- 17 Ağustos 2023
- 8.430
- 27.485
- 468
Sev canım sevmek ve sevilmek guzel bir hiss.Bence insan birkezde olsun o anlari yaşamali her anlamda.Zor bir insanim zaten kendimi biliyorum ancak sevdiğim olması lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sev canım sevmek ve sevilmek guzel bir hiss.Bence insan birkezde olsun o anlari yaşamali her anlamda.Zor bir insanim zaten kendimi biliyorum ancak sevdiğim olması lazım
İstediginiz kadar sorumlulugunuz kosturmacaniz olsun, insan karsi cinsten ilgi, sevgi gormek ister. Bu insani bir ihtiyac. 26 yasiniza kadar bunu istememeniz, otelemeniz cok garip ve cok buyuk eksiklik bana gore; cunku insaniz ve hormonlarimiz calisiyor. Bilemiyorum, bir onerim yok ama aseksuel olabilir misiniz acaba? Bu yasiniza kadar bunu sorumluluk-kosturmaca bahanesiyle gecistirmis olabilir misini?Hanımlar ben 26 yaşında bekar bir öğretmenim, çevremde bana talip olanlar oluyor görücü usulü ( hiç bir erkek karşıma çıkıp beğendiğini demedi) çünkü erkeklere karşı sertim , kendimi hep bir koruma mekanizmasıyla büyüdüm. Büyümeden büyümek zorunda olanlardanım, hep yaşımdan daha büyük sorumluluklar aldım , evin küçük annesi gibi o yüzden kendimi yaşlı hissettiğim zamanlarda oldu . Gelgelelim evlilik meselesine artık zamanın geldi ,görüş, konuş, evlen deyip duruyor annem ama ben hiç evlilik kafasında değilim .peki evliliği kaldirir miyim? Beni ev sorumluluğu ,yemek ,temizlik korkutmuyor çekip çevirim sıkıntı es kişisi ben kimseyle yaşayacak hazırlıkta değilim ,buna da gerek duymuyorum . Ben şimdiye kadar kimseyle de gönül munasebeti kurmadım düşüncem şuydu önce mesleğim olsun , aklim karışmasın , küçük dünyamda dostlarımla güzel günler geçirdim hiç de bir eksikligini hissetmedim. Gelelim asıl meseleye ben evlenmek istemiyorum çevreden bana talep çok gorüssem bile evlilik düşüncem yok ,annem bana bir şey sormadan kabul ediyor insanları napayım ben siz söyleyin , evliliğe zamanım var içimden gelmiyor benim bu yola adım atmak.
İstemiyorsanız, isteyene kadar da evlenmeyin. Ailenizin de sizi zorla evlendirecek halleri yok herhalde. Herkes 20'li yaşlarda evlenecek diye bir kaide de yok. Ne zaman isterseniz o zaman evlenirsiniz. Istemezseniz de evlenmezsiniz. Kimsenin zorlamasıyla zaten bu yola adım atmayın, yoksa mutsuz olmanız muhtemel.Hanımlar ben 26 yaşında bekar bir öğretmenim, çevremde bana talip olanlar oluyor görücü usulü ( hiç bir erkek karşıma çıkıp beğendiğini demedi) çünkü erkeklere karşı sertim , kendimi hep bir koruma mekanizmasıyla büyüdüm. Büyümeden büyümek zorunda olanlardanım, hep yaşımdan daha büyük sorumluluklar aldım , evin küçük annesi gibi o yüzden kendimi yaşlı hissettiğim zamanlarda oldu . Gelgelelim evlilik meselesine artık zamanın geldi ,görüş, konuş, evlen deyip duruyor annem ama ben hiç evlilik kafasında değilim .peki evliliği kaldirir miyim? Beni ev sorumluluğu ,yemek ,temizlik korkutmuyor çekip çevirim sıkıntı es kişisi ben kimseyle yaşayacak hazırlıkta değilim ,buna da gerek duymuyorum . Ben şimdiye kadar kimseyle de gönül munasebeti kurmadım düşüncem şuydu önce mesleğim olsun , aklim karışmasın , küçük dünyamda dostlarımla güzel günler geçirdim hiç de bir eksikligini hissetmedim. Gelelim asıl meseleye ben evlenmek istemiyorum çevreden bana talep çok gorüssem bile evlilik düşüncem yok ,annem bana bir şey sormadan kabul ediyor insanları napayım ben siz söyleyin , evliliğe zamanım var içimden gelmiyor benim bu yola adım atmak.
Ya karşıma kötü biri çıkarsa ya dersim aksarsa gibi sebepler buldum hep kendime platonik yaşadım uzaktan içimden begenilerimi bu benim kendi tercihimdi bilmiyorum iyi mi kötü mü hep bu yolu seçtim .İstediginiz kadar sorumlulugunuz kosturmacaniz olsun, insan karsi cinsten ikgi, sevgi gormek ister. Bu insani bir ihtiyac bana gore. 26 yasiniza kadar bunu istememeniz, otelemeniz cok Garip ve cok buyuk eksiklik bana gore; cunku insaniz ve hormonlarimiz calisiyor. Bilemiyorum, bir onerim yok ama aseksuel olabilir misiniz acaba? Bu yasiniza kadar bunu sorumluluk-kosturmaca bahanesiyle gecistirmis olabilir misini?
KesinlikleBen hayir diyorum taaaa ki kalbini hop hop edecek o ânâ kadar
İnsan hata yaparak ogrenir ama. Yanlis secimler dogru secim yapmanizi saglar, adina da tecrube deniz. Bilmiyorum, bana gore yanlis yapmissiniz. Dersler aksarsa aksasin, bir sekilde hayati kacirmissiniz sizYa karşıma kötü biri çıkarsa ya dersim aksarsa gibi sebepler buldum hep kendime platonik yaşadım uzaktan içimden begenilerimi bu benim kendi tercihimdi bilmiyorum iyi mi kötü mü hep bu yolu seçtim .
Siz kusursuz musunuz? Uslubunuz? Giyiminiz? Konusmaniz vs? Hepsi mukemmel mi gercekten?Birinde cıvık bir hareket göreyim veya üslubu tersse işte giyim, konuşma tarzı , yürüyüşü .... her şeye dikkat ediyorum o yüzden eliyorum kafamda sonunda sap kaldim
Evde kalacaksın.Ben hayir diyorum taaaa ki kalbini hop hop edecek o ânâ kadar
İnsan hata yaparak ogrenir ama. Yanlis secimler dogru secim yapmanizi saglar, adina da tecrube deniz. Bilmiyorum, bana gore yanlis yapmissiniz. Dersler aksarsa aksasin, bir sekilde hayati kacirmissiniz s
Mükemmel olduğumu düşünmüyorum sadece zor bir tarafım var o da bu kısma isabet ediyorSiz kusursuz musunuz? Uslubunuz? Giyiminiz? Konusmaniz vs? Hepsi mukemmel mi gercekten?
Hayir insanlari bu gerekcelerle elemissiniz ya bastan kafanizda, bu sebeple soruyorum siz mukemmel misiniz diyeMükemmel olduğumu düşünmüyorum sadece zor bir tarafım var o da bu kısma isabet ediyor
Kötü bir evlilik veya sevmediğim bir evlilik , hazır olmadığım kendimden emin olmadığım bir evliliğin beni mutlu edeceğini dusunmuyorumEvde kalacaksın.![]()
Evlenmek istemiyor değilsiniz de bi koruma kalkanı geliştirmişsiniz sanki kendinize. Aslında mesele evlenip evlenmemek de değil karşı cinsle hiç bir gönül ilişkisine girmemek. Evlenmek istememek problem değil ama bu problem bence. İnsan doğası gereği karşı cinsin ilgisini sevgisini ister çünkü.Hanımlar ben 26 yaşında bekar bir öğretmenim, çevremde bana talip olanlar oluyor görücü usulü ( hiç bir erkek karşıma çıkıp beğendiğini demedi) çünkü erkeklere karşı sertim , kendimi hep bir koruma mekanizmasıyla büyüdüm. Büyümeden büyümek zorunda olanlardanım, hep yaşımdan daha büyük sorumluluklar aldım , evin küçük annesi gibi o yüzden kendimi yaşlı hissettiğim zamanlarda oldu . Gelgelelim evlilik meselesine artık zamanın geldi ,görüş, konuş, evlen deyip duruyor annem ama ben hiç evlilik kafasında değilim .peki evliliği kaldirir miyim? Beni ev sorumluluğu ,yemek ,temizlik korkutmuyor çekip çevirim sıkıntı es kişisi ben kimseyle yaşayacak hazırlıkta değilim ,buna da gerek duymuyorum . Ben şimdiye kadar kimseyle de gönül munasebeti kurmadım düşüncem şuydu önce mesleğim olsun , aklim karışmasın , küçük dünyamda dostlarımla güzel günler geçirdim hiç de bir eksikligini hissetmedim. Gelelim asıl meseleye ben evlenmek istemiyorum çevreden bana talep çok gorüssem bile evlilik düşüncem yok ,annem bana bir şey sormadan kabul ediyor insanları napayım ben siz söyleyin , evliliğe zamanım var içimden gelmiyor benim bu yola adım atmak.
Bı şey olmaz canım sagolsunEvde kalacaksın.![]()
Of onu sana demedim ya. Konuna gelecek olursam bizim anadoluda maalesef kız çocukları baskı ile büyür , erkekler düşman gibi gösterilir. İlkokula başlarken erkeklerle konuşma tembihi verilir. Ama gel gelelim dezavantajı da fazladır. Karsi cins ile iletişim kurmazsın, sağlıklı bir iletisimin olamaz. Benim tavsiyem öncelikle ne istediğini belirlemen. Sonrasında o karaktere uygun kişiyi seçmen.Kötü bir evlilik veya sevmediğim bir evlilik , hazır olmadığım kendimden emin olmadığım bir evliliğin beni mutlu edeceğini dusunmuyorum
Gönül penceremi kimseye açmadım , kimse de çalmadi belki de ben fırsat vermedim böyle devam etti şimdi de zor geliyorEvlenmek istemiyor değilsiniz de bi koruma kalkanı geliştirmişsiniz sanki kendinize. Aslında mesele evlenip evlenmemek de değil karşı cinsle hiç bir gönül ilişkisine girmemek. Evlenmek istememek problem değil ama bu problem bence. İnsan doğası gereği karşı cinsin ilgisini sevgisini ister çünkü.
Söylediğiniz replik miydi anlamamisim sorryOf onu sana demedim ya. Konuna gelecek olursam bizim anadoluda maalesef kız çocukları baskı ile büyür , erkekler düşman gibi gösterilir. İlkokula başlarken erkeklerle konuşma tembihi verilir. Ama gel gelelim dezavantajı da fazladır. Karsi cins ile iletişim kurmazsın, sağlıklı bir iletisimin olamaz. Benim tavsiyem öncelikle ne istediğini belirlemen. Sonrasında o karaktere uygun kişiyi seçmen.