• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baharla birlikte yaşamınızı da güzelleştirmeye ne dersiniz? :)

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
Merhaba kızlar, bu topiği açma sebebim, biraz geriye baktığımda hayatımın gençliğimin akıp gitmesini görmem ve bunu hakkıyla yaşayamadığımı fark etmem.
eminim çoğu kişi benim gibidir, bu yüzden bu topiği sadece kendime mal etmek istemiyorum bir gelişim topiği olsun istedim.

öncelikle kendimden başlayayım tus a hazırlanıyorum fakültede son senem hakkıyla çalışmam lazım.
ayrıca 23 yaşındayım henüz, gezesim tozasım da var gençliğimi evde ve ders başında harap etmek istemiyorum
az bişey kilo vermek istiyorum 60 kiloyum şuan özellikle basen bölgemden şikayetçiyim 3 kilo versem süper olucak ;)
muhabbetimin olduğu iyi anlaştığım sürüyle arkadaşım var ancak hiç biriyle bişey yapasım gelmiyor kimsenin muhabbeti sarmıyor beni eğlenemiyorum, arkadaşlarımla daha sık takılmak istiyorum
4 senedir çıktığım bir erkek arkadaşım var onla da sürekli aynı yerlere gitmekten monotonluğa bağladık, bazen konuşcak bişey bulamıyoruz bu da sıkıyor beni, biraz daha eğlenceli bişeyler yapmak istiyorum, daha değişik bi yerlere gitmek istiyorum. izmirde önerebileceğiniz değişik yerler var mı?
bir de çabuk sinirlenen bir yapım var, bunu biraz değiştirmek istiyorum kimsenin yaptığı abuk subuk şeylere takmak istemiyorum, tabiri caizse hanım hanımcık o şenşakrak her daim eğlenebilen tuttuğunu koparan her zaman planlı, bakımlı, herşeyi düşünen ve önlemini alan, herşeyine yetişen hırslı bir bayan olmak istiyorum

şu aralar yaptığım tek şey evde oturmak, uyumak, nete girmek, azıcık ders çalışmak, azıcık gezmek, bol bol uyuzlanmak. yaklaşık 1 buçuk senedir fln böyleyim ve buna çok alıştım artık hareketlenmek istiyorum.

evet kızlar benim değiştirmek istediklerim bunlar, lütfen lütfen moral bozucu ve sataşma amacında olan kimse bu topiğe yazmasın, pozitif bi ilerleme yapılsın istiyorum bu topikte sadece ben değil, herkes kendinde değiştirmek istediği ufacık tefecik şeyler varsa bile tüm samimiyetiyle yazabilir.

Son düzenleme:
ilk önce bir spor salonuna yazıl hem vermek istediğin kiloları verirsin hemde spor yaptıkça kendini daha iyi hissedersin. hatta erkek arkadaşınla birlikte bile gidebilrsin. spor salonuna gidemem dersen. havalar artık çok güzel İzmirde sahile inip yürüyebilirsin (umarım sahile yakınsındır :)) İzmirde olmadığım için gidecek yer tavsiye edemem malesef... ama mesela hafta sonu günübirlik kuşadası, bodrum, didim falan kaçamak yapabilirsiniz malum deniz mevsimi açıldı buralarda :))

kankam spor olayını ben de önermiştim sana daha önceden kesinlikle gitmelisin
hem kilo vermek istiyorsan gayet güzel verirsin hem de mutlu hissedersin kendini
günde bir saat spor yapsan bile süper faydalı olur
zihnini de boşaltmış olursun
pilates tavsiye ederim
boyun kaçtı kankam senin, uzundun sen yanlış hatırlamıosam

ders konusunda bence hedef belirle kendine şu kadar çalışıcam diye
onu bitirmeden kalkma başından
illa her cümleyi anlayacam diye kasma benim gibi
oku geç nasılsa daha 352893 tekrar yapacaksın
sonra da gel burda bana rapor ver:)

Son düzenleme:
spor salonunu düşündüm ama ekstradan ona gitmek zor gelicek bana 1-2 gidip bırakıcam eminim
evde bisiklet ve şu kol bacak ileri geri sallama aleti var ya işte ondan fln var lastiğim de var aslında üşenmeyip günde 10 dk spor yapmam okula yürüyerek gidip gelmem o 3 kilo için oldukça yeterli.
yarından itibaren başlıyorum spora :)

selam arkadaşım

gerçekten yaş dediğin şey akıyor bende 27 yaşındayım mesela ama 20 li yaşlarım bitecek diye çok korkuyorumm zaman geçmesn dursun istiyorum bazen yaşlanmaktan korkar gibi.. ama yaşlarımız geçecek 30 olacak 40 olacak 50 olacak maalesef çare yok bunaa

motonluk bi süre sonra herşeyde oluyor evliniyosun bi süre şonra herşey an işe giriyosun felan filan hayatımıza hep yenilik katmak lazım bazen bi kursa gitmek bazen bi spora yazmak bazen belki bi el işine güzel sanatlara kendimizi vermekk ara ara içine girdiğimiz monotonluktan kurtarabilir bizi ben geçen sene 4 ay plates egittim mesela iyi geldi daha sonrasında uzun bi müddet bi el işine yöneldimm şuan bende ders çalışıyorum

mesela sende ehliyetin yoksa sürücü kursuna yazılıbilirisn
bi enstürüman çalmaktan hoşlanıyorsan saz gitar yan flüt bu tarz bi şeye yönelebilirsin mesela yada dans kursu bana hep harika bi fikir gibi gelmiştir yazda geldi tam zamanıı
3 kilo fazlan için hemen yemek kontroli ve sabahları yürüyüş öneririm mesela istanbulda parklarda spor aletleir var eğer oradada varsa tak kulağına müziğini giy eşofmanları git 1 saat spor yap diyebiliirm 1 ay sonra üniversitelerde bahar şenlikleri başlar zaten piknik konser hiçç kaçırmaderim 23 yaş bunlarım tam da zamanııı birde mesela dans olayını eğer erkek arkadaşında kabul ederse onunla beraber yapabilirsiniz ilişkinize renk getirbeilirr

şimdilik bu kadar sevgilerimle

kankam spor olayını ben de önermiştim sana daha önceden kesinlikle gitmelisin
hem kilo vermek istiyorsan gayet güzel verirsin hem de mutlu hissedersin kendini
günde bir saat spor yapsan bile süper faydalı olur
zihnini de boşaltmış olursun
pilates tavsiye ederim
boyun kaçtı kankam senin, uzundun sen yanlış hatırlamıosam

ders konusunda bence hedef belirle kendine şu kadar çalışıcam diye
onu bitirmeden kalkma başından
illa her cümleyi anlayacam diye kasma benim gibi
oku geç nasılsa daha 352893 tekrar yapacaksın
sonra da gel burda bana rapor ver:)

evet kankam ya mesela mikrobun son 20 sayfası kaldı ama bitiremiyorum sonra da offline a gidip biokimyaya başlıyım diyorum ama işte :)
evet sen de rapor ver burdan bakiim
ben bi kahve koyayım ;)

spor salonunu düşündüm ama ekstradan ona gitmek zor gelicek bana 1-2 gidip bırakıcam eminim
evde bisiklet ve şu kol bacak ileri geri sallama aleti var ya işte ondan fln var lastiğim de var aslında üşenmeyip günde 10 dk spor yapmam okula yürüyerek gidip gelmem o 3 kilo için oldukça yeterli.
yarından itibaren başlıyorum spora :)

lastiğin de varmış evde pilates yap, bisiklete de binersin.
yer olsa ben de koşu bandı almak istiyorum da koyacak yer yok :)

evet kankam ya mesela mikrobun son 20 sayfası kaldı ama bitiremiyorum sonra da offline a gidip biokimyaya başlıyım diyorum ama işte :)
evet sen de rapor ver burdan bakiim
ben bi kahve koyayım ;)

oku bak kas biraz, 20 sayfa nedir ki hemen biter
ben de nöbetten çıktım eve geldim dinlenme modundayım, bugün başlıcam inşallah
dersaneye yazılırım belki

piyano çalmayı öğrenmeni tavsiye ediyorum...

1 kere başlasan bırakamazsın...

topiğin güzel olmuş genel itibariyle aynı şeyleri yaşadığımızı farkettim...
yani yalnız değilsin:16:

selam arkadaşım

gerçekten yaş dediğin şey akıyor bende 27 yaşındayım mesela ama 20 li yaşlarım bitecek diye çok korkuyorumm zaman geçmesn dursun istiyorum bazen yaşlanmaktan korkar gibi.. ama yaşlarımız geçecek 30 olacak 40 olacak 50 olacak maalesef çare yok bunaa

motonluk bi süre sonra herşeyde oluyor evliniyosun bi süre şonra herşey an işe giriyosun felan filan hayatımıza hep yenilik katmak lazım bazen bi kursa gitmek bazen bi spora yazmak bazen belki bi el işine güzel sanatlara kendimizi vermekk ara ara içine girdiğimiz monotonluktan kurtarabilir bizi ben geçen sene 4 ay plates egittim mesela iyi geldi daha sonrasında uzun bi müddet bi el işine yöneldimm şuan bende ders çalışıyorum

mesela sende ehliyetin yoksa sürücü kursuna yazılıbilirisn
bi enstürüman çalmaktan hoşlanıyorsan saz gitar yan flüt bu tarz bi şeye yönelebilirsin mesela yada dans kursu bana hep harika bi fikir gibi gelmiştir yazda geldi tam zamanıı
3 kilo fazlan için hemen yemek kontroli ve sabahları yürüyüş öneririm mesela istanbulda parklarda spor aletleir var eğer oradada varsa tak kulağına müziğini giy eşofmanları git 1 saat spor yap diyebiliirm 1 ay sonra üniversitelerde bahar şenlikleri başlar zaten piknik konser hiçç kaçırmaderim 23 yaş bunlarım tam da zamanııı birde mesela dans olayını eğer erkek arkadaşında kabul ederse onunla beraber yapabilirsiniz ilişkinize renk getirbeilirr

şimdilik bu kadar sevgilerimle

dans olayı bence de çok iyi fikir hatta 2 sene önce gitmiştik ancak sevgilim şuan işte çalışıyor ve çok yoğun fiziksel olarak da çok yoruluyor ben de salsaya fln gittim zamanında çokça bikaç kere gidip bıraktım hep uymadı yani bana pek ekstra bişey olunca yapması zor geliyor bana.
ama ilerde inşallah biraz daha rahatlayınca tango vs gitmek isterim eğlenceli geliyor bana da :))
geçen okulun bize yaptığı veda eğlencesi gibi bişey vardı mesela gitmedim oturdum evde sonra millet faceten fln paylaşmış hep herkes ordaymış dedim niye gitmedim ki evde oturcağıma giderdim yani, of öle işte :)

oku bak kas biraz, 20 sayfa nedir ki hemen biter
ben de nöbetten çıktım eve geldim dinlenme modundayım, bugün başlıcam inşallah
dersaneye yazılırım belki

evet kankam haklısın bi kahve yapıyım başliim ben
hatta sevgilim uyanmadı daha o uyanınca da çiçekliköy var burda ormanlık alanda bi sürü restoran var oraya gidebiliriz hem biraz yürürüz temiz havada spor da olur
sonra da biokimya offline a giderim ;)
bu plan güzel oldu beğendim:)

piyano çalmayı öğrenmeni tavsiye ediyorum...

1 kere başlasan bırakamazsın...

topiğin güzel olmuş genel itibariyle aynı şeyleri yaşadığımızı farkettim...
yani yalnız değilsin:16:

ah çok iyi bir fikir, hep özenmişimdir piyano çalanlara çok asil geliyor bana bi de çok severim piyano sesini
küçükken gitar çalardım ama artık gitara bi hevesim kalmadı
piyano iyi fikir yalnız ona harcıcak çok aşırı vaktim de yok ileride yapıcaklarım arasına yazdım ;)

bu arada lütfen çekinmeyin siz de isteklerinizi yazın
sadece kendim için açmadım bu topiği hep beraber planlarımızı yapalım uygulayalım diye açtım :16:

kızlar bende burdayım:3: bende 23 yaşındayım geçen yıl bitirdim üni.yi
bir kaç yere iş başvurusu yaptım dönmelerini bekliyorum
yaşamaktan keyif alan gezmeyi eğlenmeyi kendimi geliştirmeyi çok seviyorum
malesef üni.yi bitirip ailemin yanına döndüğüm için çoğu şey sınırlı kalıyor
mesela 3 aylık bir ingilizce kursuna gittim bitirdim bu aralar evdeyim yeni şeyler yapmak istiyorum iş başvurularım sonuçlanana kadar..
sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz yoksa oda benim kafadan gezmeyi eğlenmeyi çok sever ama ayrıyız işte..
mesela kaçamak yapıp güzel bir tatil yapmayı planlıyoruz
neler yapabilirim banada fikir verin kızlar

kızlar bende burdayım:3: bende 23 yaşındayım geçen yıl bitirdim üni.yi
bir kaç yere iş başvurusu yaptım dönmelerini bekliyorum
yaşamaktan keyif alan gezmeyi eğlenmeyi kendimi geliştirmeyi çok seviyorum
malesef üni.yi bitirip ailemin yanına döndüğüm için çoğu şey sınırlı kalıyor
mesela 3 aylık bir ingilizce kursuna gittim bitirdim bu aralar evdeyim yeni şeyler yapmak istiyorum iş başvurularım sonuçlanana kadar..
sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz yoksa oda benim kafadan gezmeyi eğlenmeyi çok sever ama ayrıyız işte..
mesela kaçamak yapıp güzel bir tatil yapmayı planlıyoruz
neler yapabilirim banada fikir verin kızlar

hangi ildesin canım? bodrum kuşadası çok güzel tatil yerleri var sitelerden ayırtıp çok uygun fiyata gidebilirsiniz bence
ingilizceni ilerletmek için alt yazılı hatta alt yazısız film izleyebilirsin ben dizilerin alt yazılarının çıkmasını bekleyemeyip izliyordum farkında olmadan biraz kulağım daha da gelişti
ingilizce kitap alıp okuyabilirsin
onun dışında boş vaktin varsa güzellik kursları var onlara katılabilirsin
hani salonlara eleman olarak alıncak kişileri eğittikleri var ya
kendine yarar en azından ;)
arkadaşlar da dans-enstrüman çalma-sporu önerdiler bana sana da öneririrm :)

eee ben ne yapayım nasıl yapayım. 10 senelik çalışma hayatından sonra bebeğim oldu ve 1.5 senedir evde kapalıyım:(( yaş 32 ne kadar büyümüşüm...
iş hayatından sıkılmıştım. şimdi de ev hayatından sıkıldım. bebekle hiç bir şey yapılmıyor kiiii

eee ben ne yapayım nasıl yapayım. 10 senelik çalışma hayatından sonra bebeğim oldu ve 1.5 senedir evde kapalıyım:(( yaş 32 ne kadar büyümüşüm...
iş hayatından sıkılmıştım. şimdi de ev hayatından sıkıldım. bebekle hiç bir şey yapılmıyor kiiii

haklısın sen de canım bebek olunca ona endeksleniyor insan
ama bak geçen gün lüks bi semtte bi kadın gördüm önünde bebek arabası ayağında spor ayakkabıları kulağında müziği hızlı hızlı yürüyordu
ve inanamazsın benden formda ve zayıftı, sonra bi de bebeğe baktım aman allahım 3 aylık yoktur bile
bayanların bu azmine bayılıyorum sen de bebişinle parkta vs güzel yerlerde yürüyebilirsin böyle bence :31:

bu arada sevgilime çiçekliköy planından bahsettim soğuk olur orası vs fln diyip vazgeçirdi beni
benim de motive edici bişeyim kalmadığı için derse oturma keyfim kalmadı oturdum yemek yedim sinirden şuan ben göbeğime o bana bakıyor

çok güzel bi başlık olmuş,ben de tam böyle bir değişiklik yapmak istiyorum.

öncelikle sevgilimden ayrılıcam,çünkü hiç bir paylaşımımız yok,uzakta yaşıyoruz ve beni hiç umursamıyor,anca ben kendimi kahrediyorum.Günde 5 dk konuşursak konuşuyoruz aramasam o da olmayacak.O derece vahim durumdayız.Öncelikle cesaretimi toplayıp o şahısla ilişkimi bitiricem.:43:

ben 25 yaşındayım işim gücüm var ama etrafımda çok arkadaşım yok.hepsi evli çocuklu ben bekar olarak onlarla çok zaman harcayamıyorum malum.Arkadaş olmasa da kendi kendime eğlenecek çözümler üretirseniz çok sevinirim kızlar yardımmmm:40:

son olarak da kilo vermek istiyorum,spor salonuna gittim 2.hafta bıraktım :37:
bütün gün evde oturuyorum görev yaptığım yer de küçük bir ilçe ne yapmalıyım kızlarr

hangi ildesin canım? bodrum kuşadası çok güzel tatil yerleri var sitelerden ayırtıp çok uygun fiyata gidebilirsiniz bence
ingilizceni ilerletmek için alt yazılı hatta alt yazısız film izleyebilirsin ben dizilerin alt yazılarının çıkmasını bekleyemeyip izliyordum farkında olmadan biraz kulağım daha da gelişti
ingilizce kitap alıp okuyabilirsin
onun dışında boş vaktin varsa güzellik kursları var onlara katılabilirsin
hani salonlara eleman olarak alıncak kişileri eğittikleri var ya
kendine yarar en azından ;)
arkadaşlar da dans-enstrüman çalma-sporu önerdiler bana sana da öneririrm :)

güzellik kursu çok iyi fikir yaa
burda olsa da gitsem ben de makyajdan filan çakmıyorum hiç
aslında kokoşumdur ama şöyle bakımlı olmak istiyorum ya

Tek hobim ders yapmak bu aralar mağara insanına döndüm. :50:
Gel o kadar üni. oku bitir yok tus yok kpss
Reva mı bu ya:50:

Back
X