- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 35
- Konu Sahibi pelinyaman28
-
umarım yapmamışlardır
umarım herşey gerçekten santaj montajdır
kesin olmadan yapmışlardır veya yapmamışlardır diyemiyorum ama vicdanımda rahat değil ...
hani herkes diyor ya santaj montaj madem neden açıklanmıyor, bende merak ediyorum
ama birde şu var bazen siyasette öyle şeyler oluyorki bir zamanlar suçlanan adamların yıllar sonra bulunan bir belge ile yada başka birşeyle temizleniveriyor..
bazende suçsuz masum görünenlerin yıllar sonra aslında masum olmadıklarını görüyoruz..
ne desem boş umarım en kısa zamanda yanlış ve doğru çıkar..
Hukumetin aciklamalari kafa karistiriyor cunku. montaj diyorlar tuzak diyorlar ama ogullari yolsuzluga karican bakanlari gorevden aliyorlar,daha sonra tutuklanan bakan ogullarini saliveriyorlar.Secim oluyor sonra halkta montaj oldugunu onayliyor aklaniyorlar bir nevi ben anlamadim valla hicbirsey.
Hukumetin aciklamalari kafa karistiriyor cunku. montaj diyorlar tuzak diyorlar ama ogullari yolsuzluga karican bakanlari gorevden aliyorlar,daha sonra tutuklanan bakan ogullarini saliveriyorlar.Secim oluyor sonra halkta montaj oldugunu onayliyor aklaniyorlar bir nevi ben anlamadim valla hicbirsey.
suçsuz olduğuna inananlar var mı bilmiyorum ama her türlü görevden alınmaları normal değil mi
olay patlak verdiğinden itibaren görevden alınmalı diye bas bas bağırdı herkes
herkes görevden alınmalarını bekledi zaten
o zaman adi karisanlar neden saliverildi tutuklu olmalari gerekmiyormu? benim aklim karisti valla simon
evet bir de o var değil mi , bakanları görevden alma felan..
bu seçim genel seçim olmadığı için pek de yadırgamadım bu durumu açıkcası..
bizim halk birazda duygusal malum onun da etkisi var..
ama açıklamak için neyi bekliyorlar , ya gerçekten oldu açıklamayıp bir daha buna izin vermeyiz diye düşünüyorlar yada bilmiyorum işte
Yerel degil genel secim olsada durum bundan daha farkli olmazdi. Bir sonuca varacak mi bilmiyorum ama ben hirsizlarin cezalandirilmasini istiyorum.
onlar yargılanıyo ama tutuksuz yargılanıyo
yani dava devam ediyo
umarım uzun sürmeden sonuçlanır
yanlış yapan herkes bedelini öder umarım
onlarla birlikte diğer ergenekon sanıkları da çıktı
hatta adam öldürdüklerini itiraf eden kişiler de çıktı mesela
mahkemeler kararı uzatınca çıkıyolar işte
Cok para haramsiz olmaz ben bunu bilir bunu soylerim yargi gorevini layikiyla yapar umarim. Allah twitteri acanlardan razi olsuntwitter açılmış ..
doğru genel olsa da aynı olurdu.. tabi ki herkes ister bunu hırsızların cezalandırılmasını..
evet egemen bagisin durumu da ortada ve gercekten teknoloji acayip bir sekil aldi gitti basini hersey heran mümkün oluyor malesef,
yani acikladigi gibi montaj olma ihtimali var insaALLAH dedigi gibidir... gercegi ALLAHcc bilir cezasinida O verir!
ve o 3 bakana gelince bu is böyle sonlandirilmaya calisilmiyodur insaALLAH yani suclularsa ceza verilmeli degilsede ispat edilmeli...
belkide secimlerden sonraya birakmislardir insaALLAH...öyle umuyorum
fakat basbakanin ve oglunun konusmasina kesinlikle inanmiyorum sebebinide bir kac kez yazdim konulara tekrar yazim :)
Mit in tirlarini hemen yoldan ceviri verdiler savcida hali hazirda oradaydi!
fakat basbakan 17 aralikda istanbulda olmadigi halde, ve bilal ile konusmayi dinlemelerine ragmen, acik acik adresler verilmesine ragmen
"paralarin nereye tasinacagi" neden hemen baskin yapilmadi???
nede olsa Rte nin ogluyla konustugu seyleri aninda dinlediler hemen kendilerinden bir ekip ve savcisini yollayip olayi sicak sicagina yakalayip görüntüleye bilirlerdi ayni Mit tirlarindaki gibi ama yapmadilar neden???
o yüzden inanmiyorum cünkü böyle bir firsat kacirilmaz hükümeti indirmek icin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?