Merhabalar bende bu ay yaptıracağım doktorumun önerisi ile konuyu görünce yazmak istedim. Rahimden parça alınarak mi yapıldı? Bir de yaptırma sebebiniz neydi acaba benim tekrarlayan düşüklerim var oyl yuzden yapilacakMrba arkdslar immün testin sonucu natural killer yüksek cıktı doktorum rahmin embryolari yabancı görüp atıyor ama tedavisi var dedi bu şekilde tüp bebekle hamile kalan var mı
canım immün testini hangi bölüm istiyor nerede yaptırıyosun özel bir test mi devlet hastaneleri yapıyor mu acabaMrba arkdslar immün testin sonucu natural killer yüksek cıktı doktorum rahmin embryolari yabancı görüp atıyor ama tedavisi var dedi bu şekilde tüp bebekle hamile kalan var mı
Bn d bu sorunun cevabını merak ediyorum doğrusu? Kan testi mi verildi Sadece?canım immün testini hangi bölüm istiyor nerede yaptırıyosun özel bir test mi devlet hastaneleri yapıyor mu acaba
Yok canm belirli özel hastaneler yapiyo bunu. Kadın doğum doktorun ancak seni yönlendireblr direk kendin isteyemezsn sanrmcanım immün testini hangi bölüm istiyor nerede yaptırıyosun özel bir test mi devlet hastaneleri yapıyor mu acaba
Benim 2 gün önce yapıldı ve kan testinin doğruluk payı düşük dedi doktorum bu yüzden rahimden parca aldılar.Bn d bu sorunun cevabını merak ediyorum doğrusu? Kan testi mi verildi Sadece?
Adetin kaçıncı gününde yapılıyor bu işlem? Ücreti ne kadar? Çok geçmiş olsun bu arada..Benim 2 gün önce yapıldı ve kan testinin doğruluk payı düşük dedi doktorum bu yüzden rahimden parca aldılar.
Teşekkür ederim. Adetin 21.günü yapıldı benim. Ücretine anestezisiz 1200 tl ödedik. Anestezili olursa 2000idi yanlış hatırlamıyorsam.Adetin kaçıncı gününde yapılıyor bu işlem? Ücreti ne kadar? Çok geçmiş olsun bu arada..
Çok şükür kuzum. İsteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim._Citlembik_ in öyleydi hamile şuan inşallah
Sonucunuz çıktı mı? Ona göre mi ilaç verilecek sizeTeşekkür ederim. Adetin 21.günü yapıldı benim. Ücretine anestezisiz 1200 tl ödedik. Anestezili olursa 2000idi yanlış hatırlamıyorsam.
Yok daha çıkmadı bekliyorum. Benim düşüklerim var o yüzden tüp bebek yaptırdık. Transferden önce sonuca göre ilaç serum tedavisi uygulanacakSonucunuz çıktı mı? Ona göre mi ilaç verilecek size
Yok daha çıkmadı bekliyorum. Benim düşüklerim var o yüzden tüp bebek yaptırdık. Transferden önce sonuca göre ilaç serum tedavisi uygulanacak
O zaman bu testi sende mutlaka isteyin doktorunuzdan inşallah 3.Denemeniz olumlu olurAnladım, inşallah gönlünüze göre olur her şeyBenim de tüp bebekle iki düşüğüm var maalesef
İnşallahO zaman bu testi sende mutlaka isteyin doktorunuzdan inşallah 3.Denemeniz olumlu olur
Merhaba sizin de mi bağışıklık yüksek çıkmıştı?bir de hangi ilaçları kullandınızÇok şükür kuzum. İsteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim.
Merhaba sizin de mi bağışıklık yüksek çıkmıştı?bir de hangi ilaçları kullandınız
Merhaba sizin de mi bağışıklık yüksek çıkmıştı?bir de hangi ilaçlarıÇok şükür kuzum. İsteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim.
diğer kullandığınız ilaçlar nelerdi acaba transfere kadar ve transfer sonrasıMerhaba. Evet cd56 test sonucuna göre %5in altı çıkması gereken bağışıklık bende %15 çıktı. Gebeliğimin 12. Haftasına kadar İntralipid serum kullandım.
Merhaba sizin de mi bağışıklık yüksek çıkmıştı?bir de hangi ilaçları
diğer kullandığınız ilaçlar nelerdi acaba transfere kadar ve transfer sonrası
Yanında bağışıklık baskılayıcı ilaç da kullandınız mıMerhaba. Evet cd56 test sonucuna göre %5in altı çıkması gereken bağışıklık bende %15 çıktı. Gebeliğimin 12. Haftasına kadar İntralipid serum kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?