Bade İşçil Süalp'ten şoke eden boşanma dilekçesi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Ünlü oyuncu Bade Süalp’in (İşçil) eşi Malkoç Süalp’e geçen ay boşanma davası açtığı, daha sonra davadan feragat ettiği öğrenildi. Bade İşçil Süalp, eşi Malkoç Süalp’le boşanmaktan vazgeçti ama mahkemeye verdiği dilekçedeki iddiaları çok zor bir evlilik yaşadığını gözler önüne serdi.
bade_bosanma.jpg

Eşi Malkoç Süalp'le yeniden barışan Bade İşçil'in, boşanma davası için ağır ifadeler içeren bir dilekçe yazdığı ortaya çıktı. Bade, 'Öfkesini kontrol edemiyor, 'psikolojik şiddet uyguluyor' diye itham ettiği eşi için 6 ay uzaklaştırma kararı talep etmiş.
fft22_mf5041802.Jpeg

Bir süredir boşanacakları konuşulan ancak yazılanları paylaştıkları mutlu aile pozlarıyla yalanlayan Bade- Malkoç Süalp çiftinden Bade Süalp’in geçen ay kocasına boşanma davası açtığı ortaya çıktı.

6 ay evden uzaklaştırma

İstanbul Aile Mahkemesi’ne avukatı Beklan Yılmaz aracılığıyla dava açan Bade Süalp, dava dilekçesinde öfke nöbetlerini kontrol edemeyen, baskıcı, asabi, katı kuralları bulunan eşinin evliliği işkence haline dönüştürdüğünü iddia etti ve kocasına 6 ay uzaklaştırma kararı verilmesini istedi.

600 bin lira talep etti

Eşinden 600 bin lira tazminat ile çocuğu ve kendisi için aylık 70 bin lira nafaka isteyen Bade Süalp’in aksine Malkoç Süalp ise ailesini sevdiğini ve evliliğini kurtarmak için çözüm arayışına girdiğini belirtti. Malkoç Süalp, boşanma davasının reddini isterken, Bade Süalp de mahkemeye feragat dilekçesi vererek boşanmaktan vazgeçti.

KÖPEĞİMİ DÖVÜP YARALADI

Eşinin köpeği halıyı pislediği gerekçesiyle döverek yaraladığını iddia eden Bade Süalp, eşinin doğum esnasında doğumhaneye giderek 'bebeğin anne ile duygusal bağı kesilsin' diye göbek bağını kendisinin kesmek istediğine de dilekçede yer verdi.

Milliyet

Köpeği yaraladığını veteriner raporuyla kanıtlamasi gerek.

Bebeğin göbek bağını babasının kesmesi de sosyete arasinda yaygın bir şey diye duymuştum.

Şoke etmedi.

Dilsiz hayvana şiddet uygulayan birine insan demem yazık bunlar doğruysa nasıl oluyor da affediyor gerçi adam çok fena çocuğunu göstermem diye tehdit ediyormuş korktu anlaşılan.

Anneye baglanip baglanmamasiyla ne alakasi var peki? Sonucta kordonu ebeler kesmiyor? Zaten anne kesmiyor. Hicbir sey anlamadim..
O öyle yorumlamış herhalde
ben de öyle bir anlam taşıdığını ilk kez duydum
acaba anneyle bağını kesince babaya daha düşkün olur gibi bir mantığımı var

O öyle yorumlamış herhalde
ben de öyle bir anlam taşıdığını ilk kez duydum
acaba anneyle bağını kesince babaya daha düşkün olur gibi bir mantığımı var

Olabilir bilemiyorum ki. Ama bir uye de demis bunu duymustum sanat camiasi cok yapiyor diye.. Bunlarin yaptigina akil sir ermez bukremcim , bosver :KK70::KK70:

Bu çiftleri mahveden hep şu şaşaalı düğünleri oluyor galiba.
Nazar mı değiyor, ruhsal olarak altından mı kalkamıyorlar ne?

Bu ikisi, Oktay kaynarca ile eşi, Ali Sunal ile Gökçe Bahadir.
Bunlar benim hatirladigim husranla biten peri masali duğunler..

Zengin sosyetik eğitimli adamlar ve güzel sosyeteden olmayan, sonradan meşhur olan kadınların evliliğinin klasik sonu. Adamların beklentisiyle kadınlarınki uyuşmuyor. Adam gitsin sosyetik bi kadın bulsun, emzirmeyecek, kucağına almayacak.

Denk olmalı işte evlilikler, güzel kadınlar Erkeğe güçlü diye, adamlar da güzel diye evleniyor. Sonuç bu.

Psikolojik şiddet dediği şey de adamın kadını aşağılaması bence. Ailesinden gördüklerini eşinin yapmasını istiyor.

Boyle ruh hastalarini nerden bulursunuz ya, adam evlenmeden kendini belli etmistir boyle bi insansa. Ama bazi kadinlar niyeyse o yogun ask doneminde gozlerini bu tur seylere kapatirlar.

köpeğe vuran o bayana da vurur öfkesini kontrol edemeyen bir adamdan bahsediliyor
allah yardımcısı olsun çocuğu ile tehdit bile edilmiş olabilir ondanboşanmadan vazgeçmiş olabilir

X