- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Hadi sohbet edek 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oryantal öğrenmek istiyorum ben yaa ama o kadar odunum ki hareket edemiyooomHadi edelim![]()
Hahahah evde baslasan ogrenebilirsinOryantal öğrenmek istiyorum ben yaa ama o kadar odunum ki hareket edemiyooom![]()
Ne var kız oryantalde benim evde boru bile var direk dansı yapıyorum o dereceOryantal öğrenmek istiyorum ben yaa ama o kadar odunum ki hareket edemiyooom![]()
Bugün başladım kızlarla evde açtım oryantal ama fena dansediyolar videolarda kalcami güzel kiviriyorum ama yukarısı adeta bir kalasHahahah evde baslasan ogrenebilirsinben de bi ara bayanlara özel oryantal kursu aramistim d bulamamistim. Ben de evde oynuyorum bol spor. Baya iyi oluyor
![]()
Onu da öğrenmek istiyorum evlenince yatak odama alcam bol bol koca kudurtcamNe var kız oryantalde benim evde boru bile var direk dansı yapıyorum o dereceÖğretirim ben sana
![]()
Bu oryantalle ne zayiflanir varyaa istediğini ye iç iki kıvır gitsin kilolar ohhhBende geldim ama hiç oryantal demeyin bi yemisim yemek tembellimde diz boyuuu![]()
Çohoş kızBoru heeee![]()
Bende tembelim çoğu zaman usenirim bazende kendime hayret ediyorum dun gece 1de kalktim kendime tost yaptım yiyip yattımTembelim qizz ben fena