Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi, ne yapmayı düşünüyosun
Eşler doğruyu söylediğinde evi yıkıp esip gürleyince kavga cıkıp huzursuzluk yaşayınca bır sure sonra adamların yalan soylemesı normal değil mi? Tabı kı söylememek gerekır ama dogruyu soyledıgı zamanlarda kavga cıkıyor yalan soyleyıncede cıkıyor adam da saklayabıldıgım yere kadar saklıyım barı dıye dusunuyor sanırım :)
konuşma bıraz zaten burnu sürtsün senden gızlı bısey yapamasın bıdaha, zaten bu ona ders olmustur
Savunduğunuzda, düşüncelerinizde sonuna kadar haklısınız. Ama verdiğiniz tepkide çok hatalısınız.
Ben bile buradan yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım ve öfkenizden korktum.Çok fevri davranıyor ve çok fevri kararlar alıyorsunuz.
Öfkeden dolayı sağlığınızda bil edeğişimler oluyorsa demek ki siniriniz çok üst düzeyde..
Sakinleştirici aldığınızı yazmışsınız.
Kontrol yollarını bulmalısınız. Yoksa hem size hem eşinize yazık oluyor.
Bir kamera alsanız ve sinirli bir anınıza evin bir köşesine koysanız, sakin ve mutlu bir anında onu tekrar izleseniz inanın kendinize hayret eder ve kendinizden bile sıkılırdınız.
Sinirlendiğinde kontrolu sağlayamayan, kriz geçirecek kadar öfkelenen, ağzına geleni söyleyen biryle yaşamak inanın çok zor.
Ne olur yazdıklarıma gücenmeyin, sadece dışarıdan birşeyler yazmak istedim.
Bence eşiniz yalan söylememiş, kendince bir konuyu kendi yöntemiyle çözmeye çalışmış.
Borç konusunda erkekler hassas oldukları içinde bocalamış diğer açıklamalarında..Yanlış yapmış ama yalan söylememiş.Bu taraftan bakın olur mu ?
Birde lütfen yemin ederken ailenizi, sevdiklerinizi ekleyerek yemin etmeyin.. Bu konuda sonradan çok pişman olursunuz.