Bağırdım

Yenk degilki 1 aydir boyle mis gibi duzeni vardi sabah 9 uyanirdi oglen 1 de uyurdu aksam da erken uyurdu. Simdi aksama dogru 7 de uyuyor 9 kalkiyor gece 3 uyuyor

Dediğim gibi o da bir insan. Yeni huylar geliştiriyor, yeni şeyler deniyor..

Benim ki 3 yaşında şu yaşa getirene kadar kaç defa huy değiştirdi sayamam.
Çoktur hastayken veya uykusuzken uyusun da ben de dinleneyim diye baktığım. Bir defa ağlamıştım hatta hemen uyandı diye..

İşte öfke kontrolü burada devreye giriyor.
Durup biraz nefes alıp vermek gerekiyor o anlarda..

Oglum 2 yasinda kizinca bazen inadina yapar bazen birakir bazen guler dediginiz gibi 2 yasinda normal bence cok anlam yuklemeye calismayin gecenlerde farkettim muz veriyorum nasil agliyor meger koyacakmisiz masaya o alicakmis yani bu donem sendorumlular baya:)

Geçen konuda da cocugunuza tuhaf yakıştırmalar yaptınız bunda da sizinki lohusalık sendromunuda geçmiş artık tabi. Alisamadiniz sanki hı siz bebeğe?
2 yaşındaki bebeğin hareketlerine sinir olan bir anne profili, altında niyet arayan bir anne sizce de tedaviyi gerektirmez mi?

Geçen konuda da cocugunuza tuhaf yakıştırmalar yaptınız bunda da sizinki lohusalık sendromunuda geçmiş artık tabi. Alisamadiniz sanki hı siz bebeğe?
2 yaşındaki bebeğin hareketlerine sinir olan bir anne profili, altında niyet arayan bir anne sizce de tedaviyi gerektirmez mi?
Karistiriyor olabilirmisiniz. Cunku bn en son cocukla ilgili neredeyse 2 ay once actim. Ordada tuhaf yakistirmalar yapmadım.

Oglum 2 yasinda kizinca bazen inadina yapar bazen birakir bazen guler dediginiz gibi 2 yasinda normal bence cok anlam yuklemeye calismayin gecenlerde farkettim muz veriyorum nasil agliyor meger koyacakmisiz masaya o alicakmis yani bu donem sendorumlular baya:)
Yerim o minigi ben.. Benimkide hayir dediggim seyi inatla yapiyor ve gülüyor

Cok gerginim buaralar koca olacak asalakls sorunlarımiz var biliyosunuz. Haliyle gerginim. Saat 14 simdiye kadar 2 yasindaki çocuğumu yatirmaya çalışıyorum yatmiyor. O uyumayinca bnde uyuyamıyorum (uykum geliyor) en son dayanamadim ve bagirdim. O ise kahkaha atti. Ya bunun nedeni ne 2 yasinda ki cocuk farkinda degilmi kızdığımin ben komik bisi yapmiyorum ki kızıyorum neden kahkaha atiyor. Gunboyuda bunu düşünürum artık 🤯 kafam cok dolu cok gerginim. Dinlemeye ihtiyacim var napicami şaşırdım. Kendimi sicmik gibi hissediyorum.ve farkettimde sinirden agladigimda. Benim taklitimi yapmaya çalışıyordu ehee ehee diye. Nie boyleki
Ben ağlarım o kahkaha atar.
Öyle bi kahkaha atar ki hıçkırık tutturur, yine uyumaz.
Valla çocuk denen şey bir anneye sabrı öğretmek için var bence. Bence annelere her çocuk için bi mezuniyet diploması verilmeli. Zira ben hayatımda kimseye böyle sabır göstermedim.
Annem beni nası dövmeden büyütmüş onu düşünüyorum 😂 hedefim şiddet uygulamadan büyütmek, ama bazen böyle beynimin içinde dövüyorum çocugumu evire çevire 😂😂
Siz de beynin içinde döner tavuk gibi bi deneyin. 3 e kadar sayıp derin nefes alıp verip ohmm fln yapın. Bizimki 3 oldu, en büyük eğlencesi hala uyumayıp beni akıl sağlığımdan etmek çoğunluk 😂 babasına bıraktım bu akşam da rahatım

Çocuğunuza bağırmayın. Kendin gerginliğinizi de onun üzerinden gidermeyin Ben ne zaman eşim yüzümden gerilsem evladıma uzun uzun bakar kendimi daha iyi hissederim. Çocukların hiç suçu yok.

Canim annen yakininda değil mi?Biraz onda kalsa bir kaç saat ,uyusan,dinlensen ,kendine gelsen

Çocuğunuza bağırmayın. Kendin gerginliğinizi de onun üzerinden gidermeyin Ben ne zaman eşim yüzümden gerilsem evladıma uzun uzun bakar kendimi daha iyi hissederim. Çocukların hiç suçu yok.
Benim gerginligimin en buyuk sebebi uykusuzluk kocada tuzu biberi. Kocayi fazla kafaya takmamaya calisiyorum. Ama uykusuzluk takilmicak gibi degil

gayet farkında da ısı gırgıra vuruyor bende kaşlarımı cattıgım zaman benım cadı gulme krızlerıne gırıyor ama ben kızmayı surdurursem cok uzuluyor ve unutmuyor ona neden uyuması gerektıgını sabırlı gostererek anlatırsanız maksımum 5 dk alıyor ozaman ıkna oluyor yatıyor hem sız yıpranmıyorsunuz hem cocuk uzulmuyor ve gırgır yapmıyor :)

gayet farkında da ısı gırgıra vuruyor bende kaşlarımı cattıgım zaman benım cadı gulme krızlerıne gırıyor ama ben kızmayı surdurursem cok uzuluyor ve unutmuyor ona neden uyuması gerektıgını sabırlı gostererek anlatırsanız maksımum 5 dk alıyor ozaman ıkna oluyor yatıyor hem sız yıpranmıyorsunuz hem cocuk uzulmuyor ve gırgır yapmıyor :)
Cok inatci ya vallah o an uyumak istemese naparsam yapim uyumuyor :/ bnm onu sabah erken uyandirmam lazim ogle uykusunu duzeltebilmek icin

Back
X