Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Merhabaaaa.
Bende aranıza yeni katıldım ve hamile kalmak istiyorum listenize benide eklerseniz çooookkk seviniriiimmm
Sat: 06 Mayıs Bat:06 Haziran Deneme:2

kızlar hamilelikte tüğlenmede artış olurmu
başına gelen var mı ben de niye oldu bu ay anlamadım inş.hamileliktendir

kızceler ruyamda lokum gordum tabırıne baktım gebe kalmak dıyor gecen gun fal baktırdım allah bılır dogrusunu oylesıne denedım kucagımda bebıs varmıs sırtımdada toplam 4 bebıs cıkmıs falımda yakında mujdelı haber alcakmısım

Merhaba kızlarrr...

bugün doktor randevum var,
önce genel bir kontrol yaptırmak istiyorum ve hamilelik öncesi yapılması gereken neyse onları uygulamak istiyorum folik asit vs...

şuana kadar bir denememiz olmadı bilinçli ve planlı bir gebelik istiyorum umarım hayırlısı olur...

var mı aranızda hamilelik öncesi test vitamin vs.. kullanan ?

Bugünden itibaren ateşime bakayım diyorum kızlar.Zaman yaklaştıkça yine heyecan basmaya başladı :18: Regl gününden 2-3 gün önce yükselmeye başlarsa veya 3-4 gün aynı olursa bebiş olabilirmiş.Önceki gün 36 oldumu kırmızılar geliyor demekmiş.Yanlış bilmiyorum dimi! Çok heyecanlıyım çook :18: :18: :18:

Ben gittim.Kan-idrar testleri yapıldı.Vitamin vermedi ama folik asite başladım.50 gündür kullanıyorum.Yumurtalıklara baktı ultrasonla.Herşey normal görünüyor demişti.Öyle canım...Kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun.İnş. hamiş olursun.Hadi bakalım

Amin inşallah Rabbim dileyen herkese nasip eder....

Oldukça zayıfım belki vitamin eksikliğim vs.. vardır
birde; 20 gündür kortizon kullanıyorum. yarın son.... bakarsınız doktor kortizonun hamileliğe zararı olur der ( vücuttan daha atılmadığı için) .. 3 - 5 ay bekle der (( kısmett işte...

Bana beklemezsin gibi geliyor ama bakalım doktor ne diyecek :) Hayırlısı olsun canım.Gönlünü ferah tut.

inşallah hamıssındır canım rabbım ısteyen herkeze hepımıze evlat nasıpetsın ınsallah

Merhabalar :) Ben de aranıza yeni katıldım. Artık bir bebişimiz olsun istiyoruz biz de. Beni de ekleyebilirsiniz listeye.
SAT: 18 Nisan BAT: 18 Mayıs 2.deneme
Yarın test yapacağım. Umarım güzel haberler veririm sizlere :)

İşte aynı ben. Artık umudumuz fallara mı kaldı yaaa(

canımsın ya :))) bir diploman eksik :))

ayy banada doktor 10 gün sonra gel dedi :) günler geçmek bilmiyor :)güzel dileklerin ve duaların için saolasın azracımm..

daha bir hafta varrrrrr reglime ve ben bekleyememekteyim heycanlıyım meraklıyım sabırsızım pöff pöff teyy tey inşallah hepimiz hamileyizdir... amiinnn... inşallah hepimizin nur topu gibi bebeişleri olur.

:) bugün hormonlar en üst safhada sanırım... bir gözlerim doluyor bir gülüyorum okurken... inşallah hamişsinizdir hepiniz.. :)

bafımm ne güzel yazmışsın.. inşallah seneye hepimiz meleklerimizin durumlarından bahsederiz.. :)uykusuz gecelerimizi paylaşırız...

yumişler çatlasın spoşlar hedef alsın göbişler bebiş dolsun :)) hadi bakalım bu ay inşallah :)

nie kız, dr yasaklamadığı sürece doğuma dek mikmike devam

doktor bizede haftada belki 1 kere dedi.. ama düşük yaşamışsın biraz bekleyelim dedi :)

Anaaa.. Adamın hayal gücü mü çok geniş yoksa!!!

:)))))))))))))))) koptum kızlar valla...hey allahım :))))

üzülme kayracımmm... inşallah bu ay olur tüm iyi dileklerimiz sizinle...

bulutummmm olucak be kuzum...ay walla sizden çok istiyorummm bir bilseniz inşallah u duyguyu hep beraber tatarız...

bulutummmm olucak be kuzum...ay walla sizden çok istiyorummm bir bilseniz inşallah u duyguyu hep beraber tatarız...

amın ınsallah canım ben bu ay hıc dusunmedım sıtres yapıp uzulmedım sonra kırmızıları gorunce ınsan cok uzuluyo oyuzden bua ay relaksım soylemesı ayıp calısmadan sonra ayakları havaya dıkıp saatlerce beklıyordum oylede yapmadım bu ay olursa bı damladan olur naspte varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…