Tüp Bebek Merkezleri Bağcılar Medipol Mega Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar....

angel_78

bigün mutlaka...:)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
1.346
25
158
46
Merhaba arkadaşlar.Medipol hastanesinde tedavi görenler yada tüp bebek yaptıran arkadaşlar varmı.varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim...

Merhaba arkadaşlar.Medipol hastanesinde tedavi görenler yada tüp bebek yaptıran arkadaşlar varmı.varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim...
Merhaba galiba kimse yaptırmadı ben görüştüm Banu hanımla düşünüyorum ama acaba Bahçeçci mi diye kararsızım siz ne yaptınız muayen oldunuz mu acaba

banu hanimdan memnun olan olmayan var mi acaba? ben gorusmeye gtttim t uplermde sorun oldgunu aoyledi. baska bir doktora daha gostermeyi dusunuyorm..

Merhaba ben yatirdim olmadi ikinci yaptirdim farkli yerde oldu ben memnum kalmadim b... Hnmdan acikcasi tup bebek olmadi olmayabilir aciklama bile yapamadi neden olmadgina ve ters cevaplar vermede ustune yok

Bnada kndisi cook ilgisz geldi we tedawimi onunla yurutmedim iliskimiz baslamadan bitti kndisyle. Bn bahcecide tedawi goruyrm memnunum ilgilerinden

Banu hanım super bır doktor
Cok da ilgili
Bızım durumumuzu tümüyle anlatmıştı
Simdi gebeyim ve kendisine gidiyorum
Tecrübeli ver akademik bır yaklaşımı var
Digerlerinden cook farklı
Bi dolu hastası var zaten
Kapısı salı pazarı gıbı
Ilgısız olsa boyle olur mu
Kesınlıkle en ıyılerden ıstanbulda

Banu hanımın üstüne tanımam
Cok Zeki bir hanım ayrıxa

Mutlaka fıkrı alınması gereken bir tup bebek doktoru

Bizim laparoskopi ile ameliyatımıZı da o yaptı
Gerekli diyorsa banu hanım mutlaka dogrusu odur
Cok dürüst bir doktor

Banu Hanım gerçekten çok ilgili ve konusuna hakim, bu zorlu süreçte hep yanımdaydı. Aslında daha önce birçok denemem oldu sonuncuda kendisinden tedavi ile bebek sahibi oldum. Allah razı olsun....

Banu hanıma gitmenizi tavsiye ederim, en azından bir fikir alabilirseniz çok faydası olur.

I
Banu hanıma gitmenizi tavsiye ederim, en azından bir fikir alabilirseniz çok faydası olur.
Banu Hanım'a muayene oldum ve tüp bebeğe karar verdik Aralık'ta başlıcaz kısmetse inşallah olumlu sonuclar alırız
Sizinle olumlu sonuç almanıza sevindim Banu hanım la tedavinizde hamile kaldınız sanırım yani memnunsunuz peki neden tüp bebek oldunuz yani sıkıntı neydi

Merhaba
Benım tuplerımın bırınde sıskınlık vardı o taraf alındı bir de rahimde polip vardı histeroskopi ile o sa alındı esimin sperm hareketi sınırda olduğu ıcın bi dogruca Tup bebeğe gectık
Simdi gebeyım ve kontrollerım de Banu hanımla
Cok mutluyum
Kendisi bizi cok dogru bilgilendirdi
Aşılama da olabılır ama basarı kısıtlı dedi
Bazı hekımler aşılama ihtimalinden bahsetmedi bile
Biz kendimiz tıp bebek olsun dedik ve gebeyım
Banu Hanım'a cok guvenıyorum
Cok dürüst bır hekım
Maddi kaygılarla iş yapmıyor
Emin ellerdesin canım
Iyi sanslar

Evet evet ben de banu Hanım'da tedâvimi yürüttüm
Spermi problemimiz vardı
Simdi ikiz gebeyim
Cook güveniyorum banu Hanım'a
Cok net ve bılgılendıren bi doktor
Eksık nokta bırakmadı kafamıZda herzaman sabırla cevapladı sorularımızı
Cok şamımı ve mutevazi
Banu hanım artık aılemıZın bir ferdi
Onu cok sevıyoruz

Cvp verdiginiz icin cok tesekkur ederim Allah bebeginizi saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah .benimde tupler tikali ve fsh dusuk simdi tuplerin alinmasi gerektigini soyledi amaliyatinizida kendisi yapti degilmi
Ben simdi acaba ince amaliyat olup mu tup bebege baslasam yoksa once tup bebege baslayip embriyo dondurup sonra mi analiyat olup transfer ettirsem ona karar veremedim hangisi dogru olur acaba

Canım banu hanım nasıl derse oyle yap
Sonuçta o senı sonuna kadar takip edecek olan hekım
Amelıyattan korkma hıc
Ben ertesı sabah cıktım
Hıc peoblemım olmadı
Zaten laparoskopide de cok ıyıymıs
Cv sıne baktım ingilterede bulunmuş bu konuda çalışmış
Banu Hanım'a güven
Biz cok memnunuz
Senın de iyi olur merak etme canım

İnsallah canim yaa cok tesekkur ederim

Bugun medıpoldeudım
Ikiz kızlarım hızla büyüyor
Ikı saate yakın bekledım amaz değdi be
Cok mutesekkırım
Iyi ki varsiniz doktorum
Iyi ki banu hanımla tanıştım
Darısı hepsine dedim hep
Ha bu arada banu hanım hakkında olumsuz seyler söyleyen arkadaslara
Kapısında beklenen ender doktorlardan
Kendisine nıce başarılı seneler dilerım daglıkla
O bızım mutluluğumuzu percınledı
Kendisinin tum muradı olsun dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…