- 28 Şubat 2018
- 1.320
- 4.324
- 133
- 32
- Konu Sahibi Kirmizi krizantem
Teşekkür ederimişe başladınız demek sevindim hayırlı olsun işiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimişe başladınız demek sevindim hayırlı olsun işiniz
Çok teşekkür ederimKendinizi geliştirmek, rutinlerinizi takip etmek adına böyle bir konu açmanız harika olmuşumarım hedeflediğiniz noktaya ulaşırsınız
Yaptıklarımızı elbet yazarız ama asıl olay yapmak istediklerimizi yazmakta. Yani kendimize dürüst olmamız lazım. Diyelim ki şu kursu bitirmek istiyorum, şunu öğrenmek istiyorum şeklinde hedefimizi yazdık. Bu hedefi gerçekleştirmemiz gerekir. Kendimize dürüst olmak da zorlu, disiplin isteyen bir süreç. Buna hazır olduğum zaman yapmak istediklerimi yazacağım. Şimdilik edindiğim farkındalıkları, düşüncelerimi, sürecimi yazıyorumİsterseniz siz de yaptıklarınızı, yapmak istediklerinizi yazabilirsiniz
Çok geçmiş olsunBen de ağır bir ameliyat geçirdim ve bu süreçte kendime çok güzel dersler çıkardım. İnsan gelişen, değişen varlıktır bunu bir kere daha anladım. Kendimizi geliştirip olabildiğince en iyi versiyonumuza taşımamız lazım. Ben de edindiğim farkındalıklarla ilgili kendime notlar hazırlıyorum
Ben disiplin konusunda biraz zayıfımYaptıklarımızı elbet yazarız ama asıl olay yapmak istediklerimizi yazmakta. Yani kendimize dürüst olmamız lazım. Diyelim ki şu kursu bitirmek istiyorum, şunu öğrenmek istiyorum şeklinde hedefimizi yazdık. Bu hedefi gerçekleştirmemiz gerekir. Kendimize dürüst olmak da zorlu, disiplin isteyen bir süreç. Buna hazır olduğum zaman yapmak istediklerimi yazacağım. Şimdilik edindiğim farkındalıkları, düşüncelerimi, sürecimi yazıyorum
Ben de öyleydim (hala tam disiplinliyim diyemem)Ben disiplin konusunda biraz zayıfım
Bir şeyin büyüsüne kapılıp başka şeyleri unutabiliyorum maalesef
Ben de bu yüzden not alıyorum artıkBen de öyleydim (hala tam disiplinliyim diyemem)
Ama ağır bir ameliyat geçirdim, geçen sene yaz aylarından beri yatan hastaydım. Daha yeni yeni tutunarak yürümeye başladım. Bu süre içerisinde hayatım üzerine düşünme, sorgulama vaktim oldu. Neleri yapmadım, neleri yapmam gerekir, neler yapmak isterim... Uzunca düşündüm. Pişmanlıklarımdan ders çıkardım, bu süreçte kim yanımda kim değil onu anladım. Hala toparlanma sürecindeyim. Bu boş vaktimde de yaşadığım süreci not alıyorum. Zaman çok hızlı geçiyor, bugün bunları yaşıyoruz ama yarın bambaşka olacak. Bugün yaşadıklarımızdan ders çıkarmak, düşüncelerimizi unutmamak için notlar almak, farkındalık kazanmak harika bence
En güzelini yapıyorsunuzBen de bu yüzden not alıyorum artık
Bakımda uyguladığım disiplini başka şeylerde de uygulasam sorun çozülcek aslında
Umarım siz de hedeflerinize ulaşırsınız
Yürümenin mutluluk hormonu salgılattığını bilmiyordum bunu öğrendiğim iyi olduMesela attığımız küçük adımlar da bizleri mutlu ediyor. Bir cilt bakım rutini oluşturmak, saçlarında - giyim tarzında ufak değişiklikler yapmak, kendine bir hobi, bir rutin edinmek bile mutlu edebiliyor. Aynada gördüğüm hali sevince, kendim için ufak ilerlemeler kaydedince de daha mutlu oluyorum. İyileştiğim zaman yürüyüşü, egzersiz yapmayı da günlük rutin haline getireceğim. Yürümek, hareket etmek hem çok sağlıklı hem de mutluluk hormonu salgılanıyor
Duş almak, kendine bir çay-kahve hazırlamak, sevdiğin yemeği yapmak, yürümek, egzersiz yapmak, cilt bakımı yapmak. Bunlar çok basit gibi görünse de yapıldığı zaman insanı mutlu eden şeyler. Ben aylardır bunları yapmaktan yoksun kaldım, hepsinin değerini çok iyi anladım. Neleri yapınca mutlu olduğunuzu keşfedip onları yapmaya yönelirseniz uzun vadede mutlu olursunuzYürümenin mutluluk hormonu salgılattığını bilmiyordum bunu öğrendiğim iyi oldu![]()