Bağışıklık testi natural killer(CD56) yüksek çıkıp tüp bebekle gebe kalanlar

Aselhannn

Rebbi hebli mines salihin🙏
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
1.587
2.912
83
Mrba arkdslar immün testin sonucu natural killer yüksek cıktı doktorum rahmin embryolari yabancı görüp atıyor ama tedavisi var dedi bu şekilde tüp bebekle hamile kalan var mı

Mrba arkdslar immün testin sonucu natural killer yüksek cıktı doktorum rahmin embryolari yabancı görüp atıyor ama tedavisi var dedi bu şekilde tüp bebekle hamile kalan var mı
Merhabalar bende bu ay yaptıracağım doktorumun önerisi ile konuyu görünce yazmak istedim. Rahimden parça alınarak mi yapıldı? Bir de yaptırma sebebiniz neydi acaba benim tekrarlayan düşüklerim var oyl yuzden yapilacak

canım immün testini hangi bölüm istiyor nerede yaptırıyosun özel bir test mi devlet hastaneleri yapıyor mu acaba

canım immün testini hangi bölüm istiyor nerede yaptırıyosun özel bir test mi devlet hastaneleri yapıyor mu acaba
Yok canm belirli özel hastaneler yapiyo bunu. Kadın doğum doktorun ancak seni yönlendireblr direk kendin isteyemezsn sanrm

Adetin kaçıncı gününde yapılıyor bu işlem? Ücreti ne kadar? Çok geçmiş olsun bu arada..
Teşekkür ederim. Adetin 21.günü yapıldı benim. Ücretine anestezisiz 1200 tl ödedik. Anestezili olursa 2000idi yanlış hatırlamıyorsam.

Anladım, inşallah gönlünüze göre olur her şey Benim de tüp bebekle iki düşüğüm var maalesef
Yok daha çıkmadı bekliyorum. Benim düşüklerim var o yüzden tüp bebek yaptırdık. Transferden önce sonuca göre ilaç serum tedavisi uygulanacak

Merhaba sizin de mi bağışıklık yüksek çıkmıştı?bir de hangi ilaçları kullandınız

Merhaba. Evet cd56 test sonucuna göre %5in altı çıkması gereken bağışıklık bende %15 çıktı. Gebeliğimin 12. Haftasına kadar İntralipid serum kullandım.

Çok şükür kuzum. İsteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim.
Merhaba sizin de mi bağışıklık yüksek çıkmıştı?bir de hangi ilaçları
Merhaba. Evet cd56 test sonucuna göre %5in altı çıkması gereken bağışıklık bende %15 çıktı. Gebeliğimin 12. Haftasına kadar İntralipid serum kullandım.
diğer kullandığınız ilaçlar nelerdi acaba transfere kadar ve transfer sonrası

Merhaba sizin de mi bağışıklık yüksek çıkmıştı?bir de hangi ilaçları

diğer kullandığınız ilaçlar nelerdi acaba transfere kadar ve transfer sonrası

Bunu anlatmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Sonuçta bana iyi gelen size gelmeyebilir. Ben farklı olarak Dertacortil diye bir kortizon kullandım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…