Badem goz ameliyati

Bracehater

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
45
15
38
43
Badem goz ameliyati olan arkadaslar kime oldunuz ve sonuctan memnun kaldiniz mi? Ferruh Bingul iyimidir bu konuda? Lutfen tecrubelerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum.

Göz kapağı estetiği olanlar yardimci olabilir mi? Bende düşünüyorum.

Arkadaşlar ben ameliyat olmak için araştırma yaparken burada yazılanları okuyarak fikir sahibi oldum ve şu an ki doktorum Kubilay Özdil'e ulaştım. İyi ki de bulmuşum. Geçen sene meme ameliyatı oldum. Bu yıl da badem göz ve gö kapağı estetiği. Çok memnunum. Harika bir doktor. Çok ilgili. Güven veren dürüst bir insan. Tanımam etmem. İnsanlar sıef reklam için yazıyor. Ben çok memnun kaldım. Başkaları da faydalansın istedim. Şekerpare bir asistanı var. Onu da çok seviyorum. Meme ameliyatında kesinlikle bir numara. Şimdi farklı konularda da iyi olduğunu düşünüyorum. Yaptığı burunları da gördüm. İşini çok iyi yapan bir doktor. Çalıştığı hastane de öyle. Gittiğiniz anda pamuk ellerdesiniz. Herşey en ince ayrıntısına kadar planlanmış. Şimdi yazmaya üşeniyorum. Ama çok beğendim. Kaliteli güvenilir ve uygun fiyatlı doktor arayanlara duyurulur.

Göz kapağı ve badem göz ameliyatı ağrısız gibi nerdeyse. Biraz kuruluk oluyor onun için de damla ve merhem verdi. İlk 3 gün şişti. Sürekli buz uyguladım. Bugün baktım çekik güzel gözlerim var. 10 günde daha iyi oluyor tam düzelmesi ve şeklini alması 1 ayı buluyormuş. Aslında 3.4 günden sonra işe gidebilirsiniz.

Göz kapağı ve badem göz ameliyatı ağrısız gibi nerdeyse. Biraz kuruluk oluyor onun için de damla ve merhem verdi. İlk 3 gün şişti. Sürekli buz uyguladım. Bugün baktım çekik güzel gözlerim var. 10 günde daha iyi oluyor tam düzelmesi ve şeklini alması 1 ayı buluyormuş. Aslında 3.4 günden sonra işe gidebilirsiniz.
Merhabalar, badem göz estetiği araştırma aşamasındayım. bu ameliyatı olmak çok istiyorum. yazdıklarınız benim için çok yardımcı oldu gerçekten. sizin adınıza da çok sevindim.. fiyat aralığı çok geniş. hem iyi hem de daha uygun fiyatlı olması tercihim. bazı doktorlar çok yüksek fiyat talep ediyor.siz ameliyat için ne kadar ödediniz? ameliyattan sonra doktor kontrolü kaç gün sonra oluyor? şehir dışından gideceğim için zor olmaması açısından merak ediyorum. cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Bende bu ameliyatı olmaya karar verdım ne kadr odeme yaptınız sız ve genel anestezı altında mı oldunuz cevap verırsenız cok mutlu olucam

Bende bu ameliyatı olmaya karar verdım ne kadr odeme yaptınız sız ve genel anestezı altında mı oldunuz cevap verırsenız cok mutlu olucam
Genel anestezı değil. Sedasyon. Zaten ameliyat sonrası biraz dinlendikten sonra eve gönderiyorlar. Fiyat paylaşmayı uygun bulmuyorum. Çünkü doktor beye saygısızlık olur diye düşünüyorum. Çok iyi bir insan. Ben eski hastası olduğum için bana indirim yaptı. Ama bildiğim kadarıyla isim yapmış ve aynı kalitede ameliyat yapan birçok doktordan daha uygun fiyata yapıyor. Ve çokta iyi bir doktor olmasına karşın. İnanın ben tanımam etmem. Ama çok memnun kaldım.

Merhabalar, badem göz estetiği araştırma aşamasındayım. bu ameliyatı olmak çok istiyorum. yazdıklarınız benim için çok yardımcı oldu gerçekten. sizin adınıza da çok sevindim.. fiyat aralığı çok geniş. hem iyi hem de daha uygun fiyatlı olması tercihim. bazı doktorlar çok yüksek fiyat talep ediyor.siz ameliyat için ne kadar ödediniz? ameliyattan sonra doktor kontrolü kaç gün sonra oluyor? şehir dışından gideceğim için zor olmaması açısından merak ediyorum. cevaplarsanız çok mutlu olurum.
ben eski hastası olduğum için indirim ya
Genel anestezı değil. Sedasyon. Zaten ameliyat sonrası biraz dinlendikten sonra eve gönderiyorlar. Fiyat paylaşmayı uygun bulmuyorum. Çünkü doktor beye saygısızlık olur diye düşünüyorum. Çok iyi bir insan. Ben eski hastası olduğum için bana indirim yaptı. Ama bildiğim kadarıyla isim yapmış ve aynı kalitede ameliyat yapan birçok doktordan daha uygun fiyata yapıyor. Ve çokta iyi bir doktor olmasına karşın. İnanın ben tanımam etmem. Ama çok memnun kaldım.

Ameliyattan 2 gün sonra kontrole gittim. 15 gün sonra 2. Bir kontrole çağırdı. Fiyata gelince ben araştırmadım çünkü çok güvendiğim bir doktordu. Eski hastası olduğum için bana indirim yaptı. Ama şunu çok iyi biliyorum piyasadaki isim yapmış birçok doktordan çok daha kaliteli işler yapıyor. Daha önce araştırırken cv aine bakmıştım. Sanırım yanlış hatırlamıyorsam Hacettepe mezunu ve orda pişmiş. Fiyatların emsallerine göre uygun olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçen yıl bazı doktorlar bana 2 katı fiyat vermişlerdi.

İşe hemen donulebılıyor mu:) ben yaptırmaua karar verdım ama korkuyorm da kalıcı bır ıslem degıl mı ıp askıyla yapılmadı yanı heralde sızın bende cerrahı yontemle yaptırıcam da cok da heyecanlıyım acaba bana özelden gozlerınızı atma sansınız var mı😊

3-4 günden sonra işe gidebilirsiniz.aslında yaptığınız işin türüne de bağlı. en sağlıklısı 5-6 gün dinlenmek. öyle aman aman bir ağrı sızı olmuyor. benim doktorum Kubilay ÖZDİL çok iyi bir cerrah. 24 saat kendisinin ve asistanının telefonu açıktı. gece 11 de bile mesaj atıp soru sordum.en ufak ağrıda sorunda çok yardımcı oldu. en ufak sorularımı bile önemsedi. detaylı anlatıyor zaten. hastanede de görevli sizi kapıdan alıyor, tahlil vs herşey için nezaret edip tamamlatıyor. konforlu ve rahat oldu. sonuçtan çok memnunum. inşallah böyle gider. gönül rahatlığıyla olabilirsiniz.

Son düzenleme:
MERHABA, BEN GEÇEN AY DR. MEHMET ÖZTAN BEYE AMELİYAT OLDUM VE TAM İYİLEŞMESE DE FARKI GÖREBİLİYORUM HEM ÜCRET OLARAK, HEM SONUÇ, HEM DE İLGİ OLARAK TAVSİYE EDERİM. GEÇEN SENE DE BİŞEKTOMİ AMELİYATI OLDUM KENDİSİNE. MEMNUN OLMASAM İSTANBUL'DAN KONYA'YA GİTMEZDİM HERALDE EMİN OLUN...

MERHABA, BEN GEÇEN AY DR. MEHMET ÖZTAN BEYE AMELİYAT OLDUM VE TAM İYİLEŞMESE DE FARKI GÖREBİLİYORUM HEM ÜCRET OLARAK, HEM SONUÇ, HEM DE İLGİ OLARAK TAVSİYE EDERİM. GEÇEN SENE DE BİŞEKTOMİ AMELİYATI OLDUM KENDİSİNE. MEMNUN OLMASAM İSTANBUL'DAN KONYA'YA GİTMEZDİM HERALDE EMİN OLUN...
Ne k
Ne kadara ameliyat oldunuz

merhaba , badem göz ameliyatınız üstünden bayağa zaman geçmiş şu an memnunmusunuz? sizin badem gözde askılama mı yapıldı göz kapağı ameliyatı da oldunuz mu aynı zamanda? fotoğraf paylaşmanız mümkünnmü?

Back
X