falanda yok çok şükür rahim yumurtalık falan tertemizşüpheleniyorum ama psikolojik olmasından korkuyorum
İki yıldır boş gebelik dışında gebelik olmadı mı ? Sıfır bilgi ile soruyorum bir yıl sonrası doktora gitmek gerekiyor dil
Allah en kısa sürede sağlıklı şekilde bir evlat nasip etsin hepimize

Hayır beklemeye gerek yok hele istiyorsanız. Önce hormonlarina baktır. Sonra eşin muayenesini olsun sonra da yine olmaz ise hsg işte. Asla bekleme . Ama bunların hepsi sıfır stres ile olsun inşallah zaten sağlık için hepsi bir yerde gereklidir

Sıfır stres çok zor ya en stressiz halim bile stresli

İki yıldır boş gebelik dışında gebelik olmadı mı ? Sıfır bilgi ile soruyorum bir yıl sonrası doktora gitmek gerekiyor dil

Allah en kısa sürede sağlıklı şekilde bir evlat nasip etsin hepimize
Amin canim benim inşallahasla stres yapma moralini sakin bozma Allah büyüktür bigun gelecek kucağımıza o findik fareleri ve hormon tahlili falan yaptirmadiysan kesin yaptır canim esinde sperm tahlili versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…