- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
kurana el bastı ki kendisi arap cok önemli onun için boyle seyler yine de bilemem olur mu olmaz mı ama haklısınız bu supheyle yasanmıyor.Tekrarı olacak, bu gerçeği hesaba katmıyorsun...
karakter meselesi tabi de cok aldatılma konuları acılmaya basladı ondan yazdım, bahardan hormonlar costu sanırımO erkek arkadaşının karaktersizligi. Guzelim ilkbaharimi karıştırmayın boyle pisliklere
Affetiysen unutacaksan unutamiyorsan ayrilacaksin. Baska care yok
Ohoooo ne yeminler gördük hem de sözde dindar insanlardan. Yemeyin artık şunları yaa...kurana el bastı ki kendisi arap cok önemli onun için boyle seyler yine de bilemem olur mu olmaz mı ama haklısınız bu supheyle yasanmıyor.
kurana el bastı ki kendisi arap cok önemli onun için boyle seyler yine de bilemem olur mu olmaz mı ama haklısınız bu supheyle yasanmıyor.
kurana el bastı ki kendisi arap cok önemli onun için boyle seyler yine de bilemem olur mu olmaz mı ama haklısınız bu supheyle yasanmıyor.
aldatmasını bile affettim ama ben meraktan catlarken telefonu kapatıp alem yapması aklıma geliyor hep yediremiyorumYa sen onların kurana el basmasına,annesinin ölüsünü öpmesine ne inanıyorsun. İnancı olsaydı hiç aldatmazdı. Allahın sevdiği kuluymulsun ki adama vicdan azabı yaşatıp itiraf ettirmiş. Hem sen ona güvenebilecek misin artık?
cok eminim izmir kucuk yer kızı dolaylı yollardan tanıyorum araya birini sokup kendimi belli etmeden ağzından laf aldırdım. Kız zaten kotu bi kız değil bakire hatta sevgilisi olduğunda da haberi yokmus sonradan oğreniyorBirde arap hee sadece opustuklerine emin misin.
Telefonu açıp haber mi verecekti canım sen de yaaldatmasını bile affettim ama ben meraktan catlarken telefonu kapatıp alem yapması aklıma geliyor hep yediremiyorum
aldatmasını bile affettim ama ben meraktan catlarken telefonu kapatıp alem yapması aklıma geliyor hep yediremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?