- 19 Aralık 2014
- 108
- 110
- 103
- 34
Ben de 18 yaşımda olmuştum 1 ay sadece sıvı şeyler yiyebildim ama çorba falan da acitiyodu sanki ayran bi de puding iyi geliyordu sanki uzuuun zaman olmuş size de çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar 19 yaşındayım geçen hafta bugun ameliyat oldumKeşke olmasaydım demiyorum çünkü olmak zorundaydim. Ameliyattan aşırı korkuyordum ama sonraki acilarin yanında hiç bir şeymiş
İlk uc gun dayanilmaz boğaz agrisi + yutkunurken sekilden sekile girme+4. gün itibari ile siddetli kulak ağrısı derken 6. gun kanama ve tekrar ameliyat. 2. ameliyattan sonraki 2. gunum cektigim acılar yetmezmiş gibi bayramı aileme zehir edisim ve tekrar kanama korkusu beni psikolojik olarak mahvetti. Buraya yazmamin sebebi bu ameliyati olanlar lutfen tecrübelerini paylaşın ne yiyordunuz? Ben hic birsey yiyemiyorum
Birde içimi dokmek istedim. Lutfen dua edin bana
Evet tün doktor lar küçükken daha kolay olduğunu söylüyor.Tekrar kanama oldu acile gittik ve tekrar ameliyata aldılar. Yetiskinlerde daha zor oluyormuş keşke bende küçükken aldirsaydim. Sanirim benim hatamdi konusurken kan yuttugumu hissettim
Çoook geçmiş olsun. Az kaldı sabret, geçecek hepsi, atlatacaksın. Benim 9yaşındaki kuzenim oldu. Acısını vs bilmiyorum ama geldi geçti şükür. Sadece dondurma yiyordu bolca onu hatırlıyorum.Merhaba arkadaşlar 19 yaşındayım geçen hafta bugun ameliyat oldumKeşke olmasaydım demiyorum çünkü olmak zorundaydim. Ameliyattan aşırı korkuyordum ama sonraki acilarin yanında hiç bir şeymiş
İlk uc gun dayanilmaz boğaz agrisi + yutkunurken sekilden sekile girme+4. gün itibari ile siddetli kulak ağrısı derken 6. gun kanama ve tekrar ameliyat. 2. ameliyattan sonraki 2. gunum cektigim acılar yetmezmiş gibi bayramı aileme zehir edisim ve tekrar kanama korkusu beni psikolojik olarak mahvetti. Buraya yazmamin sebebi bu ameliyati olanlar lutfen tecrübelerini paylaşın ne yiyordunuz? Ben hic birsey yiyemiyorum
Birde içimi dokmek istedim. Lutfen dua edin bana
Belki 4 kg dondurma yedim ilk ameliyattan sonra uyusturuyordu şimdi işlemiyor anlamadimDoktor dondurma ye demedi mi?
Evet gerçekten öyle bi arkadasim kucukken oldu 3 günde atlatmisti. Kesinlikle küçükken olmakta fayda var.Cok gecmis olsun, Allah sifanizi versin. Kardesim de kucukken bu ameliyati olmustu ve eve gelir gelmez normal hayatina devam etti. Ilk gun corba dondurma yogurt falan sonra kaldigi yerden devam. Demek ki cocuklar daha kolay atlatiyor bunu.
Canim cok tesekkur ederim. İnsallah çabuk iyileşirim. Sana iki sorum olacak :)Bende 2 sene önce 19 yaşındayken olmuştum. Sadece süt ve soğuk çorbayla beslenebildim onu yemek bile ölüm gibiydi. Açlıktan kan kustuğumu hatırlıyorum. Hiç uyuyamazdım acıdan ağrıdan seni o kadar iyi anlıyorum ki sen birde ikinci ameliyatı olmuşsun. Allah yardım etsin. Ben artık nasıl dayanacağım diye ağlamaya başlamıştım her gün. Açlıktan yemek fotoğraflarına bakıp yemek yediğimi düşünürdüm. 1 ay sürdü toplam iyileşme sürem. Majezik boğaz spreyi vermişti doktor o rahatlatıyordu biraz. Dondurma ye bol bol ama öyle çilekli çikolatalı falan olmasın boğazına yapışıyor insanın kaymaklı çok tatlı olmayan dondurma ye
Canim cok tesekkur ederim. İnsallah çabuk iyileşirim. Sana iki sorum olacak :)
Sızıntı şeklinde kanama oluyor muydu? Birde hangi corbayi iciyordun? Blenderdan geçirilmiş mercimek corbasi bile beni mahvetti. :s
Cok tesekkur ederim cnm. Peki bu spreyi doktormu yazmali illa kendim alabilirmiyim eczaneden?Sızıntı oluyordu tükürüğüm genelde pembe oluyordu bir de açlıktan kustuğum için kan kusuyordum hep. Mümkün olduğunca tükürmemeye çalış ki daha fazla olmasın ve majezik spreyi kullan o çok rahatlatıyor sızıntıyı azaltıyor.
Mercimek çorbası yaparak en büyük hatayı yapmışsın kuzum. O tanecikleri yapışır boğazına. Valla ben hazır çorba alıyodum ezogelin falan içinde ekmek kırıntısı olanlardan. Soğutup onu içmeye çalışıyodum ama o bile çok zordu. Annem yoğurt çorbası yapardı şehriyeli en rahatı oydu doyuruyordu. Cici bebe falan yemiştim birde. Onun dışında hep süt meyve suyuyla geçti
İnşallah. Cok tesekkur ederim dualariniz için. :)Geçmiş olsunn bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah
Cok tesekkur ederim cnm. Peki bu spreyi doktormu yazmali illa kendim alabilirmiyim eczaneden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?