bagcılardakı en ıyı kadın dogumcu kım ler bılgı verırmısınızzz bana yardımcı olurmunu

slm ark bagcılar veya bagcılara yakın en ıyı kadın dogumcular kımlerrr
:49:

merhaba
ben bağcılar safa hastanesinde Gülseren polat' a gidiyorum.kalabalık cok hastası var ama mükemmel ılgılenıyo.yada feride Mimaroğlu onunla eşdeğer..bekarken beykozda oturuyodum geldım buraya araştırdım sımdı tum cevremdekı kısıler gülseren' e gidiyo.umarım yardımcı olabilmişimdir..geçmiş olsun

merhaba
ben bağcılar safa hastanesinde Gülseren polat' a gidiyorum.kalabalık cok hastası var ama mükemmel ılgılenıyo.yada feride Mimaroğlu onunla eşdeğer..bekarken beykozda oturuyodum geldım buraya araştırdım sımdı tum cevremdekı kısıler gülseren' e gidiyo.umarım yardımcı olabilmişimdir..geçmiş olsun
tşkler canım bir sen cvp yazdın zaten :)

safa hastanesi çok kalabalık ve doktorlar yeterınce ilgilenemiyorlar. gülsereni bilemem ama feride doktora gıden arkadaşlarım tavsiye etmediler.:45:

Canim bende güneşli medicine hastanesine gidiyorum doktorum sibel yavuz çok memnunum sakin sevecen insani yormayan bir doktor gonlun rahat gidebilirsin canim :)

Ben de Safa Hastanesi ve Feride Mimaroğlu ile ilgili deneyimlerimizi başka hastalar mağdur olmasın diye yazmak istiyorum.Annemin uzun süredir barsaklarda ve rahimde sıkıntısı vardı. Ancak hatalı bir operasyonda cisini tutamama riski olduğundan ameliyat olmaya korkuyordu. Ancak başka bi sıkıntısından ötürü ameliyat olması gerektiğinden doktora güvenerek önerdiği kişi Feride Mimaroğlu'na da uzun süreli rahim ve barsak rahatsızlığından ameliyat olmaya karar verdi. Çoklu ağır bir operasyonun ardından evimize geçtik.Ancak 15 gün sonra annemin kanaması oldu. Biz endişe içinde ne olduğunu anlayamadan hastaneden aldigimiz cep telefonunu aradık. Kadında endiseden ve ilgiden eser yoktu. Ilk sözü 'telefonumu nerden aldınız, kim verdi' oldu azarlarcasina. Adet kanidir diye sallamadi. Ancak annemin kanaması durmadı ve adet kanina benzer bir kanama da değildi. Aynı hastanede kadın hastalıkları ile ilgili nöbetçi doktor olduğunu ogrendigimizde annemi acil götürdük. Akşamdan şikayetini belirtip geceden doktora giden annemin problemini kanamanın neden kaynaklandığı tespit etmeleri Dr hanımın teşrif etmesiyle gerçekleşti. Ameliyat bölgesinde bir damar açılmıştı. Annem 2.defa ameliyata alındı, kabus gibi günler geçirdi, tekrar kanaması olacak korkusuyla. Feride Mimaroğlu'na muayene için gittiğinde bir sıkıntı olmadığını söyledi ancak annem karın ağrısından duramıyordu. Kime gittiyse problemi cozulemedi. Idrar enfeksiyonu, his kaybı olabilir, bir sürü test yapıldı, ilaç kullandı nafile. Aylar boyunca ağrı içinde kivrandi, uyuyamadi,normal bir hayat süremedi. Şehir dışında başka bir doktor idrar torbasinin çok sıktırıldığını bundan dolayı kanallar darlastigi için idrarin bir kısmı yukarda kalarak ağır enfeksiyon oluşturduğunu söyledi. Annem bu kanalların açılması için bir başka operasyon daha geçirdi. Bilmiyoruz inşallah bu sefer son olur. Kadincagiz kısacık sure içinde defalarca ameliyat masasına yattı. Dikkatsiz ve özensiz yapılan bir operasyondan ötürü. Feride Mimaroğlu'nu Allah'a havale ediyoruz.

Medipol mega derya hanim.ben kalkıp b.düzünden oraya geliyordum gebelıgım boyunca şimdi kısmet olursa ikinci içinde oraya gidicem.ne kadar baska evime yakın hastane baksamda gidicem desemde o ilgiyi alakayı bulamayınca tekrar medipole dönüyorım.kızımdada medipole götürmeyemoriale gittik bir iki kontrole memnun kalmayıp tekrar geri döndük...

Back
X