Bağdat Caddesi Sokak Modası

hepsi de çirkin, bi de bu üstündekileri bulmak için sabah akşam mağaza dolaşır bu tipler. hele ikinci resimdeki tombiş yok mu. Allah'ım tombişlerin kendilerini açıp bize işkence etmelerinden sen bizi koru !

hepsi de çirkin, bi de bu üstündekileri bulmak için sabah akşam mağaza dolaşır bu tipler. hele ikinci resimdeki tombiş yok mu. Allah'ım tombişlerin kendilerini açıp bize işkence etmelerinden sen bizi koru !

Pek hoş bi yaklaşım tarzı değil,kaldı ki kız o kadar da kilolu değil

pardon da biraz saçmalamışsın... :umursamaz:

6b205242.jpg

aynı cantadan bende de var :hulya:

Bağdat Caddesi ne ki...Siz Alsancak ve Bostanlı'yı görün.Fizikler konuşur orda.bayanssulusmile

Son düzenleme:
:sinifsinif:

2.resimdeki kız kilolu mu pardon daaa
hem kilolu olsaydı bile tavrın hiç hoş değil........

evt haksızlık etmeyelım hem kılolu da degıl gayet hoş cici bı kız . kılolu ınsanlarda ıstemezler oyle olmayı herkes zayıf olmak ıster . tavrını hıc begenmedım

2.resimdeki mi tombiş..ayrıca biraz mantıklı olmalısınız.söyledileriniz hiç hoş değil..

bu arada beğenmedim tarzım değil çoğu :)
ilk fotodaki elbiseden herkezin üstünde görüyorum birde ya :D gerçi kış geldi artık :)

2.resimdeki mi tombiş..ayrıca biraz mantıklı olmalısınız.söyledileriniz hiç hoş değil..

bu arada beğenmedim tarzım değil çoğu :)
ilk fotodaki elbiseden herkezin üstünde görüyorum birde ya :D gerçi kış geldi artık :)

aaa yapmayın arkadaş doğru söylemişşş !!!! basbaya tombiş işte dimi !!!

hey allahımm:57:

doğru ama artık 1.75-80 olucan kilon 50 olucak ya da kısa boyluysan yaşamaya hakkn yok zaten:9::9::60: 30 kilo filan ol eğer 1.60 ya da daha kısaysan.yoksa böyle bi muameleye tabi tutulursun!

:1: ayçok güldüm. kompleksin de bu kadarı. güzel kızlar için çirkin demiş. anacım sen hiç çirkin görmemişsin veya zaten kendin çirkinsin başkalarını çirkin bularak rahatlıyorsun. boşu bouna kadın kadının kurdudur dememişler :37:

Back
X