Merhaba galiba kimse yaptırmadı ben görüştüm Banu hanımla düşünüyorum ama acaba Bahçeçci mi diye kararsızım siz ne yaptınız muayen oldunuz mu acabaMerhaba arkadaşlar.Medipol hastanesinde tedavi görenler yada tüp bebek yaptıran arkadaşlar varmı.varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim...
Merhaba arkadaşlar.Medipol hastanesinde tedavi görenler yada tüp bebek yaptıran arkadaşlar varmı.varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim...
Merhaba Meltem Hanım sizin durumunuz neydi bende Banu Hanım'a gitmek istiyorum tecrübelerini anlatırmısınzı banaBizim laparoskopi ile ameliyatımıZı da o yaptı
Gerekli diyorsa banu hanım mutlaka dogrusu odur
Cok dürüst bir doktor
Banu Hanım'a muayene oldum ve tüp bebeğe karar verdik Aralık'ta başlıcaz kısmetse inşallah olumlu sonuclar alırızBanu hanıma gitmenizi tavsiye ederim, en azından bir fikir alabilirseniz çok faydası olur.
Cvp verdiginiz icin cok tesekkur ederim Allah bebeginizi saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah .benimde tupler tikali ve fsh dusuk simdi tuplerin alinmasi gerektigini soyledi amaliyatinizida kendisi yapti degilmiMerhaba
Benım tuplerımın bırınde sıskınlık vardı o taraf alındı bir de rahimde polip vardı histeroskopi ile o sa alındı esimin sperm hareketi sınırda olduğu ıcın bi dogruca Tup bebeğe gectık
Simdi gebeyım ve kontrollerım de Banu hanımla
Cok mutluyum
Kendisi bizi cok dogru bilgilendirdi
Aşılama da olabılır ama basarı kısıtlı dedi
Bazı hekımler aşılama ihtimalinden bahsetmedi bile
Biz kendimiz tıp bebek olsun dedik ve gebeyım
Banu Hanım'a cok guvenıyorum
Cok dürüst bır hekım
Maddi kaygılarla iş yapmıyor
Emin ellerdesin canım
Iyi sanslar
İnsallah canim yaa cok tesekkur ederimCanım banu hanım nasıl derse oyle yap
Sonuçta o senı sonuna kadar takip edecek olan hekım
Amelıyattan korkma hıc
Ben ertesı sabah cıktım
Hıc peoblemım olmadı
Zaten laparoskopide de cok ıyıymıs
Cv sıne baktım ingilterede bulunmuş bu konuda çalışmış
Banu Hanım'a güven
Biz cok memnunuz
Senın de iyi olur merak etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?