- 18 Mayıs 2015
- 574
- 1.328
- 113
- 49
- Konu Sahibi nesevenezaket
ablacım hoş geldinnn :)
Hoş buldum canım, nasılsın? Neler yapıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablacım hoş geldinnn :)
verirsiniz tabi kiYazın binbir güçlükle verdiğim, 8,700 kiloyu geri aldım. Üzüntüm o yüzden. Boyum 1.63
Karatayla çok hızlı kilo veremiyorum ben, kaloriyi çok kısmadığımdan olsa gerek. Yazki kilomu kimbilir kaç ay sonra görebileceğim tekrar. Yine de söylediğiniz moral verdi açıkçası, veririm değil mi bir çırpıda, çok teşekkür ederim.
merhaba canim. gunlugun cok eglenceli.O kadar konuşmuşuz bir kilo söylememişiz yahu. Hiç uzatmayayım, bu sabahki kilom 62,400.
41 yıllık hayatımda hiç 60 kiloyu görmemiştim, şimdi üzerine bile çıktım. Neyse ki kış mevsimindeyiz taytla, kabanla kurtarıyorum işi. Gerçi kabanım çok dar oluyor, patlamazsa iyidir. O patlamadan bu gidişe bir dur dedim. Dedim mi? Dedim. Vira bismillah...
ooww harikasın ablacım yaaBu sabahki kilom 50,600. 1 haftada 1,300 kilo vermişim, Karatay yaparak-doya doya yiyerek. Benim kilomdaki birisi için muhteşem bir sonuç ve çok mutluyum.