Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BADE benı bu yıl ıcınde eklıyecekmısın acaba merak edıyorumm
yenı uyeyım mesajım dolsun resım eklıcem..cunku resımler çok yardımcı oluyor ınsana
oyalcım merhabalar, arkadaşlık gönderdim, kabul edersen sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
sadelin sen kime ameliyat olsun canım
şimdı oldu şukur ogrendım,ıkı tane yukledım bırı eskı bırı yenı burnum yanı bır haftalık henuz..sımdı bakılabılıyor resımlere
evet gördüm canım çok güzel gözüküyor, Allah bir an önce morluklardan da kurtarsın , çok güzel olmuş maşallah ! Başka fotovar mı
varda pc de progamım bozuk fotoları duzenleyemıyorum çok buyuk ..bı tane daha yuklucem..gerçekten ıyı olmşmu henuz çok yenı,doğal foto koymak ıstedım olmak ısteyenler gerçeklerı gorsun korkmasın dıye![]()
herkese merhaba uzun zamndır yazmıyodum ctesi öğleden sonra cemil beyde randevum var bu kadar merak edenler o gün muayenaede beni görebilirler=)
varda pc de progamım bozuk fotoları duzenleyemıyorum çok buyuk ..bı tane daha yuklucem..gerçekten ıyı olmşmu henuz çok yenı,doğal foto koymak ıstedım olmak ısteyenler gerçeklerı gorsun korkmasın dıye![]()
ewet eklemedim burda artık amacını aşan bazı kişiler olduğunu düşünüyorum bunu senin için sölemiyorum eklemediğim bi çok kişi var ama sen lütfen bni görmeye gel olurmu...=P