- 6 Ekim 2008
- 405
- 82
- 643
Selam arkadaşlar.. Olayları ince ayrıntısına kadar anlatıp kimseyi sıkmak istemiyorum. Yalnız benim eşim anne bağımlısı olduğunu kabul etmiyor. Ailede tek erkek çocuk ve anne-babası yıllar önce boşanmış. yani dul bir annesi var. kayınvalidem iyi bir insan herhangi bir sorunum yok fakat eşimin annesine çok düşkün olması, sık sık görüşmek istemesi yatılı misafirliğe çağırmasıi evlendiği için adeta kendini suçlu hissetmesi gibi düşünceler beni çok üzüyor. yani hala bir aile olduğumuzu kabullenmiş değil. evlenerek bir hatta bir ara beraber yaşama fikrine bile sıcak bakıyordu ki ben vazgeçirdim. ancak ne kadar etkili oldum bilemiyorum sonuçta kafada mantık aynı değişmiyor. düşünce sistemi değişmediği ve anneye aşırı düşkün olduğu için sürekli en ufak şeyden tartışma çıkıyor ve çıkmaya devam edecek diye düşünüyorum...Eşinin durumu aynı böyle olan var mı? neler yaşıyorsunuz yaşadınız. ben henüz 1 senelik evliyim ama önümüzdeki zamanlarda neler yaşayacağım konusunda karamsarık içindeyim. eşi düzelen normale dönen annesinden kopan var mı bilmek istiyorum..