Tekrar kanama oldu acile gittik ve tekrar ameliyata aldılar. Yetiskinlerde daha zor oluyormuş keşke bende küçükken aldirsaydim. Sanirim benim hatamdi konusurken kan yuttugumu hissettimben bu ameliyati 10 yasimdayken oldum.
1 hafta hicbisey yiyememistim sadece ayran sut vs icmistim diye hatirliyorum...
sonuna doğru artik doktor izin vermisti de patates puresi ile makarna yapmisti annem. o nasi tatli gelmisti nasil...
anlayamadigim neden sizde boyle oldu? acaba konusup bogazi tahris mi ettiniz... 2. ameliyat diyorsunuz o nedır???
ben 1 hafta boyunca hic konusmamistim... ama hic...
cok uzuldum.. kendinize dikkat edin... acil sifalar dilerim.
cok uzuldum...Tekrar kanama oldu acile gittik ve tekrar ameliyata aldılar. Yetiskinlerde daha zor oluyormuş keşke bende küçükken aldirsaydim. Sanirim benim hatamdi konusurken kan yuttugumu hissettim
Cok tesekkur ederim. İnşallah olmaz.cok uzuldum...
20 sene oncesi ama cok net hatirliyorum. cok korktum cok agladim. narkozdan aglayarak hoykurerek uyandim. sonrasi aclik agri evet zorladi ama sizinki kadar oldugunu hatirlamiyorum. bi de uslu bi cocuktum. konusma dedi doktor konusmamistim...
siz de hic konusmayin. tıp oyunu oynayin. derdinizi yazarak anlatin cevrenize. Allah korusun tekrar kanamasin.
Tesekkur ederim.Geçmiş olsun
Tesekkur ederimgeçmiş olsun
Agri kesici surup verdi gunde uç kere. Ama iki saat filan gidiyor. Tur atiyorum evde resmensana agri kesici vermedi mi doktor?
ondan icsen fayda etmiyor mu :/
surupla olcak is mi buAgri kesici surup verdi gunde uç kere. Ama iki saat filan gidiyor. Tur atiyorum evde resmen
2. ameliyattan sonra bizzat istedim ama kanama riskini arttirdigi icin vermedi. Dayanmaya çalışıyorum ama cok zor Allah dusmanimin başına vermesin bu aciyi...surupla olcak is mi bu
doktoru arayip sorma imkaniniz yokmu ameliyat sonrasi verilen etkili agri kesiciler var onalrdan versin ya
Çocuklara gore yetişkinlerde daha zor oluyormuş ameliyat sonrasi surec. Surekli soguk su iciyorum dislerim bile ağrımaya başladı.oncelikle gecmis oksun
Ben bu ameliyatı
6 7 yaşlarında oldum ve hiç bu kadar sıkıntı çekmedim
sadece bir hafta nispeten sert şeyler aşırı sıcak ve soğuk şeyler yemedi icnedim
kulak ağrısı vs hiç olmadı başka bir sorun olmasın
bence bir daha hastaneye gitseniz
bana normal gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?