- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
bide sizle evlilik düşünüyormu siz böteki kız için bakire falan yazmışsınız sevgilisi olmamış evlenicek birinimi arıyor sevgilinizmuhtemelen oyle.
Kız bakire demek daha once cinsel birlikteliği olmamıs demek, bu da ilk gorusmede birinin koynuna girmesi ihtimali cok dusuk demek
benim cok eski bi arkadasım onun cok yakın bi arkadası ordan biliyorum
haklısınız yatmadıklarına emin misiniz diye soru olduğu için onu yazmak zorunda kaldım benim için hepsi aynı sey elini tutsaydı sadece oda aynı sey olacaktı. Sonucta yalan soyledi baska birinden medet umdu.Kızın özelinin bu şekilde konu edilmesi hoş olmamış bence. Siz bunu duyunca cinsel birliktelik yaşamadıkları için teselli olmuşsunuzdur ama sevgilinizin onunla buluşup öpüşmesi zaten bunu da istediğini, büyük ihtimalle sadece fırsat bulamadığı için bunun gerçekleşmediğini gösterir. Kız izin vermemiştir, onun da hevesi kursağında kalmıştır, bu kızdan hayır yok bari şu anki ilişki elden gitmesin demiştir. Bunu rastlantı sonucu duymanız yerine önce kendisi söyleyip pişman olmuş görünümü vererek daha kötü tepki vermenizin de önüne geçmeye çalışmıştır kendince.
eski nişanlısyla yazısmıstı mesajıda silmemiş sağolsun burdan bi arkadas ceviri yapmıstı ozaman kotu bişey yoktu mesajda. vicdan azabı konusunda bende katılıyorum ayak. kulağıma gelmesinden korktu benceeski konularına şöyle bir göz attım da bu arap arkadaştan sen sürekli şüpheleniyordun sanki zaten.facebookta birileriyle konuşmuş falan.hele de böyle bir şey yapmış o vicdan azabı falan ayak yani.bir kere yapan yeniden yapar.bir de o kadınla birlikteyken ulaşma diye telini kapamış böyle şey olur mu garip :/
haklısınız yatmadıklarına emin misiniz diye soru olduğu için onu yazmak zorunda kaldım benim için hepsi aynı sey elini tutsaydı sadece oda aynı sey olacaktı. Sonucta yalan soyledi baska birinden medet umdu.
kurana el bastı ki kendisi arap cok önemli onun için boyle seyler yine de bilemem olur mu olmaz mı ama haklısınız bu supheyle yasanmıyor.
Yani aslına bakarsanız sevgi eskisi gibi değil soğudum. Cok hazırlıksız yakalandım ama pat die kesip atamadım sanırım soku atlatıyorum yavas yavas suan.Ben burada konu edilmesinden değil de o kızın en yakın arkadaşının size bu bilgiyi vermesinden bahsetmiştim.
Doğru düşünüyorsunuz ama sevdiğiniz için ayrılmaya cesaret edemiyorsunuz sanırım. Böyle yapan çok kişi oluyor ama tek elde ettikleri daha çok aldatılma oluyor, şimdi siz ona kıyamıyorsunuz ama o size kıymaya devam edecek muhtemelen.
Bende oyle askında ama baktım ki her konuya 1 yık diye baslamısım bu sefer fark yapaım dedim :)Bilen bilir biz bilmiyoruz bu cümleyi okumaktan bıktım
Önde gideni hemdeBaharin ne sucu var sevgilin karaktersizmis
Yani aslına bakarsanız sevgi eskisi gibi değil soğudum. Cok hazırlıksız yakalandım ama pat die kesip atamadım sanırım soku atlatıyorum yavas yavas suan.
Cok tesekur ederim yorumunuz içinSoğumanıza sevindim, sevginizi hak etmiyormuş zaten. Umarım şoku bir an önce atlatıp doğru olan kararı verir ve bu kişinin sizi bir daha üzmesinin önüne geçersiniz. Size hak ettiğiniz değeri, sevgiyi verecek sadık biriyle olmak varken onunla vakit kaybetmek, böyle sıkıntılar yaşatmasına izin vermek doğru değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?