senooo Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2014 457 544 123 3 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi senooo #1 kızlar benim saclarimda aşırı kırık var kestirsem de duzlestiriyorum falan kiriliyo yani aşırı cansız güçsüz ve kabarıyo badem yağı aldım tek başına mı kullaniyim yoksa kür mü yapiyim kür diyosaniz nasıl bi şey fikir verin nolur
kızlar benim saclarimda aşırı kırık var kestirsem de duzlestiriyorum falan kiriliyo yani aşırı cansız güçsüz ve kabarıyo badem yağı aldım tek başına mı kullaniyim yoksa kür mü yapiyim kür diyosaniz nasıl bi şey fikir verin nolur
happylove Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Mart 2015 774 304 23 6 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi senooo #2 susam yağı saç kırıklarına iyi geliyor.. bende çok bi kırık yoktu ama banyodan sonra nemli saç uçlarına susam yağı kullanıyorum faydasını da gördüm
susam yağı saç kırıklarına iyi geliyor.. bende çok bi kırık yoktu ama banyodan sonra nemli saç uçlarına susam yağı kullanıyorum faydasını da gördüm
bestecaglar30 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Şubat 2016 81 29 38 27 26 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi senooo #3 Badem yağı saç renginde değişiklik yapar mi?
turquoissee Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2016 77 18 38 29 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi senooo #4 bestecaglar30 .!.: Badem yağı saç renginde değişiklik yapar mi? Genişletmek için tıkla... Yapmaz canim
bestecaglar30 .!.: Badem yağı saç renginde değişiklik yapar mi? Genişletmek için tıkla... Yapmaz canim