- Konu Sahibi _sekerpare_
-
bencede ama hızlı yemek yaparken alıp koymak zormu olurki?Ahşap yerleştirmeliği olan altılı takım hoşuma gitti benim. mutfakta topluda durur az yer kaplar diye dşünüyorum.
bencede ama hızlı yemek yaparken alıp koymak zormu olurki?
Eki Görüntüle 486270 Eki Görüntüle 486271 Eki Görüntüle 486272 Eki Görüntüle 486281 Eki Görüntüle 486282 Eki Görüntüle 486292 kızlar uzun zamandır kullanışlı bir baharat takımı almak istiyorum ama en kolay kullanabileceğim tür hangisi karar veremiyorum acaba resimlerdeki baharatlıklardan kullananlar bana fikir verebilir mi?
metal olanları satarken paslanmaz diye satıyolar ama demekki paslanıyo zamanla...gazelcim o cam olanların ağzında silikon gibi koruması olanlar var bizim burda biyerde gördüm de onlardan alsammı acaba ?
canım ben de hala alamadım
hem kullanışlı olsun istiyorum hemde estetik olsun
ama ben şu an evimde kavanozlu ve kapaklı kullanıyorum pek sıkıntı olmadı
kapaklı olsun aç kapa yaparsan da vaktini çok almaz bence
gazelcim ben tuzluk gibi olanlardan da kullandım ama hep paslandı ya
attım bende
belki iyisi değildi
metalde kullandım o da paslandı
ben o yüzden cam yada porselen istiyorum galiba
Şu ana kadar en rahat kullandığım baharat seti :
4'lü baharat kavanozu < RAJTAN | IKEA Türkiye
Resimdeki gibi yan durabiliyorlar ve kapakları çevirmeli olduğu için nem yapmıyor.
Ayrıca ağzı geniş olduğu için,elde yıkarken içine sünger rahatça giriyor.
Şu ana kadar en rahat kullandığım baharat seti :
4'lü baharat kavanozu < RAJTAN | IKEA Türkiye
Resimdeki gibi yan durabiliyorlar ve kapakları çevirmeli olduğu için nem yapmıyor.
Ayrıca ağzı geniş olduğu için,elde yıkarken içine sünger rahatça giriyor.
valla benim için estetik değil kullanışlı olması önde geliyor o yüzden bakınıyorum çıktıkça bakalım.seninkide güzelmiş canım .ocağın yanında kolay olur evet .biz çok baharat seven ve değişik baharatlar kullanan bir aileyiz o yüzden bana heralde bir on tane filan lazımcanım metal olanlardan var bende. biev markası da. ama paslandı bir kaç özellikle tuz çok fena paslandırıyEki Görüntüle 486833 or. ayrıca leke oluyor temizlemesi sıkıntılı, bana şunlar çok kullanışlı geliyor, ocağın yanında dursun hemen koyuverirsin
sonunda ben aldım
3 lü ama olsun ocağın yanında iyi olur
başka baharatlık takımıda bakacağım ama belki onu tezgah üstü değilde çekmecede kullanırım
paylaşayım dedim
Westwing Home & Living TürkiyeEki Görüntüle 489083 Eki Görüntüle 489126
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?