Bağımlı sevgili :(

Uyuşturucu kullanan adamla mi hayat birleştircen? Sırf bir kocan olsun diye...
Sen iyimisin ya? Gelecekteki coluk çocuğunu da mi düşünmuyorsun,hadi sen kendinden gectin de...

Bırakmak isterse bırakır. Diğer maddeler gibi yoğun bağımlılık yapan krize sokan bir şey değil kullandığı çünkü.
Bırakma gibi bir eğilimi yoksa da uzaklaşın diyorum ben :KK17:

Uyuşturucu içen biriyle bırak evlenmeyi,arkadaş bile olma. Yahu sırf 28 yaşındayım evde kaldım kafasıyla hayatınızı cehenneme çeviriceksiniz.

Bırakmak isterse bırakır. Diğer maddeler gibi yoğun bağımlılık yapan krize sokan bir şey değil kullandığı çünkü.
Bırakma gibi bir eğilimi yoksa da uzaklaşın diyorum ben :KK17:
Bu ot olayı asla otla sınırlı kalmıyor hele ki haftada üç kere içen birinin hiç kalmaz. Sonu kimyasalla biter ot diğerlerine geçmede bir basamak gibi düşünün

Bu ot olayı asla otla sınırlı kalmıyor hele ki haftada üç kere içen birinin hiç kalmaz. Sonu kimyasalla biter ot diğerlerine geçmede bir basamak gibi düşünün
Genç yaşlar için haklısınız, değerlendirmeniz gayet mantıklı özünde fakat kullanıcı arkadaşımız aklı karışacak arkadaş kurbanı olacak yaşta değil. Konu sahibi 28 yaşında olduğuna göre erkek arkadaşı da en az 28-30 yaşlarındadır ''varsayımıyla '' bu kanıya vardım. Şayet öyleyse doğruyu görmesi daha olası değil mi sizce? Koskoca adam sonuçta, bilemedim...

Evliliği ne zannediyorsunuz merak ediyorum. İsterseniz yaşınız 40 olsun ister 50 olsun. Yaşım geçiyor evlenmem lazım kafasıyla böyle biriyle evlilik yapılır mı ? Aklınızı mı kaybettiniz?

Durumun tedavilik olduguna inaniyorsa ve tedaviyi gerçekten kabul ederse, önce tedavi olmasını isteyin. Haftada üç gün içen adam elbette bağımlı, su goturmez bir gercek. Ben herkesin bir şansı hak ettiğini düşünürüm. Ama kesinlikle önce tedavi olsun, tedavi sonlaninca uzun süre gozlemleyin baktınız kullanmiyor evliliği o zaman dusunun. Ama yine de hemen çocuk yapmayin. Belki size acimasizca geliyor ama bir kez geliyoruz hayata, elbette kendinizi garanti altına alacaksiniz böyle bir konuda. Bunun çok kötü sonuçları olabilir sonucta. Eğer evlenince düzelir, ben onu adam ederim diye dusunuyorsaniz yanılıyorsunuz. Eşimin kuzeninin esi bagimli, şimdi bebekleri de oldu ama değişen bir şey yok. O da bile isteye evlenmiş. Bile bile lades demeyin hayatınız için. Duygusal dusunmeyin.

Normal lerle bile iliski sürmüyor. Kafası güzelle hiç sürecegini sanmam..:KK20:

Kesinlikle ciddi düşünülmez hattü sevgilide olunmaz uzak dur. Hergün neler duyuyoruz görüyüruz

Merhaba,

Yaklaşık 6 ay önce başlayan bir ilişkim var. Bir konu dışında herşey normal gibi ancak erkek arkadaşımın bir bağımlılığı var. Haftada en az 3 gün sigara (bildiğimiz sigara değil , tam adını buradan yazmak istemiyorum) içiyor. Ve bu içtiği günler beni aramayı ve yazmayı unutuyor. Yaşım 28 ve artık ciddi bir ilişki düşünmek yaşamak istiyorum, evlenmeyi düşünüyorum. Sizce bu bir bağımlılık mı? Bırakabilir mi? Daha önce böyle bir durumda kaldıysanız nasıl bıraktırmayı başardınız? Böyle bağımlılığı olan biriyle gerçekten uzun süreli ciddi bir ilişki sağlanabilir mi?

Teşekkür ederim :)
Canim o kisiyi hayatindan cikarsan daha iyi ozelden yazmak isterim sana

Ot bırakılabilir istenirse .ama verdiği kafadan dolayı ot kullananlar genelde bırakmak istemez .
Asıl soru o 3 gün kiminle içiyor , ne için içiyor . Özellikle 3 gün kullandığını söylüyorsa öyle bir ortamı vardır ve o ortamı kolay kolay bırakmaz . Ot tek başına içilmez içen kişi sayısı azdır .
Alkol ile alınırsa enerji verir,
Alkol artı hap ile alınırsa enerji artı sevişme uç noktada yaşanır ..(geç boşalma sorunu oluşur )
Demem o ki sizin evlilik yolunda gitmez
Bildiklerim bunlar :)

Bunun bir de adli boyutu var. İleride başının belaya girmeyeceği ne malum? Torbacılık yapmadığından emin misin mesela?
Hayatı kendinize zindan etme çabanız neden? Salın dağa, taşa bol bol otlansın arkadaş.

Bırakın ilerde evliliği,ilişkinizi sonlandırmalısınız bence.Bıraktım dese bile geri dönme ihtimali çok Yüksel böyle maddelere.Ne size eş ne de olabilecek çocuğunuza iyi bir baba olabilir bu şekilde şuan da unutan evlilikte daha da baskın çıkmakta başlayabilir.

Bırakmayı düşünmüyor sanırım.
Bu işin yasal boyutuda var. Kendini yaktığı gibi sizi de yakar. Uzak durun.
Siz evlilik demişsiniz adam 3 gün kafa bulma derdinde. Evlenince haftanın 3 günü sizi bırakıp ortamına gidecek yani.
Cevaplar sorunuzun içinde aslında görmeyi bilene

Merhaba,

Yaklaşık 6 ay önce başlayan bir ilişkim var. Bir konu dışında herşey normal gibi ancak erkek arkadaşımın bir bağımlılığı var. Haftada en az 3 gün sigara (bildiğimiz sigara değil , tam adını buradan yazmak istemiyorum) içiyor. Ve bu içtiği günler beni aramayı ve yazmayı unutuyor. Yaşım 28 ve artık ciddi bir ilişki düşünmek yaşamak istiyorum, evlenmeyi düşünüyorum. Sizce bu bir bağımlılık mı? Bırakabilir mi? Daha önce böyle bir durumda kaldıysanız nasıl bıraktırmayı başardınız? Böyle bağımlılığı olan biriyle gerçekten uzun süreli ciddi bir ilişki sağlanabilir mi?

Teşekkür ederim :)
Uzun süre bağımlı biriyle görüştüm sonradan öğrenmiştim tabi bağımlı olduğunu kesinlikle uzak dur sana psıkolojık olarak zarar vermekten başka bi şey yapmıcaktır.

Back
X