Badem Yagi

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar 15 haftalik hamileyim. Badem yagi aldim gobegimde catlak olmasin diye. Daha once kilo aldigimda bacagmda catlak oldu gecmedi oyle kaldi smdi karnmda olsun istemiyorum. Dr a sormadim kullanabilir miyim diye unuttum ve o yuzden kullanmadim daha. Erken zamandan baslanmali diye duydum. Kullanan var mi aranizda?

Canım ben kullanıyorum ama has zeytinyağı kayısı yağı kakao yağı ve çok az badem yağını karıştırdım doktorum kullanabilirsin dedi 7 haftamdayım doktor erkenden başla dedi

bende doktorumun tavsiye ettiği bi kremi kullanıyorum. ek olarak bebe yağıda kullanıyorum gayet nemli tutuyor yumuşacık oluyor

Tüylenme yapıyor diye bıraktım ben, bıraktıktan bir süre sonra da tüylenme oldu. Rastlantı sanırım. Ben sebamed'in çatlak kremini aldım. 16. Haftadan sonra falan kullanmaya başladım, göbeğim çıkmaya başlayınca. Hala da kullanıyorum, tabsiye ederim.

Badem yağı bende tüylenme yaptı ilk gebeliğimde. Ben bunnda zeytin yağı kullanıyorum hem göğüs uçlarıma gende karnıma . Yumuşacık oluyor

Bebe yagi kullandim. Z. Yagi kullansnda var. Badem yagi killanma yapiyor bildigim kadariyla. Kaşlara kipriklere saclara kullaniyor daha cok . Gurlestirdin diye

Kizlar 15 haftalik hamileyim. Badem yagi aldim gobegimde catlak olmasin diye. Daha once kilo aldigimda bacagmda catlak oldu gecmedi oyle kaldi smdi karnmda olsun istemiyorum. Dr a sormadim kullanabilir miyim diye unuttum ve o yuzden kullanmadim daha. Erken zamandan baslanmali diye duydum. Kullanan var mi aranizda?
Ben de badem yağı kullandım. 37.haftadayım hiç çatlağım olmadı. Bu saatten sonra da olmaz diye ummaktayım :) tabi kıllanma yaptı ama hiç olmazsa onun çaresi var ama çatlak olduktan sonra geri dönüşü yok.

Ben de badem yağı kullandım. 37.haftadayım hiç çatlağım olmadı. Bu saatten sonra da olmaz diye ummaktayım :) tabi kıllanma yaptı ama hiç olmazsa onun çaresi var ama çatlak olduktan sonra geri dönüşü yok.
Kil tuy en istemedigim sey cnku yeterince var biktim onlardan. Bebe yagi fln alsam o da yapar mi yaa

Kil tuy en istemedigim sey cnku yeterince var biktim onlardan. Bebe yagi fln alsam o da yapar mi yaa
Benim de derdim o ama doktor falan da önerince dedim sonra da kıl tüy işini hallederiz napalım :)
Yeni çıkarmaktan çok olan ince tüyler daha karardı aslında. Gebelikte olması normalmiş ama badem yapı da yardımcı olmuştur tabii

Benim de derdim o ama doktor falan da önerince dedim sonra da kıl tüy işini hallederiz napalım :)
Yeni çıkarmaktan çok olan ince tüyler daha karardı aslında. Gebelikte olması normalmiş ama badem yapı da yardımcı olmuştur tabii
Ay valla gobegimde sirtimda belimde popomda her yerde var zaten onları almak iskence oluyo bana ozellkle smdi hamileyim diye zorlaniyorm onceden hem agda hem tuy dokucu kullanir hepsini temizlerdim smdi makinayla ugrasiyorum. Kalin degil ince ama siyah renk olunca batiyo iste insana :)

Back
X