• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bagkur borç sorgulama hangi siteden yapılıyor?

ama hiç dayanamıyorum böyle şeylere
eşim olsun, annem olsun, babam, abim olsun ben aynı tepkiyi veririm
tutamıyorum kendimi ve böyle şeyler olunca boşanasım geliyor

Sevgili Carrie dünde böyle bir neden olacağını söylemiştim. Hayır olsa ben bilirdim dedin. Demekki neymiş hiçbir zaman kesin konuşmamak gerekirmiş.
Neyse sebebi niye yaptığı nasıl yaptığını bir kenera bırakıp bişey söylemek istiyorum. Sen aynı benim annem gibisin. Birden bire parlayıp sonra yumuşarsın değil mi?
Ama bu sefer kararlısın sanırım. Bütün bu anlattıkların annemin yaşadıkları ile birebir aynı. Benim rahmetli babamda annemden korkup yalan söylerdi ki oysaki annemin en büyük tahammülsüzlüğü yalandır sonrada eline yüzüne buluştırıp herşeyi daha çok berbat ederdi. Bide konuyu ondan dinleyen herkes aa nevarki bunda adamcağız böyle olacağını düşünememiş deyip babamı savunurdu. O nedenle seni çok iyi anlıyorum. Ve maalesef eşinin bu huyunun düzelebileceğini söyleyemiyorum. Ama bu tavrın ona ders olur birdaha yapmaz diye düşünüyorum. Bu arada benim annem gerçekten anlamadan dinlemeden tepki verir eser gürler ve bu benide çok gerer bu nedenle bazen ufak konularda yalan söylemişliğim yada yalan söylemesem bile ondan gizlemişliğim olmuştur. Ama maalesef her seferinde ortaya çıkar ve buda annemin daha büyük tepkiler vermesine neden olur. Ama ne yapayım gerçekten bazen çok ürkünç bir kadına dönüşebiliryor anneciğim :)

evet aynen tarif ettiğin gibiyim gülaycım
o kadar çok sinirleniyorum ki eşime vurmuşluğumda olmuştur o anki sinirle ve ben onun yarısı kadarım boy ve kilo olarak ama işte ben böyleyim
evi ortalığı yıkarım ama sonrada sinirim geçer. belkide o o yüzden telefonda veya nette söylemek istemedi çünkü biliyorduki ben eve sakinleşmiş geliyorum
eskiden ağzının payını aldı çünkü çok büyük kavgalar ettim onunla şimdi ise saklanacak delik arıyor beni sinirli görünce, kendi halime bırakıyor beni ve bu beni o anda daha çok deli ediyor
aslında düşünmek gerekiyorsa, karşımda olsada sinir krizi geçiririm karşımda olmasada sinir krizi geçiriyorum ve o yüzden o artık karşımda durmamayı tercih ediyor
ama dediğim gibi bende ayrımcılık yok, ben bu tepkileri eşit şekilde herkese gösteriyorum, eşime karşı özel birşey değil yani

Eşler doğruyu söylediğinde evi yıkıp esip gürleyince kavga cıkıp huzursuzluk yaşayınca bır sure sonra adamların yalan soylemesı normal değil mi? Tabı kı söylememek gerekır ama dogruyu soyledıgı zamanlarda kavga cıkıyor yalan soyleyıncede cıkıyor adam da saklayabıldıgım yere kadar saklıyım barı dıye dusunuyor sanırım :)

Eşler doğruyu söylediğinde evi yıkıp esip gürleyince kavga cıkıp huzursuzluk yaşayınca bır sure sonra adamların yalan soylemesı normal değil mi? Tabı kı söylememek gerekır ama dogruyu soyledıgı zamanlarda kavga cıkıyor yalan soyleyıncede cıkıyor adam da saklayabıldıgım yere kadar saklıyım barı dıye dusunuyor sanırım :)

soruya cevap verim :
HAYIR, değil...

konuşma bıraz zaten burnu sürtsün senden gızlı bısey yapamasın bıdaha, zaten bu ona ders olmustur

Savunduğunuzda, düşüncelerinizde sonuna kadar haklısınız. Ama verdiğiniz tepkide çok hatalısınız.

Ben bile buradan yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım ve öfkenizden korktum.Çok fevri davranıyor ve çok fevri kararlar alıyorsunuz.

Öfkeden dolayı sağlığınızda bil edeğişimler oluyorsa demek ki siniriniz çok üst düzeyde..
Sakinleştirici aldığınızı yazmışsınız.

Kontrol yollarını bulmalısınız. Yoksa hem size hem eşinize yazık oluyor.

Bir kamera alsanız ve sinirli bir anınıza evin bir köşesine koysanız, sakin ve mutlu bir anında onu tekrar izleseniz inanın kendinize hayret eder ve kendinizden bile sıkılırdınız.

Sinirlendiğinde kontrolu sağlayamayan, kriz geçirecek kadar öfkelenen, ağzına geleni söyleyen biryle yaşamak inanın çok zor.

Ne olur yazdıklarıma gücenmeyin, sadece dışarıdan birşeyler yazmak istedim.

Bence eşiniz yalan söylememiş, kendince bir konuyu kendi yöntemiyle çözmeye çalışmış.
Borç konusunda erkekler hassas oldukları içinde bocalamış diğer açıklamalarında..Yanlış yapmış ama yalan söylememiş.Bu taraftan bakın olur mu ?

Birde lütfen yemin ederken ailenizi, sevdiklerinizi ekleyerek yemin etmeyin.. Bu konuda sonradan çok pişman olursunuz.

konuşma bıraz zaten burnu sürtsün senden gızlı bısey yapamasın bıdaha, zaten bu ona ders olmustur

zaten süt dökmüş kedi gibi dolanıyor ortalarda
sinirim geçti ama kırgınlığım geçmedi
allahtan önümüz bayram ve bayramda şehirdışından misafirlerimiz geliyor ve onları küs karşılamak istemiyorum o yüzden barışacam onunla misafirler gelmeden

Savunduğunuzda, düşüncelerinizde sonuna kadar haklısınız. Ama verdiğiniz tepkide çok hatalısınız.

Ben bile buradan yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım ve öfkenizden korktum.Çok fevri davranıyor ve çok fevri kararlar alıyorsunuz.

Öfkeden dolayı sağlığınızda bil edeğişimler oluyorsa demek ki siniriniz çok üst düzeyde..
Sakinleştirici aldığınızı yazmışsınız.

Kontrol yollarını bulmalısınız. Yoksa hem size hem eşinize yazık oluyor.

Bir kamera alsanız ve sinirli bir anınıza evin bir köşesine koysanız, sakin ve mutlu bir anında onu tekrar izleseniz inanın kendinize hayret eder ve kendinizden bile sıkılırdınız.

Sinirlendiğinde kontrolu sağlayamayan, kriz geçirecek kadar öfkelenen, ağzına geleni söyleyen biryle yaşamak inanın çok zor.

Ne olur yazdıklarıma gücenmeyin, sadece dışarıdan birşeyler yazmak istedim.

Bence eşiniz yalan söylememiş, kendince bir konuyu kendi yöntemiyle çözmeye çalışmış.
Borç konusunda erkekler hassas oldukları içinde bocalamış diğer açıklamalarında..Yanlış yapmış ama yalan söylememiş.Bu taraftan bakın olur mu ?

Birde lütfen yemin ederken ailenizi, sevdiklerinizi ekleyerek yemin etmeyin.. Bu konuda sonradan çok pişman olursunuz.

yok ben gücenmem kolay kolay
bu yemin konusunda bende kendime çok kızıyorum ve bu huyumu hiç sevmiyorum
yalan konusunda eşimde sizin gibi söyledi ben sana yalan söylemedim ben sana sadece birşeyi söylemedim, eksik söyledim ve bu yalan sayılmaz diyor.
eğer siz sadece yazılarımı okurken korkmuşsanız yanımda olanları bi düşünün.
benim sinirimden herkes şikayetçi, annem, babam, eşim ve abim. ama babama çekmişim, babamda aşırı derecede sinirli zaten ama o bile benden çekiniyor, herkesi korkutuyor ama o kendisi benden korkuyor. hatta bi keresinde çok sinirli halimi görünce dondu kaldı sen kime çektin böyle sinirli dedi, sakinleş ne oluyor sana dedi, acaba kime baba dedim, iyi düşün acaba ben kime çektim.
ama ben herzaman böyle idim, yani sonradan böyle olmadım.
eşimle sevgiliykende öyleydim ve o bu yönümü çok iyi biliyordu evlendiğimiz zaman. 7 sene arkadaşlık yaptık evlenmeden önce. oda benim tam tersi, hiç sinirlenmez, 10 senedir tanışıyoruz ve 10 içinde en fazla 2 defa sinirli gördüm onu.

ama dediğim gibi, ben durup dururken sinirlenmem, yada ufak şeyler için sinirlenmem ama damarıma basılırsa, ve o hata tekrarlasa beni tutana aşk olsun. ve eşim hata etti, bana söylemeliydi.
şimdi ben nerden bileyim onun benden başka şeylerde gizlemediğini?

bu arada herkese tek tek teşekkür etmek istiyorum zaman ayırıp bana cevap yazdığı için:42:

Back
X