- 18 Mayıs 2015
- 574
- 1.328
- 113
- 49
- Konu Sahibi nesevenezaket
oo olsun olsun -500 de bişeydir :) bende bazen -300 oluyordu bezaen -800 :) tabi benim günlük bu![]()
Ben 1 haftada veremiyorum o kiloları

Kalıcı olarak veriyorsun bu kiloları Baharcım, unutma. Daha önce hızlı hızlı verdiğimiz kilolar, aynen o hızda gelip yapışmışlardı bize. Bu defa farklıHem duraklamaya girerim fln diye düşünme, herkeste aynı şey olmaz bence. ben 1 kilo vermişim ama düşün yani benim kilom 80lerin üzerinde. Senin kilon zaten çok abartı bir kilo değil
Kağnı hızıyla gitmese iyi olacak ama olsun, en azından sağlıklı besleniyorum diyerek kendimi avutuyorum

Bende size eslik edicem eğer kabul ederseniz. Boyumuz aynı ve ben 24 yaşındayım. 3 ayda aldgm 6 kiloyu vericem şuan 54 55 im. Karataya 23 mayısta başladım ama doğru düzgün vermedim. 2 öğün yapiyorm daha dikkat ediyorm bugünden itibaren:) motivasyonumuz artsn destek olalm brbirimize:)) eğer çok açlık cekniyorsaniz iki öğün yapabilirsiniz. Kilo vermek isteyenler genelde 2 öğün yapıp verdikten snra korurken 3 öğün yiyorlar:)
Merhaba, mesajınızı geç gördüm, nasıl gidiyor Karatay? 3 öğün yapamıyorum, ilaç kullanıyorum, aç karnına içersem midemi ağrıtıyor. Sizin de fazla kilonuz yok, rahat rahat verirsiniz, henüz çok gençsiniz