bade82 Burun Estetiği Ameliyatı

ekledim..seni..ewet tüm fotograflarımın altına kaç günlük olduklarını yazdım ..bnm 6 ay ve hala yer yer şişlkler war ama yinede süper burnum tabiki kimse asla sölemezsem anlamıo fakat çok güzel burnum olduğunu sölüolar=))

ekledim..seni..ewet tüm fotograflarımın altına kaç günlük olduklarını yazdım ..bnm 6 ay ve hala yer yer şişlkler war ama yinede süper burnum tabiki kimse asla sölemezsem anlamıo fakat çok güzel burnum olduğunu sölüolar=))

E peki eski dostlar nediyorlar? onlar fark ediyordur?

yaza bırakma yazdan sora geçiş döneminde yaptr derim...güneşe filan çıkmmak lazım yaz aylarnda zaten gözlükte kullanamayacağın için zorlayabilir benden sölemesi iltifatların için teşekkür ederim.

yaza bırakma yazdan sora geçiş döneminde yaptr derim...güneşe filan çıkmmak lazım yaz aylarnda zaten gözlükte kullanamayacağın için zorlayabilir benden sölemesi iltifatların için teşekkür ederim.

ben gördügümü söylüyorum cnm iltifat olarak kabul et hihi ....öylemi dersin aslinda bir farki olmuyormus yaz kis farketmiyormus diyolar bende cok sabirsizim yha böyle güzel fotograflar görünce ister istemez en kisa zamanda bende olmak istiyorum yha bakalim

Bade 82 eklediğiniz için teşekkür ederim .Sizi izmir cemil tugay mı ameliyat etti muhteşem olmuş.Geçmiş olsun ...
Nefes almanızda problem varmı derin derin nefes alabiliyormusunuz.Rahat mısınız Eskisi rahatlığınızı arıyor musunuz yani görüntü çok güzel de nefes nasıl....
Çok korkuyorum ben sizleri tebrik ederim çok cesursunuz....

bade herkez çok övüyor sizi benide eklermisiniz lütfen merak ettim

Son düzenleme:
eskisini kesinlikle aramıyorum bnm nefes problemim yoktu tamamen estetik amaçlı yaptırdım bnde eskisi gibi nefes alamıcağımı tıkanacağımı düşünüyodum ama hiç bir fark yok nefesle iligili gayet rahatım düşünyorsan ameliyat olmayı kesinlikle erteleme bn bunca yıl dr arayışımdaan ve korkularımdan erteledim keşke önce tanımış olsaydım cemil beyi diyorum ...mutlu kalın...

Evet bende göremiyorum bade82 bizi neden sanat eserini görmekten mahrum bırakıyorsunuz kuzum...:64:

bade nin burnunu yapan doktorla benim burnumu yapan doktor aynı olamaz ya...şu forumda zilyon tane insan içinde tek memnun olmayan (37.gün) benim..ne tuhaf..

bade sana mesaj gönderemiyorum...mail adresini at sana foto yollucam..burdan da ekleyemiyorum..işyeri web izin vermiyo

bade bende cok merak ettim burnunu herkesin yorumlarda çok beğenmiş bnde ameliyat oldum ama tekrardan olmayı düşünüyorum cemil beyin de adını çok duydum sen belki fikir verebilirsin bize

burnun çok güzel görünüyo canım dedikleri kadar varmıs:)gözlerde süper :) ben çok kararsızım ya herkes yaptırma burnun güzel diyo zaten bi kez ameliyat oldum ben 2007de ama cok oldu ilkten begeniyodum burnumu simdi begenmiyorum :( albüm oluşturayım bende bi fikir verin bana

Back
X