• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağımlılık...

Eşime ve kızıma kolayı yasakladım ne marka olursa olsun ama yedigün içiyoruz içmediğimiz zamanlar vişne suyu ile değişiklik yapıyoruz biliyorsunuz colaya siyah rengi veren içindeki ölü böcekler

Eşime ve kızıma kolayı yasakladım ne marka olursa olsun ama yedigün içiyoruz içmediğimiz zamanlar vişne suyu ile değişiklik yapıyoruz biliyorsunuz colaya siyah rengi veren içindeki ölü böcekler

ciddi olamazsiniz..
en azindan saka yapmis olmalisiniz
yazdiklariniza inanmiyorsunuz degilmi? :))
colanin rengini yapan ne oldugu konusunda cidden fikriniz bumu?

ciddi olamazsiniz..
en azindan saka yapmis olmalisiniz
yazdiklariniza inanmiyorsunuz degilmi? :))
colanin rengini yapan ne oldugu konusunda cidden fikriniz bumu?
fikir değil bu böcekleri üreten kocaman çiftlikler var larva yani hindistan cola firmasını mahkemeye vermiş ve davayı kazanmış içeriğini ortaya çıkarmışlar cola bu içeriyi bildirmediğinden eğer vaktim olursa fotoraflar atacağım ve bu konuda sizleri bilgilendireceğim

bnde çok içiyordum ama hamile kaldığımdan beri tamamen kesemedim ama azalttım bayağı
inş. artık içmemeye gayret edicem

Bir kola bağımlısı daha varsempatiksalakcinninedir bu koladan çektiğimiz içtikçe kilo alıyorum iyice ama daynamıyorumcokacimcoook

kolanın özütünün meyan kökü olduğunu biliyorum... ve hatta meyan kökü evde ıslatıp şerbet olarak içilir.. rengi kolaya çok yakındır, tadın da kola aromasına benzerlik gösterir...

bu böcek olayını duydum, bir arada meyan kökünün yetiştiği yerde fare olduğu ve meyan kökleri toplanırken farelerinde araya karıştığı, bitkinin ezilme aşamasında farelerinde ezilip kanlarının kolaya karıştığı söylentisi çıkmıştı..

bu böceklerin meyan kökünde yaşadığı, meyan kökünün renginin bu sebeple koyu kırmızı-kahve arası olduğunu da söyleyenler var..

kesin bir kanıt görmedim ben, yada firmalar tarafından yapılan bir açıklamada görmedim.. sadece insanların birbirlerine forwadladığı mailler var..

Back
X