Bahar'ın Karatay Günlüğü

nesevenezaket

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
574
1.327
49
Boy: 1.63
Kilo: 50,400
Hedef: 50

Günlüğüm uğur getirir umarım :nazar:.

18.05.201501.06.201508.06.201529.06.201506.07.201520.07.201527.07.2015
[TD1]57,600[/TD1]
[TR] [TD1]56,700[/TD1]
[TR] [TD1]56,200[/TD1]
[TR] [TD1]55,900[/TD1]
[TR] [TD1]55,200[/TD1]
[TR] [TD1]54,100[/TD1]
[TR] [TD1]53,700[/TD1] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

28.08.201514.09.2015
[TD1]58,900[/TD1]
[TR] [TD1]56,700[/TD1]

04.01.2016
[TD1]62,400[/TD1]
[/TR]

30.06.2016
[TD1]53,500[/TD1]
21.07.2016
[TD1]51,900[/TD1]
15.08.2016
[TD1]51,900[/TD1]
22.08.2016
[TD1]50,600[/TD1]
03.09.2016
[TD1]50,400[/TD1]

Son düzenleme:
18.05.2015

Kahvaltı
Ceviz
Peynir
Zeytin
Yumurta

Öğle
Ciğer haşlama
Bol salata

Akşam
Patlıcan-Kabak türlü
Yoğurt

Su
3 litreye tamamlayacağım

Spor
45 Dakika tempolu yürüyüş

Karatay'daki 2. günüm de fena geçmedi. Öğle-Akşam arası çok acıktım. Az önce akşam yemeğimi bitirdim, yeşil çayımı içiyorum, gayet tok hissediyorum, bu saatten sonra hiçbir şey çiğnemeyeceğim.

Vallahi benden önce davranmışsınız, ben de bir karatay günlüğü açacaktım :KK48: Hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim :KK60:. Günlüğün iyi olacağını düşünüyorum. Karatay'a alıştıktan sonra, yavaş yavaş diğer gruplarda da gezmeye başlarım, ama kişisel gelişimi takip etmek açısından günlüğüm de bir kenarda dursun. Günlük açarsanız, şimdiden hayırlı olsun bir yeşil çayınızı içmeye gelip ziyaret ederim sizi.

Karatay'ın kahvaltısını çok sevdim, bir peynir delisi olarak. Haşlanmış yumurtayı da çok severim, sanırım bu kahvaltıdan hiç bıkmayacağım. Dün gece yatmaya 1 saat kala çok çok acıktım, hatta gece uyandım tuhaf bir şekilde, sanırım şekerim düşmüştü. İlk günler normal tabii, şekeri kesip karbonhidratı azaltınca vücut "ne oluyor?" dedi sanırım, "Hani nerede o ekmekler, kazandibi-sütlaçlar?" demiş de olabilir:-). Sonra sabah yapacağım kahvaltıyı düşününce, yüzüme kocaman bir gülümseme yayıldı :KK45:.

Kahvaltım 08:00 olmadan bitti, şimdi de çayımı içiyorum :KK50:.

19.05.2015

Kahvaltı
Ceviz
Peynir
Zeytin
Yumurta

Öğle
Menemen (Kendi domates konservem ile yaptım, henüz pazardan domates almadım, mevsimi değil)
Ceviz-Badem
Yoğurt

Akşam
Semizotu (Bulgursuz)
Yoğurt

Su
3 litreye tamamlayacağım

Spor
45 Dakika tempolu yürüyüş

Bugünlük de yeme işi bitti, çayımı içiyorum. "Beşi bir yerde" çayından aldım, günde 1 tane bundan içerim, yeşil çaydan sıkıldım. Gerçi bunun içindeki beşliden biri de yeşil çay zaten, ama olsun o sayılmaz :-).

afiyet olsun :) karatay güzeldir güzel..vermen gereken kilo da çok değilmiş kısa zamanda kurtulursun :)
bende bi başlayıp bi bırakıyorum :KK70: kendimi bi türlü adapte edemiyorum ,halbuki en güzel diyet karataydı bana uyan :)

Bugün alışverişe gittim, D vitamini alabilmek için yavaş yavaş gezdim güneşin altında. Geçerken camekanlardan kendime baktım, göbeğim azalmış sanki, 2 günde böyle fark varsa yakında zafiyet geçiririm ben :KK45:.

afiyet olsun :) karatay güzeldir güzel..vermen gereken kilo da çok değilmiş kısa zamanda kurtulursun :)
bende bi başlayıp bi bırakıyorum :KK70: kendimi bi türlü adapte edemiyorum ,halbuki en güzel diyet karataydı bana uyan :)

Teşekkür ederim :)
Ah o bırakmalar olmasa, adam gibi bir beslenme alışkanlığımız olurdu zaten :KK43:. Cebelleşiyoruz, cebelleşiyoruz diyet yapıyoruz, sonra bir an geliyor; "Ye gitsin boşver", "Yarın kaldığın yerden devam edersin", "Hem biraz ye de metabolizman hızlansın" diye diye fısıldayan şeytana uyuveriyoruz. Ben de çok bıkkınım aslında bakmayın, Karatay'a bir umut sarıldım, umarım güzelce devam ederim.

Motivasyonunuzu artırmak konusunda bir yardımım olursa, ben buradayım, beklerim.

Teşekkür ederim :)
Ah o bırakmalar olmasa, adam gibi bir beslenme alışkanlığımız olurdu zaten :KK43:. Cebelleşiyoruz, cebelleşiyoruz diyet yapıyoruz, sonra bir an geliyor; "Ye gitsin boşver", "Yarın kaldığın yerden devam edersin", "Hem biraz ye de metabolizman hızlansın" diye diye fısıldayan şeytana uyuveriyoruz. Ben de çok bıkkınım aslında bakmayın, Karatay'a bir umut sarıldım, umarım güzelce devam ederim.

Motivasyonunuzu artırmak konusunda bir yardımım olursa, ben buradayım, beklerim.
aynen öyle bana yarayan tek diyet karatay oldu,çok rahat kilo veriyorum tabi sporla,sınavlarım var bitmesini bekliyorum sonra spora ve karataya merhabaaa dicem :)

aynen öyle bana yarayan tek diyet karatay oldu,çok rahat kilo veriyorum tabi sporla,sınavlarım var bitmesini bekliyorum sonra spora ve karataya merhabaaa dicem :)

Öncelik okulun ve sınavların tabii, sınavlarda başarılar canım. Yaşın küçük daha, metabolizman tıkır tıkır çalışıyordur, çok rahat verirsin kilolarını.

Dışarıya çıktım biraz, dolaştım güneşin altında yine, bol bol D vitamini alabilmişimdir umarım. Güneşten alınan D vitamininin kaybolmaması için, eve gelince hemen duş almamak lazımmış :KK58:, bunu yeni öğrendim. Çok alınmak istenirse ılık suyla ve sabunsuz almalıymışız duşumuzu. En iyisi direkt soğuk suya girmek gelir gelmez, duş almadan olmaz ki, terliyoruz hem dışarının tozu kiri de cabası. Ne yapayım, giden D vitamini gitsin, kalanlar benimdir :KK45:.

Taze fasulye pişiriyorum. Artık soğanı ve salçayı kavurmayı bıraktım. Az yağla her şeyi çiğden koyuyorum, piştikten sonra altını kapatıp, kalan yağını öyle ekliyorum. Böyle buyurdu Canan Karatay :KK48:. Tadı da gayet güzel, tavsiye ederim, hiç öyle hastane yemeği gibi de olmuyor.

O 2. plana atmayı çalışanları, ben de hayatımdan attığım için çok huzurluyum. Yaş almanın en güzel yanı, ne istediğini bilmek ve boş beleş insanları kafaya takmamakmış. Bu tarz insanları yanıma bile yaklaştırmıyorum. Durakta soru sorsalar, kafamı çevirip de bakmıyorum bile. Ruhum Avrupalı ne yapayım :KK53: !

X