Bağırdım

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.990
37.312
548
29
Cok gerginim buaralar koca olacak asalakls sorunlarımiz var biliyosunuz. Haliyle gerginim. Saat 14 simdiye kadar 2 yasindaki çocuğumu yatirmaya çalışıyorum yatmiyor. O uyumayinca bnde uyuyamıyorum (uykum geliyor) en son dayanamadim ve bagirdim. O ise kahkaha atti. Ya bunun nedeni ne 2 yasinda ki cocuk farkinda degilmi kızdığımin ben komik bisi yapmiyorum ki kızıyorum neden kahkaha atiyor. Gunboyuda bunu düşünürum artık 🤯 kafam cok dolu cok gerginim. Dinlemeye ihtiyacim var napicami şaşırdım. Kendimi sicmik gibi hissediyorum.ve farkettimde sinirden agladigimda. Benim taklitimi yapmaya çalışıyordu ehee ehee diye. Nie boyleki

Benim küçük de kızınca güler.
Kendilerince sevimlilik yapıp durumu yumuşatıyorlar.
Anlamıyor değil, gayet farkında ama işine gelmiyor.
Nacizane tavsiye, başka şeylere olan hıncınızı çocuğunuzdan çıkarmayın.
İlla öğlen uyumak da zorunda değil, istemiyorsa uyumaz, akşam erken yatar.
Dinlenemediğiniz için gerginliğinizi, söylenmelerinizi anlarım ama çocuğa uyu diye kızmayı anlayamadım.

Sürekli bagrilinca çocuklar vurdumduymaz oluyor sayet benimkide bağırınca ciddiye almaz

Benim küçük de kızınca güler.
Kendilerince sevimlilik yapıp durumu yumuşatıyorlar.
Anlamıyor değil, gayet farkında ama işine gelmiyor.
Nacizane tavsiye, başka şeylere olan hıncınızı çocuğunuzdan çıkarmayın.
İlla öğlen uyumak da zorunda değil, istemiyorsa uyumaz, akşam erken yatar.
Dinlenemediğiniz için gerginliğinizi, söylenmelerinizi anlarım ama çocuğa uyu diye kızmayı anlayamadım.
Hinc meselesi degil bu. Ruhum bedenim yorgun. Biraz dinlensem hersey guzel olacak ama artik cocugim uyusada ben uyuyamam. Busefer de bagirdigim icin düşünüp uyuyamicam

Çocuklar bazen sinirlendiğinizi anlamaz ya da olayı komik gösterip size şirinlik yapar..

Neden bu kadar büyüttünüz anlamadım? Her gün aynı modda olamaz ki o da insan. Bugün uyumasın akşam erken uyutursunuz..

Çocuklar bazen sinirlendiğinizi anlamaz ya da olayı komik gösterip size şirinlik yapar..

Neden bu kadar büyüttünüz anlamadım? Her gün aynı modda olamaz ki o da insan. Bugün uyumasın akşam erken uyutursunuz..
Yenk degilki 1 aydir boyle mis gibi duzeni vardi sabah 9 uyanirdi oglen 1 de uyurdu aksam da erken uyurdu. Simdi aksama dogru 7 de uyuyor 9 kalkiyor gece 3 uyuyor

Sureklk bagirmiyorumki. Ama bu ilkte degil ben bagirinca kahkaha atiyor cok tuhaf ve agladim diye taklitimi yapıyor
Çünkü çocuk.
Karşınızda 2 yaşında çocuk var 22 yaşında biri yok ki.
Çocuklar taklit ve modelleme yolunu çok kullanırlar.
Özellikle anne ve babanın duygularını,hareketlerini taklit etmeye bayılırlar bu yaşlarda.

Sürekli bagirmiyorsaniz, gerçekten kizmadiginizi bildiği için, yapıyor olabilir..
Sebeklik yapıyor olabilir..
Kızdırmak hoşuna gidiyor olabilir, gibi gibi 😊😊

Cok gerginim buaralar koca olacak asalakls sorunlarımiz var biliyosunuz. Haliyle gerginim. Saat 14 simdiye kadar 2 yasindaki çocuğumu yatirmaya çalışıyorum yatmiyor. O uyumayinca bnde uyuyamıyorum (uykum geliyor) en son dayanamadim ve bagirdim. O ise kahkaha atti. Ya bunun nedeni ne 2 yasinda ki cocuk farkinda degilmi kızdığımin ben komik bisi yapmiyorum ki kızıyorum neden kahkaha atiyor. Gunboyuda bunu düşünürum artık 🤯 kafam cok dolu cok gerginim. Dinlemeye ihtiyacim var napicami şaşırdım. Kendimi sicmik gibi hissediyorum.ve farkettimde sinirden agladigimda. Benim taklitimi yapmaya çalışıyordu ehee ehee diye. Nie boyleki
Kızdığın için sevimlilik olsun diye gülüyor benim yeğenlerim de öyleler annesi kızsa ha ha, ha ha diye güler yan yan bakarlar filan

Çünkü çocuk.
Karşınızda 2 yaşında çocuk var 22 yaşında biri yok ki.
Çocuklar taklit ve modelleme yolunu çok kullanırlar.
Özellikle anne ve babanın duygularını,hareketlerini taklit etmeye bayılırlar bu yaşlarda.
Dogruda. Aglasa anlarim kizdim diye üzüldü derim kahkaha atiyor ya normal bi gulumseme degil

Çocuklar korkunca savunma mekanizmasi olarak gülebilirler. Asalak kocanızın hıncını el kadar sabiden çıkarmayın. Yazık günah.

Dogruda. Aglasa anlarim kizdim diye üzüldü derim kahkaha atiyor ya normal bi gulumseme degil
Sizi öyle yumuşatacağını düşünüyor çünkü.
Hatasının farkında aklınca gönül almak istiyor size gülüp.
Kendi gerginliğinizi muhtemelen çocuğa yansıtıyorsunuz evde anne baba olarak.
Sizin hayatınız düzenliyse çocuğunuzun hayatı da düzenlidir.
Sizin hayatınız karışıksa çocuğunuzun da düzeni olmaz.
Anne karnındaki göbek kordonunu hayal edin.
O kordon hala aranızda aslında göremeseniz de.

Uyumuyorsa biraz çizgi film izleyin beraber Yanyana uzanıp. Saçlarını koklayın. İyi geliyor. Akşamları da 7 de değil 9 da yatırın. Bazı çocuklar az uyur. Çok uyuyan çocuklar da bazen uyumaz. Bilgisayar değil ki bu. Hergün dışarı çıkıyor musunuz peki?

canim cok zor ben de yasadim bazi seyler ve yaninda bebk cocuk olunca hissettirmemk adina cok yipraniyorsun bazen insanin sabri kalmiyor..
ama surekli gerginim biktim ve ya esinle olan problemleri dusundukce sen ona bagirmasan bile o hisseder kendini kotu hissettiginde ellerini tut sikica saril ve gozlerinin icine bak hersey o zman siliniyo kafanda..
bu arada bebegin de gulmus ama ikincisi tekrarlanirsa (ki bagirmak ikinciyi ucuncuyu getrir..)gulmicek naptini anlamaya calisip bos gozle bakicak..
Allah yardimcin olsun sabirlar diliyorum🤗

Back
X