bahar geldi , aldatmalar başladı..

Öpüştüğüne göre daha öncesi de var bence..
ayrıl gitsin..

muhtemelen oyle.
bide sizle evlilik düşünüyormu siz böteki kız için bakire falan yazmışsınız sevgilisi olmamış evlenicek birinimi arıyor sevgiliniz belkide kız öpüştüğünden ona göre olmadığını düşünmüştür size dönmüştür tekrar

Sen kendinden vazgeciyon daa.. sen gidip elin herifiyle öpüsüp ya askm kusura bakmaa ben birilie öpüştüm amaa affet nolur ;( filan desen o kendinden vazgecip seni affeder mi canim. Once bu cvptan emin ol karari oyle ver.

Kız bakire demek daha once cinsel birlikteliği olmamıs demek, bu da ilk gorusmede birinin koynuna girmesi ihtimali cok dusuk demek

benim cok eski bi arkadasım onun cok yakın bi arkadası ordan biliyorum

Kızın özelinin bu şekilde konu edilmesi hoş olmamış bence. Siz bunu duyunca cinsel birliktelik yaşamadıkları için teselli olmuşsunuzdur ama sevgilinizin onunla buluşup öpüşmesi zaten bunu da istediğini, büyük ihtimalle sadece fırsat bulamadığı için bunun gerçekleşmediğini gösterir. Kız izin vermemiştir, onun da hevesi kursağında kalmıştır, bu kızdan hayır yok bari şu anki ilişki elden gitmesin demiştir. Bunu rastlantı sonucu duymanız yerine önce kendisi söyleyip pişman olmuş görünümü vererek daha kötü tepki vermenizin de önüne geçmeye çalışmıştır kendince.

eski konularına şöyle bir göz attım da bu arap arkadaştan sen sürekli şüpheleniyordun sanki zaten.facebookta birileriyle konuşmuş falan.hele de böyle bir şey yapmış o vicdan azabı falan ayak yani.bir kere yapan yeniden yapar.bir de o kadınla birlikteyken ulaşma diye telini kapamış böyle şey olur mu garip :/

haklısınız yatmadıklarına emin misiniz diye soru olduğu için onu yazmak zorunda kaldım benim için hepsi aynı sey elini tutsaydı sadece oda aynı sey olacaktı. Sonucta yalan soyledi baska birinden medet umdu.

Kiz pek tatmin etmemis ki devami gelmemis.Iki tarafta birbirini sarsaydi o kucuk izmirde ruhun duymazdi birseyi.

eski nişanlısyla yazısmıstı mesajıda silmemiş sağolsun burdan bi arkadas ceviri yapmıstı ozaman kotu bişey yoktu mesajda. vicdan azabı konusunda bende katılıyorum ayak. kulağıma gelmesinden korktu bence

haklısınız yatmadıklarına emin misiniz diye soru olduğu için onu yazmak zorunda kaldım benim için hepsi aynı sey elini tutsaydı sadece oda aynı sey olacaktı. Sonucta yalan soyledi baska birinden medet umdu.

Ben burada konu edilmesinden değil de o kızın en yakın arkadaşının size bu bilgiyi vermesinden bahsetmiştim.
Doğru düşünüyorsunuz ama sevdiğiniz için ayrılmaya cesaret edemiyorsunuz sanırım. Böyle yapan çok kişi oluyor ama tek elde ettikleri daha çok aldatılma oluyor, şimdi siz ona kıyamıyorsunuz ama o size kıymaya devam edecek muhtemelen.

kurana el bastı ki kendisi arap cok önemli onun için boyle seyler yine de bilemem olur mu olmaz mı ama haklısınız bu supheyle yasanmıyor.

Bir birlikteliğe başlamak zaten yeminlerin en büyüğünü etmektir. Kuranmış müslümanmış arapmış fasa fiso. Dinde tövbe diye bişey de var. El basar tövbe eder. Sen adamın karakterine bak önce.

Yani aslına bakarsanız sevgi eskisi gibi değil soğudum. Cok hazırlıksız yakalandım ama pat die kesip atamadım sanırım soku atlatıyorum yavas yavas suan.

ayrıca dinine çok düşkün biri bu kadar rahat zina yapmaz.

Yani aslına bakarsanız sevgi eskisi gibi değil soğudum. Cok hazırlıksız yakalandım ama pat die kesip atamadım sanırım soku atlatıyorum yavas yavas suan.

Soğumanıza sevindim, sevginizi hak etmiyormuş zaten. Umarım şoku bir an önce atlatıp doğru olan kararı verir ve bu kişinin sizi bir daha üzmesinin önüne geçersiniz. Size hak ettiğiniz değeri, sevgiyi verecek sadık biriyle olmak varken onunla vakit kaybetmek, böyle sıkıntılar yaşatmasına izin vermek doğru değil.

Her şeyi geçtim.

Sende bulamadığı şeyi başkasında aramış. Bu bile yeter ayrılmaya. Sende bişeyler eksik, ilişkinizde bişeyler eksik ona göre. O nedenle arayışta.

Belki korkusundan bir daha aldatmayacak ama sen bu duyguyla nasıl yaşayacaksın?? Onun neyi eksik bulduğunu, ona neyin yetmediğini düşünüp kafayı yemeyecek misin?

Onunla dışarda güzel bir yemek yerken bile "acaba neyim yetmiyor" demeyecek misin? Bence demelisin.

Cok tesekur ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…