Bağlılık başa bela..

Ah anam anam ben nerelere gideyim... Kız adam aramista acmamişsin.. Ben iki gündür bogure bogure ağlıyorum herifin kicinda pireler ucusuyor umurunda değil daha ne istiyon bacım yazık adama triplik durum yok burada şahsen sabah tatlı tatlı ac telefonunu bence...

Ah anam anam ben nerelere gideyim... Kız adam aramista acmamişsin.. Ben iki gündür bogure bogure ağlıyorum herifin kicinda pireler ucusuyor umurunda değil daha ne istiyon bacım yazık adama triplik durum yok burada şahsen sabah tatlı tatlı ac telefonunu bence...

Neden ağlıyorsunuz inşallah durum neyse düzelir

Snra zamanla kendimi törpüledim :) eşim işteyken aççamıyo ya mesela (belkide adamı boğdugumdan bilerek açmıyomuştur.) bütün iş arkadslrnı arıyodm. Güvensizlk fln degl sadece bagımlı gibiydm

Sizin için iyi olmuştur kendinizi düzeltmeniz. Ben sevgiliyken öyleydim şimdi öyle değilim ama arkadaşları ile gezmeye çıkar gece gelir bazen hiç aramam bile. Ailesinden bile kıskanırdım. Onlar görüyor seni ben göremiyorum diye kavga ederdim. On kere meşgule atsa on kere arrdım

Bağlılık değil, bağımlılık gibi duruyor daha çok. Benimde eşim yok yanımda günlerdir. Kedimizden dolayı yanında gidemedim, hiç bu kadar ayrı kalmamıştık.
Eşime ulaşamazsam onun yanında oldugunu bıldıgım herhangı birini aramam, şarjı bıtecekse zaten söyler, ha söylemediyse bıle bunu tahmin edebilirim ve O nun aramasını beklerim. Konuşmadan uyumaz çünkü. Hergün, gece görüntülü arama yaparız sürekli konuşmasakta cam açık olur öylede uyuruz ve cam sabah kapanır, k'm önce uyandıysa o kapatır yani.
Bu yaptıgınız, telefon açmamak ve açmamayı düşünmek sevgi, aşk tazeliğinden değil hala çocuk gıbı trıp attığınızdan. Bu şekilde gerilim yaratacağınıza güzelce konuşup kapatsaydınız buraya konu açmak yerıne mutlu olurdunuz.

Back
X