Aayyyyy dimii bende bide o tokat atışı vardıı offf diyorruuummmÇok sevdim benhaberden sonra başladı ve baya sardı yeni bölümüde izledim baya sevdim
Instalarda baya gelişme var bide demet evgar varsa tamamdır benim içinBende bugün izleyecek başka birşey olmayınca bi bakayım dedim. Beni de sardı güzel diziye benziyor
Aynen demet müthiş Buğra da çok tatlı ikisinin enerjisi baya iyiInstalarda baya gelişme var bide demet evgar varsa tamamdır benim için
Çoktaaannnn dedim konuyu patletemmAy daha demin bende topikte sordum kız izleyen var mı diyesana dicektim konu aç dedikodusunu yapalım diye açmışsın bile harikasın
Gümbur gümbur geliyorr baharrrAynen demet müthiş Buğra da çok tatlı ikisinin enerjisi baya iyibide Artk hizmet etmeyi bırakıp başkaldırdi ya beni benden aldı. O yaptıkça ben mutlu oldum
Aynen valla bende bayılıyorum o sahnelereAynen demet müthiş Buğra da çok tatlı ikisinin enerjisi baya iyibide Artk hizmet etmeyi bırakıp başkaldırdi ya beni benden aldı. O yaptıkça ben mutlu oldum
Ya ama zahideye yakışmamış bu rolÇoktaaannnn dedim konuyu patletemm
Gümbur gümbur geliyorr baharrr
Hemde ne geliyorAynen valla bende bayılıyorum o sahnelere
DImiii 1 saniyesini kaçirmadımvaaayyy joummm güzel dizi ama :)
Ayyyeevtt yaaa görünce bi şok oldum kızzz aha dedim seferi paktı gitti geldi buraya dedim hahahahaYa ama zahideye yakışmamış bu rolbiz onu gönül dağında masum haliyle bildik şimdi gelmiş metres olmuş hasbam
Kızzz o cadaloz kaynanası baharı hiç istemedii ama çok pişman olcakHemde ne geliyorbelkide ilkkez dik duran bi kadın karekter gorüyoruz TV De o yüzden bu kadar hoşumuza gitti.
Hele o cadaloz kaynanası ona da ayrı sinir oldum
Ayy sorma ya kendine 200bin liralık çanta alıyor ama söz konusu bahar olunca çok harcama yapmış da falan filanHemde ne geliyorbelkide ilkkez dik duran bi kadın karekter gorüyoruz TV De o yüzden bu kadar hoşumuza gitti.
Hele o cadaloz kaynanası ona da ayrı sinir oldum
Haha ama oturtamadım kafamda yaAyyyeevtt yaaa görünce bi şok oldum kızzz aha dedim seferi paktı gitti geldi buraya dedim hahahahakoylü olmaktan sıkildı zaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?