Bahar çıtırı olmak için yolculuğa hazırım:)

Nemesis5

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
208
118
103
Antalya
Neler var içimde size yazıcak neler neler ama hepimiz biliyoruz şişmanlığın zorluklarını.Arkamda bırakmak için ben bir yolculuğa çıkmak istiyorum 17 yaşındayım ve artık hayallerime ağır geliyor kilolarım.Seneye sınava hazırlanıcağım için en güzel zamanın şimdi olduğunu düşünüp çıkıyorum yola benimle birlikte olursanız çok mutlu olutum ve size söz veriyorum 4 ay sonra başarı hikayemi yazıyor olacağım.

Neler var içimde size yazıcak neler neler ama hepimiz biliyoruz şişmanlığın zorluklarını.Arkamda bırakmak için ben bir yolculuğa çıkmak istiyorum 17 yaşındayım ve artık hayallerime ağır geliyor kilolarım.Seneye sınava hazırlanıcağım için en güzel zamanın şimdi olduğunu düşünüp çıkıyorum yola benimle birlikte olursanız çok mutlu olutum ve size söz veriyorum 4 ay sonra başarı hikayemi yazıyor olacağım.
başarı hikayeni bekliyor olacağım:KK60:

Bu sabah planlarim pek gitmedi yumurta yicektim ama annem rafadan yapmis ve ben rafadan yumurtayi hic sevmem sadece 3 parca kasar ve 1 zeytin,1 bardak sekersiz cay ictim.Gerci midem cok dolu oldugundan ac da degildim :)

başaracağına inanıyorum canım hem en kilo verecek yastasin :-) sağlıklı beslensen ve abur cuburdan uzak dursan arada spor yapsan tamamdir şok diyetlerden uzak dur :-) bu arada kaç kilosun boyun ve hedefini merak ettim:-) başarılar sana...

Back
X