Bahane bulmam lazım

BelginCandemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
45
1
36
Samsun
Merhaba haziranın 13 ünde trabzonda arkadaşımın düğünü var annem seni yollarım tamam dedi bende arkadaşıma gelicem dedim. Benim kalacağım yer rizede bir arkadaşın evi o kız arkadaşımla beraber gidicem düğüne rize trabzon arası uzak diye arkadaşım araba kiralarız kardeşim 22 yaşında o bizi götürüp geri getirir dedi bu olaydan sonra herkez olmaz öyle şey diyip duruyor gelinin evindede kalamam o zaten düğünden sonra gidecek hem o kalabalıkda kim benle ilgilenecek. şimdi ailem gitme araba kaza yapar diyor hatta ablam benim içime doğdu başına bir iş gelecek diye tutturdu. Bende tamam dedim lanet olsun gitmiyorum şimdi ben arkadaşıma ne söylesem bahane olarak utanıyorum ailem karşı çıktı diye söylemeye bana birsey uydurun neolur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence düğün tarihine yakın arayıp annenizin yada birisinin hastalandığını, bırakıp gelemeyeceğinizi söyleyin. başka da yol yok gibi

Bende o şekil yaptım mecburen yalan söyledim allah affetsin beni yalan söylemeyide hiç sevmiyorum allahtan arkadaşım anlayışla karşıladı :) öneriniz için teşekkür ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…