- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
-
Bende kullanmaya basliyim o zman zararlidir diye korktum bendeCanım ben kullanıyorum ama has zeytinyağı kayısı yağı kakao yağı ve çok az badem yağını karıştırdım doktorum kullanabilirsin dedi 7 haftamdayım doktor erkenden başla dedi
Badem yagi aldim bende komsu soylemisti bende kullanmaya basliym o zaman cok sagol :)bebek yağı kullanıyorum deneyebilirsin bende hiç çatlak olmadı.
Ay yapmasn yaa zaten tuylenme fazla bende... biktim tuyden kildan vallaDikkat et Canım kullanırken,fazlası tüylenme yapar badem yağının
Ben de badem yağı kullandım. 37.haftadayım hiç çatlağım olmadı. Bu saatten sonra da olmaz diye ummaktayım :) tabi kıllanma yaptı ama hiç olmazsa onun çaresi var ama çatlak olduktan sonra geri dönüşü yok.Kizlar 15 haftalik hamileyim. Badem yagi aldim gobegimde catlak olmasin diye. Daha once kilo aldigimda bacagmda catlak oldu gecmedi oyle kaldi smdi karnmda olsun istemiyorum. Dr a sormadim kullanabilir miyim diye unuttum ve o yuzden kullanmadim daha. Erken zamandan baslanmali diye duydum. Kullanan var mi aranizda?
Kil tuy en istemedigim sey cnku yeterince var biktim onlardan. Bebe yagi fln alsam o da yapar mi yaaBen de badem yağı kullandım. 37.haftadayım hiç çatlağım olmadı. Bu saatten sonra da olmaz diye ummaktayım :) tabi kıllanma yaptı ama hiç olmazsa onun çaresi var ama çatlak olduktan sonra geri dönüşü yok.
Hindistan Cevizi Yagi Alsam Onun Boyle Kil Tuy Yapma Gbi Biseyi Olmaz Dimi?hindistan cevizi ve kakao yagı kullanıyorum
Tuylenme falan yapmiyorsa ondan alayim?Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ben soguk sıkım tavsiye ederim, hsmile kalmadan öncede kullaniodum.
Benim de derdim o ama doktor falan da önerince dedim sonra da kıl tüy işini hallederiz napalım :)Kil tuy en istemedigim sey cnku yeterince var biktim onlardan. Bebe yagi fln alsam o da yapar mi yaa
Ay valla gobegimde sirtimda belimde popomda her yerde var zaten onları almak iskence oluyo bana ozellkle smdi hamileyim diye zorlaniyorm onceden hem agda hem tuy dokucu kullanir hepsini temizlerdim smdi makinayla ugrasiyorum. Kalin degil ince ama siyah renk olunca batiyo iste insana :)Benim de derdim o ama doktor falan da önerince dedim sonra da kıl tüy işini hallederiz napalım :)
Yeni çıkarmaktan çok olan ince tüyler daha karardı aslında. Gebelikte olması normalmiş ama badem yapı da yardımcı olmuştur tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?