Doğal Saç Bakım Kürleri badem yagi sursem bi problem olur mu?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

aybuss0

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
12
1
8
35
Ankara
Arkadaslar benim sacim dokuluyo banyoda hemde cok ve sacimi uzatmak istiyorum fakat uzatana kadar yipraniyor uçları kiriliyor bakimsiz gozikuyor yani yakin bi zamanda saclarimi kestirdim simdi haftada bir badem yagi kullanmak istiyorum ama korkuyorum bisey olur diye. Yani sacimdan cikarirken ya kalirsa sac dibimde sonra bitlenme gibi bir durum soz konusu olursa ya diye korkuyorum. Yardimci olun kizlar lutfen napicam ayrica internetten arastirdim sac derim yagliysa surulmezmis kuru mu yagli mi hic bi fikrim yok ona gore surulurmus diye duydum lutfen yardimci olur musunuz :(

Merhaba :) Benim saçım belime kdr ve gür sayılabilcek sekilde sık, daha önceleri benmde aşırı dökülme problemim vardı annem sinir oluyodu her sabah yataktan saç toplamaktan.. Ortalama 6-7 aydır her hafta pazar günleri saçları yağlıyorum sabahtan akşama kdr, ki sadece badem yagı değil,zeytin yağı, sarımsak yağı vs vs ne ararsan var içinde resmen ve her zaman tam olarak durulanmıyor maalesef.. (geçen pazar 2 kez yıkamak zorunda kaldım) sonuç olarak yağlı kaldığı zamanlarda oldu ve hiç bitlenme gibi bi sorun yaşamadım, benim bildiğim bit dışardan gelir yok saçta kendiliğinden oluşuyorsa bile bir organizmanın oluşması süre alır öyle 1-2 gün yağlı kalmayla bişey olmaz :)
Saç derinin yağlı olduğunu söyle anlayabilrsin eger sacını yıkadıktan 2-3 saat sonra dipten yağlanmaya başlıyorsa saç,ki ztn kepekte yapar yağlı saç derisi..

Merhaba :) Benim saçım belime kdr ve gür sayılabilcek sekilde sık, daha önceleri benmde aşırı dökülme problemimtoplamaktan.. Ortalama 6-7 ayfta pazar günleri saçları yağlıyorum sabahtan akşama kdr, ki sadece badem yagı değil,zeytin yağı, sarımsak yağı vs vs ne ararsan var içinde resmen ve her zaman tam olarak durulanmıyor maalesef.. (geçen pazar 2 kez yıkamak zorunda kaldım) sonuç olarak yağlı kaldığı zamanlarda oldu ve hiç bitlenme gibi bi sorun yaşamadım, benim bildiğim bit dışardan gelir yok saçta kendiliğinden oluşuyorsa bile bir organizmanın oluşması süre alır öyle 1-2 gün yağlı kalmayla bişey olmaz :)
Saç derinin yağlı olduğunu söyle anlayabilrsin eger sacını yıkadıktan 2-3 saat sonra dipten yağlanmaya başlıyorsa saç,ki ztn kepekte yapar yağlı saç derisi..

Tesekkur ederim az da olsa rahatladim sayilabilir :) benim sacim bany zamaninin 3.gunu yaglaniyo yani yeni yikayinca hicbir sorun olmuyo

Simdi badem yagi surdum yani her hafta düzenli kullanicagim ama 1ayda ne kadar fark gosterir yaza kadar ne kadsr kac cm uzar acaba

Arkadaslar benim sacim dokuluyo banyoda hemde cok ve sacimi uzatmak istiyorum fakat uzatana kadar yipraniyor uçları kiriliyor bakimsiz gozikuyor yani yakin bi zamanda saclarimi kestirdim simdi haftada bir badem yagi kullanmak istiyorum ama korkuyorum bisey olur diye. Yani sacimdan cikarirken ya kalirsa sac dibimde sonra bitlenme gibi bir durum soz konusu olursa ya diye korkuyorum. Yardimci olun kizlar lutfen napicam ayrica internetten arastirdim sac derim yagliysa surulmezmis kuru mu yagli mi hic bi fikrim yok ona gore surulurmus diye duydum lutfen yardimci olur musunuz :(

onun yerine zeytinyağı bakımı yapsana daha iyi olur.

benim de kullandığım ilaçlar yüzünden bir ara çok kötü oldu döküldü.doktora gittim bana bi karışım verdi.içinde b12 ampulleri vardı vitamin.çok iyi geldi.şimdi de eczanelerden ve aktarlardan sarımsak şampuanı alıp kullanıyorum.bana yaradı.

benim de kullandığım ilaçlar yüzünden bir ara çok kötü oldu döküldü.doktora gittim bana bi karışım verdi.içinde b12 ampulleri vardı vitamin.çok iyi geldi.şimdi de eczanelerden ve aktarlardan sarımsak şampuanı alıp kullanıyorum.bana yaradı.

Benim b12 cok dusuk o yuzden saclarim dokuluyor bende bi dojtora gideyim

saçlarına badem yağı sürmenin bitlenme gibi bir durum oluşturması mümkün değil, saçlar için zararlı ve bit yapan bişey olsa bu kadar insan kullanmaz. saçlarını sağlıklı uzatabilmek için bu tür bakımlar yaparak desteklemelisin. netten araştır bir sürü bakım yöntemi var

Benim b12 cok dusuk o yuzden saclarim dokuluyor bende bi dojtora gideyim

aaaaa mutlaka git çok önemli.Verdiği ilacı uzun süre kullanmak gerekiyo genelde.Doktor söylüyo zaten.Önemli olan sabır,çünkü iyileşmesi zaman alıyor.Benim 1 yıl sürdü.3 ay sonrasında kontrole gitmiştim hiçbi değişme olmamıştı.Doktor da mucize bekleme ama 6 ay sabret göreceksin dedi.Gerçekten de eski saçlarıma kavuştum diyebilirim:)

Canım benimde saçlarım çok fazla dökülüyordu özellikle ince ve yağlı saç tellerine sahibim şu sitede buluduğum badem yağı ile saç bakımını kullandım saç tellerim halen ince ama daha parlak görünüyorlar üstelik koparak dökülmelerim olukça azaldı sana da tavsiye ederim. Sitede haftada 1 yapın yazmışlar fakat ben haftada 2 kez yapıyorum herhangi bir zararını görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
yag surdukten sonra sacini yikicagin zaman sacina direm su dokme once sampuani al eline sacina sur ondan sonra durula sacini yani su surmeden once sampuanla sacini o zaman yag kalmiyo sacta

Back
X