- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.648
- 448
cnmcm sen adetin 2-3-4. günlerinden birinde bu hormonların tahlilini yaptır. sonra değerlerini doktoruna gösterirsin. tüpler için de rahim filmi istemişsindir sanırım. hepsini yaptır da için rahat etsin. inşallah en hayırlı zamanda bebişin seninle olur
allah yardımcın olsun canım bazı doktorlar cok ılgısız suratsız bakıp yolluyolar ıyı bı doktora denk gelmek zor bıraz doktor bana hormon testlerını adetın 2 cı veya 3 gunu ac karınla sabah saat10 kadar yaptır demıstı
folikasitka.. gurbet zordur ben sadece 1 yıl yaşadım... akıllı zeki kızsın ki tek başına hepsinin üstesinden gelebiliyorsun..
hani yanıbaşında değiliz ama yanındayız biz senin :)
birde o göbişe bir bebiş geldimi 9ay hiççç yalnız hissetmiceksin kendini :) canım..inşallah herşey istediğin gibi olur..iyi sonuçlar iletirsin bize..
sabah bir sitede dolanırken gördüm.. :)) valla şuan tek sabırsızlandığım konu pufumm ptesi keseyi görecekmiyim..belkide kalp atışlarını duyarız daha var ama.. sağlıklı olsun benimle olsunda cinsiyet hiççç önemli değil.. :)
ama artık çok geç sanırım, bugün reglimin ikinci günü ve saat 17:00 oldu. haftasonu da laboratuar, lkinik ve hastaneler çalışmıyor burda

bulutefecim burdaki en iyilerden birisi olduğu söyleniyor bu doktorun. hem de ne ilgisiz, sanki zorla yapıyo işini

teşekkür ederim çileksurat, yabancı dil problemim olmadığı için şanslı sayılrım evet ama bunaldım artık valla, aynı dili konuşmak yeterli olmuyor bazen...