şafak 2 ama bende her ay olan adet öncesi kasık ağrısı hiç olmadı genelde 5 gün önceden başlardı:44: ama okuduklarıma göre hamileler bile adet olucaklarını zannediyomuş ağrıdan dolayı bu iyiyemi işaret kötüyemi anlayamadım?tabi herkesin bünyesi farklı oluyor ama inş. iyiye işarettir
Ay inanamıyorum ne yazmıştım yaa. Telefondan yazınca kendi düzeltmiş aklı sıra. Sürü diyerek kastettiğim aslında duru hayatım.
Arkadaslar ya birsey sorucam size bu cin takvimi nedir ya herkezin diline buna inanan varmi yani tutuyormu
şafak 2 ama bende her ay olan adet öncesi kasık ağrısı hiç olmadı genelde 5 gün önceden başlardı:44: ama okuduklarıma göre hamileler bile adet olucaklarını zannediyomuş ağrıdan dolayı bu iyiyemi işaret kötüyemi anlayamadım?tabi herkesin bünyesi farklı oluyor ama inş. iyiye işarettir
hahahahhahahahah koptum şu andaaa hahahhahahha yaw dedim ne ilginç bi seçim. bişi de diyemedim :)
ohh içim rahatladı. duru çok hoş bi isim. severim. hatta yıllar önce yedi tepe istanbul diye bi dizi vardı, zuhal olcay'ın oynadığı. bilir misin bilmem. orda onun kızının adıydı. o günden beri severim. sanki o isimli kişiler hep duru bi güzelliğe sahip olacaklarmış gibi gelir.
çok güzel isim zevklerin arkadaşım :13:
ayyyy az kalmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ve nedenini bilmediğim bi ateş ayaklarımın altı dün geceden beri yanıyor sanki.. daha adetime 6 gün varken bunların sebebi nedir kızlar?
Hepimiz gibi hamile kalmak istiyorsun ve hepimiz gibi her şeyi hamilelik belirtisi olarak görmek istiyorsun demek canım. Mesela benimde tam bikini bölgemde girip çıkan ağrı var. Bende senin gibi her yere bakıyorum olabilir mi diye. kaldık adete daha 15 gğn var. Ama bu ay ben ilk defa iki kere yumurtladım. ve ilki adetin 7 yada 8. günüydü
Çok güzel yaa!Hayırlı olsun canım.Allah sağ sağlim eline ayağına kavuştursun.
canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim senin adına tam olarak belirtilerin neydi acaba paylaşır mısın
Kızlar bugun önce evde test yaptim,sonra kan testi, veeeee HAMİLEYİM :))
Hala şoktayım. Değerim 2039. Ne kadarliktir acaba bebişim.
kızçeler günaydın.. ben iki gündür giremiyorum nete...teyzemin kızı daha 27 yaşındaydı cuma günü kaybettik...arkasında 6 yaşında bir kız çocuğunu bıraktı.. lösemiydi ama ilik nakli olmuştu.. ama maalesef temiz hücreleride yemiş bitirmiş kanser1aydır hastanede yatıyormuş annemler ben üzülmeyim diye söylememişler ... çok zor iki gün geçirdim.. bebeğime bişi olmasın diye çok metanetli olmaya çalıştım.. ama teyzemin evladını toprağa gömmesi çok zor geldi bana.. ben iki kere düşük yaptım daha bir pıhtıyken çook üzülmüştüm... allah dostuma düşmanıma vermesin... sabah sabah canınızı sıktım ama paylaşmak istedim...
hamiş bayanlar doğum yapmadan birkaç ay önce ankarada bir firma var onunla bağlantıya geçip doğum esnasında kordon kanı saklanmasını isteyin.. kimsenin evladına vermesin ama çok pahalı bir işlem değil.. araştırın derim..
öpüyorum hepinizi salı günü görüşmek üzere...
kızçeler günaydın.. ben iki gündür giremiyorum nete...teyzemin kızı daha 27 yaşındaydı cuma günü kaybettik...arkasında 6 yaşında bir kız çocuğunu bıraktı.. lösemiydi ama ilik nakli olmuştu.. ama maalesef temiz hücreleride yemiş bitirmiş kanser1aydır hastanede yatıyormuş annemler ben üzülmeyim diye söylememişler ... çok zor iki gün geçirdim.. bebeğime bişi olmasın diye çok metanetli olmaya çalıştım.. ama teyzemin evladını toprağa gömmesi çok zor geldi bana.. ben iki kere düşük yaptım daha bir pıhtıyken çook üzülmüştüm... allah dostuma düşmanıma vermesin... sabah sabah canınızı sıktım ama paylaşmak istedim...
hamiş bayanlar doğum yapmadan birkaç ay önce ankarada bir firma var onunla bağlantıya geçip doğum esnasında kordon kanı saklanmasını isteyin.. kimsenin evladına vermesin ama çok pahalı bir işlem değil.. araştırın derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?