Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar . Benim bebeğim 32+2 haftalık yaklaşık 21. Haftadan beri kalın bağırsağında genişlik olduğu söyleniyor fakat değerleri sürekli değişiyor 9 mm 12 mm oluyor basına böyle bisey gelen var mi yardımcı olabilir misiniz ???
Merhabalar . Benim bebeğim 32+2 haftalık yaklaşık 21. Haftadan beri kalın bağırsağında genişlik olduğu söyleniyor fakat değerleri sürekli değişiyor 9 mm 12 mm oluyor basına böyle bisey gelen var mi yardımcı olabilir misiniz ???
Merhaba. Benim de doktorum bana boyle soyledi. Dogum yapmis olmalisinjz. bebeginizde herangi bi rahataizlik var mi. Nasil gecirdiniz bu sureyi. Bende 33 haftalik hamileyim 14.9mm genisleme var dedi doktor lutfen donus yapar misiniz
Merhaba. Benim de doktorum bana boyle soyledi. Dogum yapmis olmalisinjz. bebeginizde herangi bi rahataizlik var mi. Nasil gecirdiniz bu sureyi. Bende 33 haftalik hamileyim 14.9mm genisleme var dedi doktor lutfen donus yapar misiniz
Merhabalar . Benim bebeğim 32+2 haftalık yaklaşık 21. Haftadan beri kalın bağırsağında genişlik olduğu söyleniyor fakat değerleri sürekli değişiyor 9 mm 12 mm oluyor basına böyle bisey gelen var mi yardımcı olabilir misiniz ???b