cnmmmm senin nasıl gidiyor hamişlik? anlatsana azcık bize
geçen c.tesi gittim doktora 5hafta 6 günlük dedi biraz geride kalmış benim hesabıma göre 6+4 tü ama sorun değil dedi doktor keseciğimiz ordaydı kalp atışı için erken dedi karından baktı çokta ilgilenmedi (halbuki özel hasteneydi gittiğim)bir sürü test yapaım dedi bende ben bir daha buraya gelmicem gerek yok dedim çıktım şimdi doktor araştırıyorum ben bir ilçedeyim devlette bir doktor özeldede bir doktor var devleti istemiyorum özeldede yeterli ilgi yok şimdi ilde doktor araştırıyorum iyiyim şimdilik biraz bulantım var gün günü tutmuyo bir gün çok halsiz ve bulantılı geçiyo ertesi gün iyiyim.öyle gidiyoruz şimdilik sabırla kalp atışını bekliyorum çooook korkuyorum 3 ay evvel kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum çünkü KISMET BAKALIM BEKLEMEDEYİM...
canım öncelikle cok sevindim gebe olmana..hayırlı olsun ALLAH sag saglim dünyaya getirmeyi nasip eder İNSALLAH....3 ay evel kalp atısı olmadıgı icin kürtaj olmusdum yazmıssın kac haftalıkdı bebegin ??? kürtajdan sonra doktor korunma zamanı söylemedimi sana ??? ayrıca kürtajdan sonra adet düzenin nasıldı senin kac günde gelmisdi ?? ben 13 subatta kürtaj oldum 7 hafta 4 günlükdü bebegimin kalbi durmusdu...kürtaj yapan doktor 2 ay korun demisdi baska iki tane doktora daha gittim onlarda en az 3 ay korun demisdi hatta daha fazla korunursan daha iyi demisdi...benim kürtajdan sonra ilk adetim 29 gün sonra geldi..2 adetim 34 gün sonra

baya gecikdi anlicagın sümdü 3 adetimi bekliyorum oda 13 veya 14 mayısda gelmeliydi daha gelmedi

yine gecikdi ama bende gecen ay kist te cıkdı doktor dedi 38 mm kist var ama önemli degil adetle gider demisdi...sanırım gitmedi ve o yüzden adetim gecikiyor

sendede öyle sorun varmıydı kist felan olusdumu kürtajdan sonra ??? cok sükür gebesin darısı İNSALLAH bana bende ikinci adetten sonra korunmayı bırakdım keske suanki adet gecikmem gebelik haberidir dicem ama degil biliyorum

kesin kistden dolayı gecikme